Principā man mājās ir virs 200 CD, kuri visi ir pirkti. Nākošais jautājums ir kur un pa cik. Lielākā daļa ir pirātu produkcija (no laika kad 5-cītim vēl bija vērtība), bet ir arī kaudze ar original vai original/used (it sevišķi no pēdējā laikaposma, kad relatīvi bieži mētājos pa Eiropu).
Grūti jau laikam mp3 paaudzei saprast CD burvību

Vienīgais troublis ir milzīgais plaukts ko CD apdzīvo. Ja būtu kaut mazākā iespēja, pirktu savu iemīļoto mākslinieku CD biežāk, bet esmu par slinku (vai stulbi piesardzīgu) priekš interneta veikalu lietošanas, bet mūsu tirgū masu sastāda muzikālā kloāka. Vismaz nevienā LV mūzikas veikalā jau sen neesmu tērējis laiku. Agrāk M-dailē ir gadījies iepirkt kaut ko par tiem laikiem šaušalīgu naudu (ap 20 ls par disku), ja stundu rokoties pa atkritumiem izdodas atrast ko sakarīgu, bet tagad ir žēl laiku tērēt, jo manu interesi var saistīt labi ja tikai 2% no plauktu satura. Tikpat slinks esmu DC++ apguvē un priecājos par kolēģa uzlikto emule.
Konkrēti autori: VNV Nation (nav original disku, jo pat festivāla laikā neizdevās tos atrast. Uz sitiena esmu gatavs nopirkt viņu DVD Futureperfect), Apoptygma Berserk (2 original+DVD, pirātiska agrīno ierakstu izlase), Assamblage 23 (1original vairāk nav izdevies atrast), Gary Clail (2 original/used diski mīļi bez gala, jo savā laikā es, paprasot Clail,varēju aizbaidīt jebkuru, pat ārvalstu veikala uzmācīgo pārdevēju. Tagad atrodami arī mp3, vēl pirms pāris gadiem meklētājs izmeta nothing). Esmu pircis "pa dārgo" visādus 80-to gadu grandus: Human League, Thompson Twins, John Lydon, Telex. Ar DM gan bagātīgi apgādāja pirātiskais dienests, jo pēc 91 gada šī grupa manās acīs ir muzikāls līķis (negāju pat ne uz vienu koncertu, lai man puiši piedod).
Nu kaut kā tā īsumā