Shitaas Jensen dokuments ir jauks un paraada kaa pro audio (un ne tikai) greko ar semi-balanced, floating balanced, utt. variaacijaam. Laba informaacija, bet skaidri redzams, ka tendeeta uz "dariet ko dariidami bez muusu uuber trafiem galaa netiksiet". Jensens taisa labus produktus, bet mani kaitina jebkura veida tehniska diskusija, kur tiek piesaukts viena razhotaaja produkts kaa risinajums. Tomeer te viiri uzkapa pashi uz sava graabekla - "Balance is defined in terms of the impedances of the two signal conductors with respect to a reference, which is usually "ground", tieshaam ir pareiza definiicija, bet +4dBu ir piemeerojams tieshi peec preteejaa principa un tur "ground" nepiedalaas signaala referencee nekaadi. Vieniigais gadiijums, kad ir iespeejami tie pashi 12 dB, ir peec punkta 2.4. izpildes. Un arii tur jeedziens "true balanced" ir parspilets, ja nekas nebuus pievienots tai izejai, tad uz 3 pina nebuus par 180' polaritaates signaala, tur nebuus nekada signaala. Bet transformatoru kompaanijai tas ir piedodams, jo ja mees tur piekaram trafu, tad tas saak straadaat kaa floating balanced. Veel joprojaam iistais un vieniigais balanced veids ir virs 3.1. noraaditais.
Par Yamahas arejo WC man vieniigais ticamais izskaidrojums ir tas, ka ieksheejais sinhrogenerators ir klibs, liidz ar ko ADC/DAC straadaa nesinhroni, resp. generee kaudzi jitter. Es sho jautaajumu padzilinati neesmu peetijis, jo pats neturu Yam pultis un neesmu sajuusmaa vispaar par digi pulshu skanu, tomeer paareejaas eertiibas paarliecina iet uz kompromisu.
ddff
Quote:
Hm, un ko seri saka par
to, ko var atrast googlejot?
Bet par mikseri - paskatot
so (wiring shema 14lpp labaja mala), skiet, ka miksera direct out ir balansets. Isteniba divaini, ja Tu saki, ka miksera manuali nav shemas. Nrv10 manuali vismaz bija smuka blokshema no kuras uzreiz viss sakidrs, yamahas n-serijas mikseru manuali ari tada ir - it ka vajadzetu but ari soundcraftam [PROBLEM SOLVING Basic problem solving is within the scope of any user if a few basic rules are followed - Get to know the Block Diagram of your console (see page 36)]. Ja, un man ari domat, ja Tu pielauj domu iztikt bez miksera (nevajag hands on miksesanu ierakstot) un pieejamie izeju/ieeju savietosanas risinajumi ir pienemami, tad pec logikas, mikseri butu jasprauz klat interfeisa izejam jau pec kompja (jebkura lieka iekarta signala kede diez vai uzlabo performanci) lai gan mikseris 1. gadijuma ari pilda savietosanas funkciju

.
PS
Quote:
Te gan jāatzīmē, ka, par tik, cik pultij nav World Clock, tad tas droši vien norāda, ka tas SPDIFs īsti kvalitatīvs nebūs? Vai kā?
- so gan es isti nesaprotu (sers mineja par to, ka bez areja WC Yamaha LS9 skanot ka soundblasteris, vai tas ta sanak miksejot dazadu parametru spdif no vairak ka 2 iekartam?) - biju iedomajies, ja jau iekartas ir tikai divas, tad kada butu problema tam sasinhronizeties ari bez areja wc - tapat, ja jau ir iespeja lietot ciparu signalu, tad kapec to nedarit?