Quote:
Agraak 80% no Latvieshiem vinjs patika, a tgd apm. 30%, vismaz taa domaaju!! Nesaprotu ka kas daudziem peekshni uznaak, ka agraak vinjs patika, a tgd peekshni nepatiik!!
Tā no savas puses. "Fact" laikos tas viss bija 1 kokteilis. Es klausījos un vēl joprojām atceros to visu ar diezgan pozitīvu noskaņu. Tad šī ēra beidzās, sākās solo maršs. Cik atminos tad 1 disks no Ozola tika nopirkts, paklausīts. Droši ka faktiski visi kas pirms tam klausījās Fact pievērsa uzmanību tajā laikā notiekošajam. Ja jāsaka no sava redzes punkta, tad Ozola pārstāvētais novirziens mani tik ļoti nepiesaistīja vairāk, tīri vienkārši neizjutu šai mūzikai saistībā ar sevi nekādu sevišķo sulu, gaumes jautājums, mans subjekta viedoklis. Neskatoties uz to ka šis tas bija interesants, visu tomēr izšķir vai tu gribi par disku maksāt naudu. Apskatīju Gustava darbus, šie piesaistīja vairāk un bija tuvāki manai izpratnei par labu HipHop mūziku. Protams necik ilgi nebija jāgaida līdz smagākajam tavas tēmas izšķirošajam pagrieziena punktam, tieši "Taisnā tiesa". Ar to savstarpējas nesaskaņas tika iznestas priekšplānā, un loģiski ka tautai tas aizgāja palēkdamies. Te pat nav vēlmes cilāt jautājumu. Treka popularitāte bija zvērīga priekš tā laika LV HH. Pat visos pāķu bembjos, pasātos un žiguļos starp Britnijas, Dj Aligator, Ruki VVerh utt bija iecepts šis treks CD. Un te tev arī ir ieildzis rezultāts, jo pašlaik te asumu vēl jo projām uztur tā tautas daļa kam toreiz bija tas pareizais vecums, kurā šitādas lietas labi zombē pārliecību un veido uzskatus. Te arī sašķēlās tas pilnībā. Cilvēkiem jau patīk padarīt visu pēc iespējas vienkāršāku, melnbaltāku starp 2 lietām apaļojot un izvēloties, nostājoties vienā pusē zem 1 bara nevis riskējot izcelties uz kopējā fona ar savu atšķirīgu viedokli. Tagad šis viss ir nogludināts, mainījies. Situācija cita, bet no kaktiem vēl bļauj ik pa mirklim visos virzienos, tā pat kā bļauj ka politiķi slikti, pensijas mazas, mp3 dārgi, un kas tik kuram nekrīt nost. Tak Ozola klips nesen griezās pa MTV topu, tu nevietā satraucies par svešiem viedokļiem, kas neietekmē tavu dzīvi. Kādam vienmēr kaut kas nepatiks, būs vajadzīgs vainīgais un bļaut vajadzēs, par to neuztraucies, tā tas ir iekārtots.