vai wav faila kvalitāte var mainīties ja to exportē izmantojot sliktu skaņas karti? tīri tā tehniski - ar reason strādāju jau 6 gadus un neesmu manījis tādu prikolu.
nezinu kā jums šķiet, bet man liekas ka tas ir pilnīgs bullshit - pats daudz strādāju ar hardware sampleri (no Roland) - jā tur tas ir atkarīgs no dzelžiem, bet uz pc diezvai jo visi skaņas aprēķini tiek viekti CPU nevis audio kartē, bet processors jau apstrādā tikai skaitļus un to ko reasons tam dod iekšā tas arī tādu pašu laiž arā.
ja viss štimmē tad var iesamplot muzonu wav failā uz kompja ar kaut vai iebūvētu AC'97 un tad noklausīties to uz pro akustiskās sitēmas vai uz kompa ar labu audio un skaņai jābūt vienādai ar to ko var sniegt reson synth engins.
protams taisot dziesmu uz tās sliktās skaņas kartes tad gan būs galīgs trash monitoros, jo galu galā kādi var būt labi AD/DA konverteri iebūvētai skaņas kartei

, bet mani vairāk interesē pats fakts par to ierakstu wav failā, nevis par skaņas monitoringu kamēr to komponē.
jā un es runāju par cd quality wavu - 44,100 kHz, 16-bit, Stereo.
kāds var to apstiprināt ? vai tā ir vai nav, itkā jau gandrīz esmu 100% pārliecināts ka tā nav, bet esmu redzējis programmas kas WAVā saglabā tipa ierakstot to kas currently tiek spēlēts - tātad tur savukārt ir tas atkarīgs no audio kartes? .... baa
nu karoč ceru ka sapratāt jautājumu (samurgots jaut tas ir).