Mikseris.LV [mūzikas portāls]

Mikseris.LV Forums
It is currently 08-Aug-2025 10:24:37

All times are UTC+02:00

Post new topic  Reply to topic  [ 8 posts ] 
Author Message
 Post subject: HELP! Garantija!
PostPosted: 30-Aug-2007 17:53:24 
3 līmenī - Mikseris.LV forumā

Čau visapkārt.

Esmu vairākkārtīgi pircis pionēr tehniku 220.lv e-veikalā un šobrīd ir notikusi baigā šaize. Situācija sekojoša. Viens CDJ800MK2 atteicās darboties un nācās to vest uz garantiju, lai labo. Līdzi iedevu visus pirkšanas dokumentus un tā, BET.. garantijas talona kā tāda man nebija un nekad nav bijis. Tagad pioneer servisā man ir salabots atskaņotājs un prasa no manis 67Ls tapēc, ka man neesot bijis garantijas talons :shock:

Tad nu jautājums tāds, vai kāds no klātesošajiem ir kādreiz pircis kaut ko 220.lv (tieši no pioneer) un līdzi ir saņēmis garantijas talonu?

Vienreiz pirku vairākas aparatūras, garantijas talona nav nekam (tas bija pirms gada), pirms pāris mēnešiem ņēmu 800-to pulti un atkal nav talona.

Kā tur ir jābūt? Varbūt viņi nemaz talonus nedod līdzi, bet patur sevi un kaut kādu nesaprotamu iemeslu dēļ man tagad batonus sprauž ausīs?

:roll: :roll:

Post subject:
PostPosted: 30-Aug-2007 18:00:24 
Mikseris.LV power user

Es šito izkopēšu un iedošu tiem saviem klientiem, kas fano par iepirkšanos e-veikalos. Manuprāt tīrākais "metiens", jo pēc idejas garantijas talons ir huiņa no PSRS laikiem. Daži outsorcētie servisi gan tos pieprasa, kā Sony piemēram, bet tev vajadzētu šo '"strelku" pārmest uz 220.lv. Ko viņi saka? Ka visu tev iedeva?

Post subject:
PostPosted: 30-Aug-2007 18:01:06 

jaaiet ir virsuu 220.lv ar pirceeja tiesiibaam un jaadraudz suudzeeties PTAC-aa, tur probleemas ir ne tika iar pioneieriem, un vispaar taa prakse tiem internetveikaliem ir nepareiza, ka suuta pa taisno pie razotaaja, vinjiem pashiem vajadzeetu to dariit, jo vinji jau tev vinju paardod. Es nevienai savai precei neizsniedzu garantijas talonus ( skruuveeju datorus ) , bet pie manis arii nevienam nav probleemu samainiit detaljas...tas ir attieksmes jautaajums. Vienreiz bij shtiaada fignja ar 220.lv ar boileri, ka iekshaa bija saruuseejis un kas tur, suutiija shamie meistarus , kuri veel neapmierinaati utt- beigaas piedraudeeja ar PTAC un vinjiem naacaas to suudu vnk nomainiit...domaaju ka vinjiem ir jaabrauc augumaa..

Post subject:
PostPosted: 30-Aug-2007 18:04:32 

varu apstaastiit veel taadu fignju. Me taakaa tehnikas paardeveejs peerk no oficiaaliem diileriem latvijaa canon tehniku. taads ir arii GNT baaze no kuras njemu. Klientam sapliist fochiks, vinjsh man tuvs korishs, saku- nes shurp visu kas tev bija pakaa, un luukoshu sakaartot remontu. Canon centraa saka, ka jaabuut Eiropas savieniibas garantijas talonam, savukaart tur iekshaa pakaa bija tikai kkaads krievijas talons. viennoziimiigi varu apgalvot, ka esmu redzeejis ntaakos canon attaisiitus tikko no iepakojuma, un vinjiem visiem ir vienaadi mazie taloninji. Bljin, sorri par izteicienu, bet vinji tur reaalu biznesu uz garantijas remontiem taisa.....

Post subject:
PostPosted: 30-Aug-2007 18:08:36 

Ok, viss ir kārtībā. Tikko tika noskaidrots, ka Dj mantām garantijas talonus līdzi nedod, vadās tikai pēc pavadzīmes. Kapēc prasa naudu no manis, tas jau ir cits stāsts. Tākā viss ir ok! ;)

Post subject:
PostPosted: 30-Aug-2007 21:36:46 

un kaapeec tad prasa naudu no tevis;?? padalies ar infu:)

Post subject:
PostPosted: 30-Aug-2007 23:10:55 
2 līmenī - Mikseris.LV forumā
2 līmenī - Mikseris.LV forumā

Interesants gadijums, nezin kapēc DJ tehnikai nedod garantiju līdz?

Post subject:
PostPosted: 31-Aug-2007 0:14:18 

internetveikala M79 pardevejs izraksta tadu ka garantijas talonu! bet tam nav sevishkji nekaadas jeegas! galvenais ir pieraadiit ka tu preci esi tur pircis unn ka ta ir taapati prece! peec tam vinji suuta to kaadam savam tehnikjim kas paarbauda v ai tieshaam ir defekts! un tad attieciigo preci samaina GNT ruupniicaa pret svaigu! ja nav tieshi tada tad piemeklee liidzigu bet ne sliktaaku nereti tev iedod pat kko daudz labaaku vai jaunaaku modeli vieta!! tas peec drauga pieredzes!

Post new topic  Reply to topic  [ 8 posts ] 

All times are UTC+02:00