Gaishs komentaars
Domaaju, ka no striidiem daudz var maaciities, kaada LV tautas paruna pat to veesta. Sliktaak ir ar dazhiem jauniem cilveekiem, kas pa laikam pauzh nemotiveetus apgalvojumus, no kuriem nevienam skaidriiba nerodas, tikai viedoklis par izteikumu autoru. Bet uz kopeejaa fona, man domaat, sheit ir gauzhaam mieriigi. Esmu dzirdeejis, ka ir forumi, kur 50% komentaaros lietoto vaardu ir jaaizstaaj ar simboliem. Tas jau ir beediigi.
Sheit ik pa laikam jau tiek pacelti arii juutiigi jautaajumi, un tas ir labi- prieks, ka cilveeki intereseejas par lietaam, kas, piemeeram, man ir vieniiga eksistences jeega peedeejos 17 gadus. Iespeejams, ka savu dalju piparu kopeejaa buljonaa pieshauju arii es, tomeer man nepatiik ljoti relatiivs skats uz dzivi. Nu izteelojieties pashi jeedzienu "mazliet staavoklii" :] BET (c) Godmanis, ir tak valstis, kur par ideaalu zaimoshanu velk Kalashnjikovu no azotes.
ddff
Quote:
Nozīme ir viedoklim, nevis tam cik uberpozitīvi tas tiek tipa pasniegts, jeb cik sejas muskuļi sasprindzināti to paužot. Šeit tomēr arī tiek reizi pa reizei apspriesta kāda tēma kas kādam arī rausta, līdz ar to kādai kripatai emociju ir jārodas. Citādi šur tur sāk likties ka pulcējas tauta, kam varētu ar figūrzāģi celī iezāģēt un tie vienalga ar plašu smaidu pakniksētu izejot no telpas. Jeb vienkārši sakot kāda starpība cik smaiduģīmji sabāzti pie tā komentāra, galvenais ir cik tas dod labumu kādam un tas arī viss, a draudzēties un viens otru ar puķainiem komplimentiem bārstīt var visādos tam paredzētos saitos. Aptuveni tā

ibio.