Quote:
HOOLIGAN
- viens no vairaak vai mazaak underground`istiem trance sceenaa
AILFENERGY
- liidziigi kaa HOO
SAA-T
- DaWhite noprecizees, bet savulaik aktiivi shis chalis pa Tukuma pusi njeemaas
JOHNY ADROIT (17. vieta?)
- pievienojos, shii gada tumshais zirdzinjsh, kur taads radies un kaapeec? laikam esmu vecs un nesekoju liidzi notiekoshajam latvijas dj apritee 
ROLAND PRIVERT (neko nesaku, bet čau roļik (!) - 10. vieta?!)
- arii pievienojos. ambiicijas ta buutu, bet lai taas kljuutu reaalas, ir jaaug, lai gan Essential aiz muguras Latvijaa daudz ko izsaka...
AKA Yuri Corell/JURKEN (es vienīgais esmu dzīvojis mucā?!) -
arii es esmu no mucas naacis taadaa gadiijumaa
katraa zinjaa paskatoties uz topu kopumaa un arii uz kandidaatiem kopumaa, jaasecina, ka Latvija ir nevis zeme, kur dzied, bet gan zeme, kur katrs otrais ir DJ (ja vinjam kaa minimums ir kompis un VirtualDJ
piemetinot par to no kaa kursh speelee - vai nav galu galaa vienalga? ja sanaak, tad kaut vai uz 2viem tukshiem skaarda spainjiem

bet par fotografeeshanos - kuutri tie latvieshu dj, kas ir slinki paintereseeties KAA top dj`u porfolio, kaa arii zheel noziedot naudu labam fotograafam, lai izveidotu tieshaam kaartiigu shuutingu. taapeec ir taada situaacija, ka visiem principaa bildes uz vienu shniti

tiesa - nesaku, ka man pasham labaakas pashreiz, bet neesmu arii tik ljoti iesprindzis uz promo shuutingu (tiesa idejas ir un tuvaakajaa laikaa taas arii tiks realizeetas).