Mikseris.LV [mūzikas portāls]

Mikseris.LV Forums
It is currently 08-Aug-2025 17:12:18

All times are UTC+02:00

Post new topic  Reply to topic  [ 21 posts ]  Go to page Previous 1 2
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 24-Jul-2007 13:03:41 
3 līmenī - Mikseris.LV forumā

Quote:
Nu nezin vai kas prātīgs no tā sanāks. Pie mums LV lielākā daļa Dju ļoti nelabprāt dalās da jebkādā informācijā ar citiem.Kur nu vēl ar citiem DJiem. Jo visapkārt valda konkurence, kura diemžēl ļoti bieži nebalstās uz Dja profesionālisma izpausmēm, bet gan uz to cik Djs pats sevi paslavējis un parklamējis visapkārt. Pie tam ļoti bieži šī pašreklāma ne tuvu neatbilst Dja reālajam līmenim.
Ideja ir pavisam savādāka. Kas sanāk, tad redzēs 8) pagaidām cīnos ar dizainu :roll:

Post subject:
PostPosted: 24-Jul-2007 13:41:49 

Quote:
Pie mums LV lielākā daļa Dju ļoti nelabprāt dalās da jebkādā informācijā ar citiem.Kur nu vēl ar citiem DJiem.
Patiesiibaa jau shajaa jautaajumaa ir par ko padomaat , kaapeets tas taa ir ?
1. ir kategorija ja taa var teikt kas ir jau kaut ko sasniegushi shajaa laucinjaa , logjiski no shiis kategorijas ko taapat dabuut laukaa buus pagruuti , jo , pilniigi pareizi , konkurence , kuram tad interesees lai vinja iesildiitu vietu savaaktu kaads cits . Un cik tad ir to klubu muusdienaas kur DJ uzskata par cilveeku un noveertee vinju kaa cilveeku kas var ko vairaak par paareejo massu :?: .
2. taa pati samaksa par padariito darbu , mans miiljaakais jaajam zirdzinshs peedeejaa laikaa , nu neesmu es mantkaariigs patiesiibaa , bet , lai ko sajeedziigu iesaaktu , vajag to materiaalo dalju , arii shajaa jautaajumaa ir par ko padomaat , kaadaa tu suuda pieredzee daliisies ar cilveeku kas peets tam tavus darba augljus paarveersh vienaa nieka pieciitii :twisted: vai man nau taisniiba , suuda hobijisti :evil:
3. piemeers : man piemeeram puisis novinneja iespeeju piedaliities Shlosenbekaa un , protams cilveekam gribeejaas piedaliities , bet , organizators pat neuzkata par iespeejamu piezvaniit un painformeet par to ka cilveeks ir izciinijis iespeeju piedaliities un kur nu veel par samaksu vareetu buut runa , tas tach redzi tev pasham ir vajadziigs , tad suuda veerts ir taads pasaakums , diemzheel , bet , protams buus ariii taadi kas aizskries , ieliidiis , aplaiziis , un jutiisie laimiigi :cry:
p.s. un ja ruunaa par taadu kaa tikshaanaas vietu , paarrunaam un taa taalaak , cik reaali tas buutu iespeejams , protams doma jau nau slikta , bet , tas buus , KUR , galvas pielseeta , taatad atkal kaadam saliidzinoshi mazam interesentu lokam , un ko paareejie interesenti , metaas sabiedriskajaa vilcienaa un ..... ? Muuzikamtiem piemeeram ir taada vieta , Chetri Balti Krekli , un tad arii kas tad tur apgrozaas ??? Pilniigi iespejams buutu arii DJ tajaa vietaa tuseet , vieniigi muuzikas standarts kas tiek piekopts shajaa pagrabaa , vai to atkal smalkie varees pieciest ?
Rekaa , viela paardomaam :idea:

