Oi par Baltkomu...liidz pag. gada juulijam biju Baltkom digitaalaas klients apaljus piecus gadus. Biju viens no pirmajiem, kas to piesleedza. Vieta Juurmala, Dzintari. Piecstaavene Lielupes malaa, nekaadu shkjeershlju u.t.t. Tanii laikaa man bija 32" LCD. Kvalitaate...nu jaa, sameeraa suudaina, bet kas mani besiija visvairak, ka biezhi kanaalu vietaa es skatiijos kubikus

. Apogejs tam visam bija shaads....apmeeram 2008. g. decembrii izleemu, ka davai shogad nedershu, bet Jauno gadu sagaidiishu maajaas bez alko un pie tv

. Un ko juus domaajat? Iesleedzu tv un vispaar neraada NEVIENU kanaalu...nu bija gadiijumi, ka neraada vienu vai otru, bet shaads moments bija pirmo reizi...Iedomaajieties, Vecgada vakars bez alko un bez TV!!!! Tanii briidii biju gatavs uz visu...Nu iisaak - liekot roku uz sirds, par kvalitaati 4 no 10. TV daudz neskatos, taa ka pa lielam bija po, bet nu hokjis, basis un Discovery Science bija vajadziigi

Tagad dziivoju gjeograafiski citur (tajos pat Dzintaros) un uzliku LT virszemes digitaalo (citu variantu privaatmaajai jau nav). Shkjiivi negribeeju, jo tv skaots tikai videeji 20 minuutes dienaa. Nu tur lnt no riitiem un sportinsh. Liidz ar to investeet shkjiivi nah. Luuk...un shodien uzrakstiiju LT, ka nu jau nedeeljas 3 (liidz ar atkushnja iestaashanos) 66. kanaala programmas VISPAAR neraada - nu tur mtv, kaut kaads bbc, animal planet u.tml. Neba jau nu es skatos, vnk ja reiz maksaaju, tad davai dodiet...veel gan atbildes nav. Zinu, ka 66 kanaala raidiitaajs vinjiem visshvakaakais, bet nu atkal - tornis tieshaa redzamiibaa - priekshaa tikai Lielupe.
Ir veel viena hohma ar Baltkomu. Izstaastiishu veelaak...briesmiigaa krediitNEreforma iesaistiita. Man tur taads principiaals striidinsh. Ne par naudu, bet par viedkarti

. VIspaar var noreekties.