Mikseris.LV [mūzikas portāls]

Mikseris.LV Forums
It is currently 09-Aug-2025 4:45:57

All times are UTC+02:00

Post new topic  Reply to topic  [ 6 posts ] 
Author Message
PostPosted: 01-Sep-2007 19:44:09 
1 līmenī - Mikseris.LV forumā
1 līmenī - Mikseris.LV forumā

Lieta tāda,ka nopirku Sony Walkman Sony D-NE301 CD MP3 pleijeri,bet smagi vīlos,jo viņš ir ļoti kluss!!!No sava Sony Ericsson telefona varu dabūt vismaz 2 rezes vairāk maksimālo skaļumu,salīdzinot ar šo Sony pleijeri!!!Šis Sony maksā 57Ls!!lŠos pleijeri jau atdevu atpakaļ veikalam,jo tāda kvalitāte mani noteikti neapmierina!!!Aizgāju uz vienu citu veikalu un tur palūdzu,lai iedod man paklausīties vēl dažus citus Sony pleijerus un atkal biju pārsteigts,jo rezultāts bija tāds pats!!!Iedeva man paklausīties Philips un arī tas pats!!!!Kurls es neesmu,bet vairs neko nesaprotu kāpēc pārdot tādus s....Kam tādi ir vajadzīgi????Mans vecais pleijeris,kurš bija ne jau slavenas firmas ražojums gan skanēja ļoti labi un nebija nekādu tādu problēmu!!!!Kāds var ieteikt kādu labu pleijeri?????
P.S Zinu,ka CD MP3 plejeri nav vairs modē,bet tā kā es nodarbojos arī ar mūziku,tad man ir nepieciešams tieši uz CD pleijeris un,manuprāt,visi Flash pleijeri nestāv blakus šādiem CD pleijeriem!!!

Post subject:
PostPosted: 01-Sep-2007 22:14:03 
3 līmenī - Mikseris.LV forumā

man mētājas,cik saprotu ESP firmas CD+MP3 plajeris.
klausīts vienu reizi,un skanēja paties SKAĻI..
kastītē vēl pat :) bet cik atceros,baterijas ātri noēda..:/

Post subject:
PostPosted: 02-Sep-2007 10:18:43 
2 līmenī - Mikseris.LV forumā
2 līmenī - Mikseris.LV forumā

Esmu klausījies daudzu pleijerus, vislabāk man patika viens ko pats pirku sen atpakaļ kaut kādas nezināmas firmas un šis ar nav slikts, panasonic, tas ir vienigais šis firmas pleijeris ko esmu dizrdējis bet nebija nekāda vaina

Post subject:
PostPosted: 02-Sep-2007 13:51:10 

Image
man ir shaads te! diezgan skaljs un galiigi neslikts! vieniigie miinusi ir tas ka displejs nav apgaismots un diezgan biezs!

Labaakais sony pleijeris ever ir shis te Image un arii diezgan skaljsh!!

sshie divi modelji manupraat ir vislabaakais no sony cdr mp3 augsheejais ir budzhetnieks bet otrs maaksaa saaliiti! tiesa gan abi ir kaa minimums triis gadus veci modelji un vai tev izdosies atrast nelietotus es shaubos!

aa un zin kapeec visi pleijeri ir tik klusi? jo eiropa ir noteikusi standartus uz skaljumu lai nebojaatu muusu austinjas! vot taa...

ja gribi kko ljoti skalju atrodi labu kaseshnieku! :D ja skaljuma zinjaa tad es nopietni par to kasetnieku! :)

Post subject:
PostPosted: 02-Sep-2007 13:52:25 

ja interesee varu paardot savu pa kaadiem 10lvl bet vi njam nestraadaa diskdzinja motorinjsh!

PostPosted: 02-Sep-2007 18:28:28 

Quote:
!!!!Kurls es neesmu,bet vairs neko nesaprotu kāpēc pārdot tādus s....Kam tādi ir vajadzīgi????
Walkmani nav diez ko skaļi. Ja rodas jautājums kādēļ tad pagooglē par tēmu kādu slodzi austiņas rada uz tavām ausīm, un cik tas labi ietekmē tavu veselību un drošību atrodoties ar to štruntu kaut kur uz ielas vai vienalga. Sony ražo savus aparātus lai lietotu ar savām austiņām un attīstītu normālu bet nekaitīgu skaņas līmeni. Nu un noteikti ka nav arī šie tik svēti un ir nianses sakarā ar baterijas darbības laikiem utt blah blah blah. Ir 2 lietas kas traucē klausīties ierakstu ja tas liekas pārāk kluss, 1. - apkārtējās vides troksnis, ar ko cīnās nopērkot slēgta tipa austiņas, 2. - Personīgs pieradums mocīt ausis. Ja arī vēl jo projām nepietiek ar troksni tad atrisināums ir nopirkt kādas austiņas ar pēc iespējas zemāku pretestību un augstāku jūtību. Vai arī ņemt kādu pilnīgu ķīnas preci, jo tiem purniem šķiet ir pilnīgs klucis uz patērētāju un rezultātu.

Post new topic  Reply to topic  [ 6 posts ] 

All times are UTC+02:00