Mikseris.LV [mūzikas portāls]

Mikseris.LV Forums
It is currently 02-Aug-2025 22:06:16

All times are UTC+02:00

Post new topic  Reply to topic  [ 17 posts ]  Go to page 1 2 Next
Author Message
PostPosted: 11-Jun-2007 17:11:10 
Kad vinjs 2001 gadaa izdeva savu pirmo albuumu, td visiem Ozols patika.. 2002&2003 gadaa kd Dudzis & Augstak Talak Stiprak tika izdoti, td arii tie biija populaari, daudziem patika Ozols.. Bet nezin kapee peedeejaa laikaa visi di*** par Ozolu.. Nesaprotu kapee? Vinjs ir labaakais hiphop muuzikis visaa Latvijaa! Nesaprotu kapee pashlaik Gustavo ir populaaraaks par Ozolu!? Paskaidrojiet man kapee tik daudzi di*** par OZO ? VINJS TACH IEVEDA HIP-HOP KULTURU LATVIJAA!!!!!

Post subject:
PostPosted: 11-Jun-2007 17:25:54 
3 līmenī - Mikseris.LV forumā

Es tev piekriitu!Man pasham arii labaak patiik OZO muzzons nekaa Gustavo!
Un tieshi kaa tu es arii nesaprotu kaadeelj visi di*** uz OZO
:( !Daudzi saka ka vins ir pozeris un taapeec nepatiik,bet man vinus pied***** OZO ir un paliks ''da best'' reperis Latvijaa manaa skatiijumaa :)

P.S Baigi patiik Ozola dziesma '' Jaunā pasaule'' 8)

PostPosted: 11-Jun-2007 17:53:33 

Quote:
1)Vinjs ir labaakais hiphop muuzikis visaa Latvijaa!
2)VINJS TACH IEVEDA HIP-HOP KULTURU LATVIJAA!!!!!
Šie 2 nebūs gan tie taisnākie apgalvojumi. 1) vispārinājumi šai jomā nederēs, 2) papēti vēsturi labāk.

Bet reāli, vai tev rausta tas ko daudzi saka? Daudziem patīk visko runāt, un kas? Nav tak mums vairs te tāds režīms, kurā kādu ņemot pēc kritērija patīk/nepatīk izsūtītu vai aizliegtu tam izteikties. Katrs balstās uz sava paura saturu un izvēlas ko klausīties. Pieejas šai lietai ir daudz un kas kuram patīk. Muldoņas arī netrūkst, bet kādēļ tev par to satraukties. klausies to kas tev šķiet labākais un respektē arī citu viedokļus ja tie ir vērā ņemami nevis vienkārši ķērkšana barā vai pa kaktiem. Viss OK, cilvēks dara savu lietu, kas tur ko saspringt.

Post subject:
PostPosted: 11-Jun-2007 21:23:58 
Protams, klausos Ozolu, u neintresee man tas ko citi saka.. Bet es nesaprotu, kapee Ozolam di*** ? Vinja dziesmas ir superiigas!! VISAS!! Agraak 80% no Latvieshiem vinjs patika, a tgd apm. 30%, vismaz taa domaaju!! Nesaprotu ka kas daudziem peekshni uznaak, ka agraak vinjs patika, a tgd peekshni nepatiik!!

