no savas pieredzes varu pastaastiit tikai to, ka peedeejaa laikaa visi ir izlepushi un davai podavaj tikai 1000mk3! taatad ja peerc ar domu ka iespeejams gribeesi paardot tad viennoziimigi 1000 jo 800 nevienam peectam nenotirgosi! Taalaak ja liksi kaadiem lielaakiem dj uz speeli tad par taviem 800 iespeejams var kaads sashust (esmu ar to saskaaries)!
taalaak, izpildiijuma zinjaa, 800 shkjiet taakaa no leetaas plastmasas taisiiti, pataustot 1000, tas shkjiet krietni nopietnaaks un izturiigaaks. tas pitch buutiibaa ir fufelis, ja tu maaki speeleet tad tev buus po uz kaa speeleet, vismaz man noteikti. esmu izgaajis entos aparaatus, saakot no 300 pioneer un visiem kas tajaa laikaa bija, liidz peedeejiem 1000DVJ! saakot ar pioneer 500II buutiibaa visi plus miinuss straadaa normaali, pie visiem tikai jaapieshaujaas, dazhiem protams truuxt daudzkaa kas ir jaunajiem tomeer speeleet no problem, pats lietoju veeljoprojaam 500II lim.ed. aparaatus, un visiem slaveeju, jo nekad nav bijis taakaa jaunajiem, ka peekshnji uzkaraas un viss, sit kautvai riekstus

vieniigais jaa, maitas juutiigi uz vibraaciju! bet nu neparto story, iesaku 1000mk3 pirkt, visi dj atziist (pagaidaam

), vieglaak iznomaat un vieglaak notirgot janu gadiijumaa neiepatiikaas! Visi dhjogi loopi, neloopi, kartes, juutiibas, pitch uttt... 1000mk3 ir daudz augstaakaa liimenii nekaa 800 aparaatam, neparvelti tomeer tas maita maxaa taadu nezheeliigo pikji! Karoch nezvai te ko praatiigu saraxtiiju uz nakti bet nu jaa, 300Ls protams ir nauda, es gan veel nogaidiitu cenas kritumu ja ir savi aparaati, bet ja jaaizveelaas starp shiem diviem tad mans viedoklis ir 1000!