Quote:
Papēti kas tev notiek ar draiveriem. Sadabū svaigāko ASIO. Paprovē uzmest lielāku audio aizturi (latency).
draivers kartei pats sveigākais uzmests šoreiz, kaut gan tieši tādi paši gļuki man bija, kad biju pieinstalējis karti ar draiveriem no instalācijas diska (tur tas draivers vecāks).
Arī "spēlēšanās" ar latency nekādus rezultātus nedod ja runā tieši par šo problēmu. tik un tā viņš pēc laika sāk "peldināt" to skaņu

riktīgs joks
rokos pa tīklu un meklēju kādu risinājumu, bet neizdodas neko konkrētu atrast.. vienu līdzīgu bēdubrāli uzgāju, bet tur tā arī neviens viņam īsti atbildēt nevarēja
esmu jau nobriedis tā kārtīgi ķerties klāt datoram, jo nu smaga aizdoma, ka man tur kaut kas varētu konfliktēt. ir viedoklis, ka varētu būt tur tie codec sample rates pie vainas. tipa kartei 22,050 a progai 44,100. Kā arī manā gadījumā bija (FL Studio uz 44,100 a karte uz 22,050). Nomainīju lai abi ir uz 44,100, bet problēma palika. Lasīju, ka iespējams, ka disablojot windows soundu varētu kaut kas mainīties uz labo pusi, jo šad tad arī tās sistēmas skaņas konfliktē ar tiem sample reitiem.. nu hvz.. būs jāmēģina

bet nu galva man kūp..