O! Veči! Te jau notiek nopietnas lietas!

AKUSTIKA ! – tā ir joma, kas arī mani interesē

– gan studijas noformēšanā, gan koncertu apskaņošanā.. – gan teorētiski, gan praktiski..
Arī es esmu domājis par savas studijas noformējumu – gan vizuālo, gan akustisko..
Paldies, overflow, ka neturi sveci zem pūra (var aizdegties!

) un dalies ar citiem savā pieredzē – ne tikai pastāsti, arī parādi! Tas ir labi.
Man te atkal būtu priekšlikums: Vai nevajadzētu forumā atsevišķu sadaļu, veltītu Akustikai?.. Jo arī tā ir plaša tēma, kas ietver ne tikai attiecīgo tehniku, bet arī cilvēka fizioloģiju – dzirdes īpatnības, uz kuru šī tehnika iedarbojas..

Te varētu parunāt arī par skaļruņu izvietošanu, stereo bāzes paplašināšanu, skaļruņu fāzēšanu un tamlīdzīgām lietām..
Administrators gan negrib veidot jaunas sadaļas..

Nezinu, kas tam par iemeslu – vai vietas par maz (Forumam atvēlētais apjoms ierobežots).., vai grūti tik daudz sadaļas "administrēt"..
Esmu bijis akustiskās laboratorijās un man šī sajūta:
Quote:
... gribas izņemt no ausīm vates puļķus

– arī nav sveša

– ieej nelielā telpā bez nekādas reverberācijas, bet uz ausīm spiež TĀĀDS KLUSUMS ! – no akustikā viedokļa sajūta tāda, it kā būtu kādā pļavā.. Te parādās tā fizioloģija un arī psiholoģija: Ausis netic tam, ko Acis redz..
Pašķīru šo topiku nedaudz atpakaļ – tur pieminēts Korg Z1.. Mans Sapņu Sints !..

Krupis (nenoturējās – izlīda no pagrīdes..

)