Mikseris.LV [mūzikas portāls]

Mikseris.LV Forums
It is currently 27-Oct-2020 2:15:14

All times are UTC+02:00




Post new topic  Reply to topic  [ 23 posts ]  Go to page 1 2 Next
Author Message
PostPosted: 12-Jun-2008 11:36:29 
Offline
3 līmenī - Mikseris.LV forumā
3 līmenī - Mikseris.LV forumā
User avatar

Joined: 27-Jul-2005 12:33:41
Posts: 405
Location: underground
Tātad manam HP 6000 modelim nesen parādījusies kļūme...pie start up tas izdod vienu garu pīkstienu un divus īsus..ekrāns paliek melns taču os startējas normāli..pameklējot internetā par šo problēmu izrādās, ka tā ir daudziem jaunajiem hp modeļiem...jautājums: vai jūs esat saskārušies ar šo problēmu un vai nododot to garantijā Latvijā ir iespējams novērts šo kļūmi?

_________________
braindance


Top
   
PostPosted: 12-Jun-2008 11:37:34 
Offline
3 līmenī - Mikseris.LV forumā
3 līmenī - Mikseris.LV forumā

Joined: 21-Jun-2006 23:51:42
Posts: 398
paskaties www.hp.com shim modelim vai nav izdots jauns firmware vai bios versija


Top
   
PostPosted: 12-Jun-2008 21:51:20 
Offline
3 līmenī - Mikseris.LV forumā
3 līmenī - Mikseris.LV forumā

Joined: 02-Nov-2005 4:28:33
Posts: 1107
Location: Latvija
taa nav hp trabla, pareizaak sakot hardware trabla taa ir. vienkaarsi biosaa nevar uzreiz klaviaturu nochekot, tamdeelj mamma iepiikstas ar garo un iisajiem piikstieniem.

_________________
http://www.aheadx.lv

http://www.soundclick.com/spacesinvader
http://www.soundclick.com/aheadx
http://dj-kramars.draugiem.lv
http://spacesinvader.draugiem.lv


Top
   
PostPosted: 14-Jun-2008 10:30:03 
Offline
3 līmenī - Mikseris.LV forumā
3 līmenī - Mikseris.LV forumā
User avatar

Joined: 27-Jul-2005 12:33:41
Posts: 405
Location: underground
Quote:
taa nav hp trabla, pareizaak sakot hardware trabla taa ir. vienkaarsi biosaa nevar uzreiz klaviaturu nochekot, tamdeelj mamma iepiikstas ar garo un iisajiem piikstieniem.

jā tā tiešām ir hardware problēma...taču nevis klaviatūras bet gan problēma ir videokartē...noskrūvējot vāku izevās datoru palaist...nez kā būs tālāk

_________________
braindance


Top
   
PostPosted: 14-Jun-2008 16:14:35 
Offline
3 līmenī - Mikseris.LV forumā
3 līmenī - Mikseris.LV forumā

Joined: 28-Aug-2005 22:57:42
Posts: 648
Location: Riga
Daudziem Pavilioniem ir vairākas nopietnas problēmas: ar video, wi-fi un dzesēšanu. Risinājums (galvenokārt) - sistēmplates maiņa.


Top
   
PostPosted: 01-Jul-2008 10:32:33 
Offline
3 līmenī - Mikseris.LV forumā
3 līmenī - Mikseris.LV forumā

Joined: 05-Oct-2004 7:34:47
Posts: 1284
Location: Rīga
Starp citu, nedaudz ap tēmu runājot par tiem pašiem Pavilioniem neatkarīgi no tā kur šie pirkti.

Vai ir te kāds "laimīgais" Paviliona īpašnieks uzstādījis Win XP veiksmīgi uz kāda no pēdējiem modeļiem (visiem tiem, kam nāk līdzi Vista, un pie WinXP instalācijas process apraujas dēļ kaut kāda nonsensa ar cietā diska nenoteicamību sistēmā, by default???

Man te viens tāds krāms pašlaik krīt uz nerviem un smagi prasās anulēt to Vistu un uzlikt darbam draudzīgu OS virsū. Varbūt kādam ir pieredze kā to kasti ārstēt.


Top
   
PostPosted: 01-Jul-2008 11:56:28 
Offline
3 līmenī - Mikseris.LV forumā
3 līmenī - Mikseris.LV forumā
User avatar

Joined: 21-Nov-2007 20:12:43
Posts: 444
Sarakstīju te dzeju, bet neielikās.

īsāk sakot tā - daudziem portatīvajiem parastā XP instalācija atduras pie HDD formatēšanas, jo viņa viņu neatrod, precīzāk viņa neatrod sata kontrolieri. Oriģinālajiem instalācijas XP nāk līdzi iešūts konkrētā dzelža SATA draiveris. Šo var apiet dažādos veidos, viens no viņiem pie pie parastā XP instalācijas spiežot F6 - Add aditional SATA/SCSI driver, laikam tā saucās, bet tur ir cita problēma, viņš viņu piedāvā ielasīt TIKAI no flopika, baidos, ka ar usb flopi nebūs līdzēts. Otrs veids: Bios'ā norubījam nost ASPI Configuration. Tad gan pie instalācijas diski tiek atrasti. Kā tā ASPI Configuration neesamība ietekmē kompja darbību kopumā nezinu, bet esmu bezizejas situācijā ar nozaudētiem instalāciju diskiem uz dažiem kompjiem instalējis XP, un viņš strādāja, neko tādu dīvainu darbībā arī nemanīju. Tomēr - ja tāds ASPI Configuration tur ir, tad gan jau kaut ko viņš dara.