Post subject:
PostPosted: 12-Jun-2007 9:39:59 

Topiks vesela pētījuma/diplomdarba vērts. To varētu vispārināt ne tikai attiecībā uz Ģirtu Rozentālu, bet kopumā uz LV (un varbūt visas pasaules) popkultūras "mūziķiem". Kāpēc par Moder Talking visi fanoja, bet pēc tam visi ierēc...Kāpēc par visādiem Take That un Spice Girlām visi sākumā fano, pēc tam ierēc...variantu ir daudz kāpēc tā notiek, sākot no sazvērestības teorijām, kas nāk no lielo ierakstu kompāniju puses, beidzot līdz "tāpēc, ka tāpēc". Manuprāt, galvenais slēpjās apstāklī, ka šiem "māksliniekiem" visi pārstāj ticēt. Sākumā, kamēr tu esi svaigs un sāc proklamēt sociāli asas lietas, tikmēr tev tic...laiks iet un cilvēki jūt/redz, ka īstenībā tev viss ir po, ka tevi interesē tikai nauda (nu varbūt, ka ne gluži po, bet nauda vispirms). Tu turpini sprediķot un tev sāk neticēt...vēl jo vairāk...tu sāc palikt smieklīgs un par tevi sāk ierēkt...nu tā apmēram. kāpēc par PV maz ir tādu kas ierēc? Tāpēc, ka tas ko viņi sludina uz steidža un tas kas viņi ir dzīvē sakrīt...tipa teksti ir ne par ko (vairumā gadījumu) un arī dzīvē neko ekstrordināri viņi nedara...ja Kaupers sāktu dziedāt par Antarktīdas ledāju kušanu un dzīvē neko nedarītu, lai tie nekustu, tad viņš sāktu palikt smiekļigs. Vai Midnight Oil...(ir kāds, kas viņus zin?)...dzied par reāli sāpīgām lietām, un arī dzīvē Gerets ir nenormāls vides aizstāvis...un viņam tic! Uhhh...gari gan sanāca. Varu mēģināt minēt vēl kādus faktorus, bet baidos, ka cilvēki sāks iemigt.
Gustavo arī neticu...kāpēc? Vienā dzeltenajā presē redzēju, kā šis ir iefiltrējies Leiškalna ģimenē (vai kura tur deputāta). Nu tur draudzene, ne draudzene...nu un kā tādam tagad var ticēt?

disklaimers. Neviens no iepriekšminētajiem mūziķiem man nepatīk un nekad nav patikuši :)
ou sorry, izņemot, Midnight Oil. Žēl ka vairs neraksta dziesmas.

Last edited by overflow on 12-Jun-2007 9:43:25, edited 2 times in total.

Post subject:
PostPosted: 12-Jun-2007 9:41:18 

kristerzz
liekas,ka Tev ir par maz info par hip-hopu lv...

Post subject:
PostPosted: 12-Jun-2007 10:47:04 

Visi par Ozolu nefanoja, daudziem vienkārši letiņu hiphops šausmīgi besī, es tādu vispār nekad neklausos, man liekas, ka vienīgie, kas prot patiešām ar tādu muzonu nodarboties ir un paliek melnā flanga pārstāvji - tā taču nav mūsu mentalitāte...

Post subject:
PostPosted: 12-Jun-2007 13:25:48 

Quote:
Agraak 80% no Latvieshiem vinjs patika, a tgd apm. 30%, vismaz taa domaaju!! Nesaprotu ka kas daudziem peekshni uznaak, ka agraak vinjs patika, a tgd peekshni nepatiik!!
Tā no savas puses. "Fact" laikos tas viss bija 1 kokteilis. Es klausījos un vēl joprojām atceros to visu ar diezgan pozitīvu noskaņu. Tad šī ēra beidzās, sākās solo maršs. Cik atminos tad 1 disks no Ozola tika nopirkts, paklausīts. Droši ka faktiski visi kas pirms tam klausījās Fact pievērsa uzmanību tajā laikā notiekošajam. Ja jāsaka no sava redzes punkta, tad Ozola pārstāvētais novirziens mani tik ļoti nepiesaistīja vairāk, tīri vienkārši neizjutu šai mūzikai saistībā ar sevi nekādu sevišķo sulu, gaumes jautājums, mans subjekta viedoklis. Neskatoties uz to ka šis tas bija interesants, visu tomēr izšķir vai tu gribi par disku maksāt naudu. Apskatīju Gustava darbus, šie piesaistīja vairāk un bija tuvāki manai izpratnei par labu HipHop mūziku. Protams necik ilgi nebija jāgaida līdz smagākajam tavas tēmas izšķirošajam pagrieziena punktam, tieši "Taisnā tiesa". Ar to savstarpējas nesaskaņas tika iznestas priekšplānā, un loģiski ka tautai tas aizgāja palēkdamies. Te pat nav vēlmes cilāt jautājumu. Treka popularitāte bija zvērīga priekš tā laika LV HH. Pat visos pāķu bembjos, pasātos un žiguļos starp Britnijas, Dj Aligator, Ruki VVerh utt bija iecepts šis treks CD. Un te tev arī ir ieildzis rezultāts, jo pašlaik te asumu vēl jo projām uztur tā tautas daļa kam toreiz bija tas pareizais vecums, kurā šitādas lietas labi zombē pārliecību un veido uzskatus. Te arī sašķēlās tas pilnībā. Cilvēkiem jau patīk padarīt visu pēc iespējas vienkāršāku, melnbaltāku starp 2 lietām apaļojot un izvēloties, nostājoties vienā pusē zem 1 bara nevis riskējot izcelties uz kopējā fona ar savu atšķirīgu viedokli. Tagad šis viss ir nogludināts, mainījies. Situācija cita, bet no kaktiem vēl bļauj ik pa mirklim visos virzienos, tā pat kā bļauj ka politiķi slikti, pensijas mazas, mp3 dārgi, un kas tik kuram nekrīt nost. Tak Ozola klips nesen griezās pa MTV topu, tu nevietā satraucies par svešiem viedokļiem, kas neietekmē tavu dzīvi. Kādam vienmēr kaut kas nepatiks, būs vajadzīgs vainīgais un bļaut vajadzēs, par to neuztraucies, tā tas ir iekārtots.

PostPosted: 12-Jun-2007 14:26:23 

Quote:
Šie 2 nebūs gan tie taisnākie apgalvojumi. 1) vispārinājumi šai jomā nederēs, 2) papēti vēsturi labāk.
Cik es zinu tad pirmais hiphoperis ja taa var teikt LV bija roberts gobzinjsh(mosh es kljuuds?) un pirms girta rozentaalaa veel bij daudzi! kas veeleejaas tie sekoja tam liidzi bet Ozols paraava publiku! kapeec? man tumsha bilde!

PostPosted: 12-Jun-2007 14:56:45 

te pagājusho gad bija viens projekts..saucās hipxhop balva...to rādīja pa ltv7.....

http://yy.lv/download.php?f=49405
http://yy.lv/download.php?f=49408

divas sērijas par hiphop attīstību latvijā

Post subject:
PostPosted: 12-Jun-2007 15:20:31 
Iespeejams kljuudos. OZO biija viens no pirmajiem LV-hip-hop artistiem.. Bet pirmais iesp. nebija. Bet taa man liidz shim likaas.. Un Ozols no pasha saakuma paraava publiku, jo visiem vinja dziesmas patika.. Un uzskatu ka vinja jaunaas dziesmas ir weel labaakas! Tikai tgd publika no vinja attiet, nevis naak..

Post subject:
PostPosted: 12-Jun-2007 15:26:59 

noskaties video

Post subject:
PostPosted: 12-Jun-2007 21:47:18 

moš Ozols parāva ar savu Dāvaja Mariņa?man paties tas songs ar patīk :D
un,ja nav noslēpums,kristerzz,cik Tev gadu? :wink:

Post subject:
PostPosted: 12-Jun-2007 22:56:37 

Laiki mainaas un lielaakaa dalja cilveeku tiem liidz, taa kaa fanu skaits nav konstanta veeriiba. Par to vai labaakais vai ne tik labs - peec kaadiem kriteerijiem tad iisti vadiities, vai tad LV HH ir bijushas kaadas sacensiibas, kuraas visus daliibniekus meera peec noteiktas skalas ar starptautiski pienjemtaam meervieniibaam, lai peec tam veel vinjus vareetu saliidzinaat ar 50cent, Usher un citiem supermegastariem??? Shitaa topika jautaajums izklausaas sameeraa pastulbs (piedodiet par izteicienu :oops: ), jo autors taadaa gadijumaa nav speejis paskatiities uz lietu objektiivi papeetot veesturi dziljaak, shajaa gadijumaa ir pausts tikai sahutums.. Apgalvot subjektiivi, ka viena laita ir labaaka (vislabaakaa) un cits nekam neder un ir peedeejais suu*** var tikai savaa zinjaa aprobezoti cilveeki :roll:
Sorree, ja aizskaaru kaada juutas :)

P.S.
Quote:

Ar sho jautaajumu vajadzeeja saakt :D

Post subject:
PostPosted: 17-Jun-2007 10:15:19 

Quote:
P.S.
Quote:

Ar sho jautaajumu vajadzeeja saakt :D
tieši tā...

nē, nu, ja 13 gadīgam džekiņam patīk, ka dziesmās dominē 3 vārdi - car, hustla, money- tad tik uz priekšu ;) ozē jau tik tāds latviešu pusdolārs vien ir.
un vēl tik pasakiet ka tā nav :)

Post new topic  Reply to topic  [ 17 posts ]  Go to page 1 2 Next

All times are UTC+02:00