no
nekaa 
liidz
daudz 
, atkariigs no vaarda biezuma

un taa cik biezhi sho vaardu piemin meediji . standart cena raadas peedeejaa laikaa ir LS. 5 liidz 15 .
jo paatiesiibaa jau ir taadi klauni

kas , savaadaak shamos nosaukt nevar , atlaujas to dariit , jo redz kurtad , puishi savaadaak nevareeshot paspeeleet .
Patiesiibaa tuksha teema un paceljas jau kuro reizi , taapat tev patiesiibu neviens neteiks , apstaigaa pats klubus un tad redzeesi .
mees savaa Gulbenee daram vienkaarsi , ir piedaavaajums , momentaa tiek apzvaniiti visi paareejie un atrunaata cena , cik uz konkreeto pasaakumu gribeetu sanjemt , taalaak tas kas intereseejas zvana naakoshajam , atbilde , tieshi taa pati kas ieprieksh , piemeeram LS 35 , protams daudzos gadiijumos atrodas kaads klauns kas ir gatavs brauk cauri pus Latvijau arii par mazaaku samaksu .
Es uzskatu , ja DJ nevar par speeli , 4 stundas , nopelniit vienus LS
50 , vispaar nav jeegas to lietu saakt . Un nevajag shajaa momentaa oponeet uz to kad , es jau jauns , es jau mazs , un kaa tad tagad es vareeshu vairaak paprasiit ,
NEKAD NEVAREESI . Velns paraavis , nevajag chakareet sevi un citus . Protams cita lieta ja tas ir kaads fests ar
daudz DJ piedaliishano , tad taa ir cita lieta un lietas buutiiba , var atljauties arii tikai par celja izdevumiem . Nav pretenziju . Jo vienmeer shaadaas reizees buus kaads Biezais vaards kurs noteikti sevi uzskatiis debezsskraapja augstumaa un honoraars arii attieciigi buus x000 un pilniigi vienalga kad paareejie DJ sanjems 00 . Jo vienmeer jau , jebkursh organizators gribees lai uz pasaakumu atnaak milzumdaudz apmekleetaaju , taatad tas biidiitaajs ir vajadziigs un buus vinjam jaamaksaa krietns honoraars , bet nekad nebuus pietiekoshi lai shaadu honoraaru samaksaatu katram

.
Un vispaar jau vechi , pashi vainiigi , kad lielaakaa dalja no Jums patiesiibaa pat nav speejiiga taas 4 - 6 stundas tai klubaa nospeeleet , taa ir shai speelej otraa puse un ne taa labaakaa

.