Top
   
PostPosted: 01-Jul-2008 12:13:49 
Offline
3 līmenī - Mikseris.LV forumā
3 līmenī - Mikseris.LV forumā

Joined: 21-Jun-2006 23:51:42
Posts: 398
ir taads softs- nLite. Ar taa paliidziibu , uz neorigjinaala XP var ieshuut klaat to sata driveri pie ielaades, un nekaadu FDD tur vairs nevajag. tas gadiijumaa, ja nav pa rokai usb flopika :)
vajag tikai taisnas rokas un vienu lieku CD matricu :)


Top
   
PostPosted: 01-Jul-2008 12:19:32 
Offline
3 līmenī - Mikseris.LV forumā
3 līmenī - Mikseris.LV forumā

Joined: 05-Oct-2004 7:34:47
Posts: 1284
Location: Rīga
Hmm. Tas nLite būs jāpamēģina.
Vienkārši tam laptopam ir dikti bēdīgs bioss, tur var regulēt tikai recovery ,sistēmas diagnostikas kā arī datumu, laiku un boot prioritātes, bet vairāk arī nekā. Līdz HDD settingiem nekur netikt.
Vienīgi vēl draiveris jāatrod, HP nav izlikuši neko šai sakarā priekš XP pie supporta.


Top
   
PostPosted: 01-Jul-2008 14:05:47 
Offline
1 līmenī - Mikseris.LV forumā
1 līmenī - Mikseris.LV forumā
User avatar

Joined: 09-Apr-2005 10:47:16
Posts: 30
Reku buus tutorialis http://datuve.lv/raksts/1477/Windows_XP ... ieta_diska


Top
   
PostPosted: 01-Jul-2008 14:35:54 
Offline
1 līmenī - Mikseris.LV forumā
1 līmenī - Mikseris.LV forumā
User avatar

Joined: 25-Jun-2008 18:06:45
Posts: 28
Savam HP Pavilion esmu uzlivis XP un ar draiveriem tur ir taads joks ka vinjus vajag ielikt xp instalaacijas diskaa ;) Savu portjiku nopirku kkur septembra beigaas un veel tagad nav nekaadas vainas.. Griezhaaas ka dulls! Vistu uzreiz aizlidinaaju pa gaisu! Bet pa tiem piikstieniem - nu jaa mosh Bios nojucis, bet arii esmu lasijis ka kautkas ar hardwariem neesot.. Nu nez pameegjini aizstibiit uz garantiju :)

_________________
Image


Top
   
PostPosted: 01-Jul-2008 19:28:51 
Offline
3 līmenī - Mikseris.LV forumā
3 līmenī - Mikseris.LV forumā
User avatar

Joined: 21-Nov-2007 20:12:43
Posts: 444
Quote:
Vienkārši tam laptopam ir dikti bēdīgs bioss, tur var regulēt tikai recovery ,sistēmas diagnostikas kā arī datumu, laiku un boot prioritātes, bet vairāk arī nekā.
Tas ACPI configuration nav pie disku settingiem, bet kaut kur citur - pirmajā, vai otrajā sadaļā, un viņu esmu redzējis visiem notebookiem, arī ar tiem bēdīgākajiem biosiem.


Top
   
PostPosted: 01-Jul-2008 19:37:15 
Offline
3 līmenī - Mikseris.LV forumā
3 līmenī - Mikseris.LV forumā

Joined: 21-Jun-2006 23:51:42
Posts: 398
Ps- vispaar topiks nepareizi ir defineets- - ar Latvijaa pirktiem- vinjiem visiem ir taada specifika, un taa pat nav probleema. Ja biosaa var modes paarsleegt un tas straadaa, labi, ja nee- tad vai nu USB FDD ar sata raid vai ahci driveri, vai arii njemam Nlite un gjenereejam savu iipasho miiljo super truper winXP instCD un miers :)


Top
   
PostPosted: 02-Jul-2008 4:19:08 
Offline
3 līmenī - Mikseris.LV forumā
3 līmenī - Mikseris.LV forumā
User avatar

Joined: 14-Feb-2005 3:01:18
Posts: 815
Location: Latvija, Gulbene
Quote:
tāds ASPI Configuration tur ir, tad gan jau kaut ko viņš dara
.
= samzinaas datu apmainjas aatrums diezgan iespadiigi , vienvaardu sakot tu to savu sata hdd paarveert par parastu ide hdd .


Top
   
PostPosted: 02-Jul-2008 8:47:13 
Offline
3 līmenī - Mikseris.LV forumā
3 līmenī - Mikseris.LV forumā

Joined: 21-Jun-2006 23:51:42
Posts: 398
Quote:
tu to savu sata hdd paarveert par parastu ide hdd
Bet tikai uz instalaacijas briidi. Peec tam instalee intel storage driver, jeb kaads nu konkreetajam modelim tas ir, un viss notiekaas kaa tam jaanotiekaas :)


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 23 posts ]  Go to page 1 2 Next

All times are UTC+02:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited