Quote:
Pie mums LV lielākā daļa Dju ļoti nelabprāt dalās da jebkādā informācijā ar citiem.Kur nu vēl ar citiem DJiem.
Patiesiibaa jau shajaa jautaajumaa ir par ko padomaat , kaapeets tas taa ir ?
1. ir kategorija ja taa var teikt kas ir jau kaut ko sasniegushi shajaa laucinjaa , logjiski no shiis kategorijas ko taapat dabuut laukaa buus pagruuti , jo , pilniigi pareizi , konkurence , kuram tad interesees lai vinja iesildiitu vietu savaaktu kaads cits . Un cik tad ir to klubu muusdienaas kur DJ uzskata par cilveeku un noveertee vinju kaa cilveeku kas var ko vairaak par paareejo massu

.
2. taa pati samaksa par padariito darbu , mans miiljaakais jaajam zirdzinshs peedeejaa laikaa , nu neesmu es mantkaariigs patiesiibaa , bet , lai ko sajeedziigu iesaaktu , vajag to materiaalo dalju , arii shajaa jautaajumaa ir par ko padomaat , kaadaa tu suuda pieredzee daliisies ar cilveeku kas peets tam tavus darba augljus paarveersh vienaa nieka pieciitii

vai man nau taisniiba , suuda hobijisti
3. piemeers : man piemeeram puisis novinneja iespeeju piedaliities Shlosenbekaa un , protams cilveekam gribeejaas piedaliities , bet , organizators pat neuzkata par iespeejamu piezvaniit un painformeet par to ka cilveeks ir izciinijis iespeeju piedaliities un kur nu veel par samaksu vareetu buut runa , tas tach redzi tev pasham ir vajadziigs , tad suuda veerts ir taads pasaakums , diemzheel , bet , protams buus ariii taadi kas aizskries , ieliidiis , aplaiziis , un jutiisie laimiigi
p.s. un ja ruunaa par taadu kaa tikshaanaas vietu , paarrunaam un taa taalaak , cik reaali tas buutu iespeejams , protams doma jau nau slikta , bet , tas buus , KUR , galvas pielseeta , taatad atkal kaadam saliidzinoshi mazam interesentu lokam , un ko paareejie interesenti , metaas sabiedriskajaa vilcienaa un ..... ? Muuzikamtiem piemeeram ir taada vieta , Chetri Balti Krekli , un tad arii kas tad tur apgrozaas ??? Pilniigi iespejams buutu arii DJ tajaa vietaa tuseet , vieniigi muuzikas standarts kas tiek piekopts shajaa pagrabaa , vai to atkal smalkie varees pieciest ?
Rekaa , viela paardomaam