Post subject:
PostPosted: 24-Jul-2007 14:11:58 

Quote:
Muuzikamtiem piemeeram ir taada vieta , Chetri Balti Krekli , un tad arii kas tad tur apgrozaas ??? Pilniigi iespejams buutu arii DJ tajaa vietaa tuseet , vieniigi muuzikas standarts kas tiek piekopts shajaa pagrabaa , vai to atkal smalkie varees pieciest ?
Njā. Negribās man ar nevienu iestādi noriet (tādēļ par visu kopumā), bet jāsaka atklāti, vairums arī tas viss mūzikas novirziens ir balstīts uz veco labo tautas masas vākšanu uz popsīgiem pasākumiem, ar kreisu feiskontroli, šķaidītiem pārmaksājamiem dzērieniem un sextūristu pieplūdumu, tam klāt vēl piemetot nereti sarunām nepieņemamu dB līmeni. + vēl ģērbšanās stila kontrole - šur tur ar kedām iekšā nelaiž (principa pēc hotj tu par tām 80Ls esi maksājis un galīgi nav tirgus urlenes). Iestādes mūziķiem? Bēdīgi. Viss tas muzikālais ir tikai komerciāls triks.
Tai pat laikā ir tematiskie iestādījumi pa citu kategoriju gan, bij viens uz Barona ielas mākslinieku kafūzis, izskatās tīri savējiem cilvēkiem nežmogu iestāde. Takā neiespējams jau nekas nav, tikai tagad ir jābūt patiesi patriotam lai Rīgas centrā atļautos ignorēt komerciāli izdevīgu telpu potenciālu principiāliem pasākumiem, jo tik labi kā ar masāžsalonu jau nenopelnīs...
Es jau uz tādu Producentu, Dj un mūziķu iestādi labprāt piestaigātu ja nebūtu meža vidū.

Pagaidām pie katras satikšanās un plašu pirkšanas pa Vecrīgas alusdārziem un čilipicām, kas nu ir tā stipri so so.

Post subject:
PostPosted: 24-Jul-2007 20:11:14 

Quote:
3. piemeers : man piemeeram puisis novinneja iespeeju piedaliities Shlosenbekaa un , protams cilveekam gribeejaas piedaliities , bet , organizators pat neuzkata par iespeejamu piezvaniit un painformeet par to ka cilveeks ir izciinijis iespeeju piedaliities un kur nu veel par samaksu vareetu buut runa , tas tach redzi tev pasham ir vajadziigs , tad suuda veerts ir taads pasaakums , diemzheel , bet , protams buus ariii taadi kas aizskries , ieliidiis , aplaiziis , un jutiisie laimiigi :cry:
Vai tiesham nepiezvaniija? :shock: Man un AngelSoul piezvaniija..
Quote:
Muuzikamtiem piemeeram ir taada vieta , Chetri Balti Krekli , un tad arii kas tad tur apgrozaas ??? Pilniigi iespejams buutu arii DJ tajaa vietaa tuseet , vieniigi muuzikas standarts kas tiek piekopts shajaa pagrabaa , vai to atkal smalkie varees pieciest ?
Dazhas vietas, kur biezhi var maniit vairaakus DJus (nespeeleejot) ir Pulkvedis, Depo, Andrejsala un PULSē (normālos vakaros).

Last edited by esoniq on 04-Sep-2007 19:56:04, edited 1 time in total.

Post subject:
PostPosted: 24-Jul-2007 22:46:31 

Laba ideja! Vajag kūtros Latviešus celt gaisā uz draudzīgām sarunām!! :) Es atbalstu!!

Post subject:
PostPosted: 03-Sep-2007 14:06:48 
Mikseris.LV power user

Kapec gan neaprunatos ar citiem DJiem . ja ir savstarpeja cienja tad viss ok... citos gadijumos protams ka nav velmes tuset kopa.
-
man liekas tas ir ne tikai DJ lietas...

Post new topic  Reply to topic  [ 21 posts ]  Go to page Previous 1 2

All times are UTC+02:00