..ziimiigi, ka neviens no tiem nedaudzajiem letinju elektroniskaas muuzikas sceenas aartistiem, kuri produceejushies uz kkaadiem aarzemju leibliem, nav vandiijies pa forumiem ar plakaatiem rokaas: "eu, es ir producents labulabais, dj superiigaakais-> dod man reliizoties uz importa leibliem, dod man lielaas skatuves aarzemees, kur dj-oties..!!" <-nu es max paarspiileeju, bet taada noskanja jaushama topika iesaaceeja txt-aa..neshaubos, ka taa pamatdoma, produceejot skanjdarbus, tev ir nevis radiit kko, lai pasham priex un suuds par to, kas ar to treku buus naakotnee, bet gan uzmeistarot maximaali taa, nevis lai pasham patiktu, bet lai patiktu kaadam, kursh lielaakaa vai mazaakaa meeraa speej pabiidiit trekmeistaru lielaas skatuves virzienaa...bishkjin lielas samezhgjiijos savaa txtaa, bet gruuti izteikt to, kaa es saprotu producentu darbu liekot skanjdarbaa dalju no sevis nedomaajot cik taalu vinjsh izsitiisies ar vienu vai otru treku...
...bez tam neviens no man zinaamajiem LV sceenas producentiem nav izvirziijis meerkji reliizoties uz kaada populaara vai mazaak populaara leibla, bet gan vinji dara to, ko kosmoss vinjiem liek dariit, to , kas vinjiem rada neizsakaamu baudu, to , kas vinjus aizrauj, to, ar kaa paliidziibu vinji speej izteikt savu ieksheejo pasauli....ja , laikam ritot kaada ziimiiga auss sadzirdeejusi kaadu treku un sak-eu veciit, shitais ir feins, gribi reliizoties uz mana laibla, tad tas protams ir veel lielaax priex...
viss
|