uhh 200ie nezinu esmu speeleejis laikam lielaakoties uz 200iem jo tie ir izplatiitaakie gan vecriigaa gan citur! kaut arii gan jau kaads man nepiekritiis! bet... nu lab par lietu - ir taa ka varu tev pateikt kas pa miinusiem - pilniigi debiils un nepreciizs BPM daudziem tas nav vajadziigs(esmu secinaajis ka arii es varu iztikt) bet es esmu izlaidies un patiik to izmantot! ljoti biezhi nelasa mp3 diskus! neatbalstu gan speeleet no cd mp3 bet man ir mp3 diski kuros ir ljoti audz dazhaadas muuzikas un kurus izmantoju ja kko iipashu paluudz! ja esi domaajis speeleet uz mp3 neiesaku un ja nu tomeer tad 200tie nav tie iistie kam to izmantot! ljoti izveeliigi pret diskiem ja vinjam diska nepatiks tad vinjsh saaks vinju raustiit un karinaat! ja citi cdj vnk pasaka ka nenjems to cd tad ok tu saprotu ka jaamet vinjsh aaraa bet 200ie to ka tas disks ir savu nokalpojis tev reaali pateiks tikai dziesmas viduu! un taapat tu nesapratiisi vai tas cd tieshaam ir beigts vai vnk galva saak juukties 200iem! par dizpleju - nezinu bet varbuut esmu pieradis un man vinjsh liekas relatiivi normaals prieksh tik veca modelja un attieciigaas cenas!
par 100iem - ja tu gribi kautvai tikai trenneties tad laba izveele jo vini ir ar aamuru dauzaaami bet skanees taapat!

nu lab nenjemsim paaraak nopietni ko teicu bet ideju saprati! saakshu ar miinusiem - nav BPM - nav tik kosh displejs - tizls tempa reguls, ljoti chakarejas dzhohs ja neuzpasee aparatuuru! esmu speeleejis tikai kaadas 2-3 reizes kad 100ais ir ar pilniigi ok dzjogu! plusi - kaa jau teicu stabilaak cd lasiishana ja lasa ta lasa ja ne tad pat nepmeegjini vinju pierunaat! diskus sevishkji nebojaa saliidzinoshi kaa citu firmu atskanjotaji! vienkaarshaka straadaashana ar viniem! vnk stabilaaka aparatuura par ljoti daudziem citu firmu iztstraadaatajiem atsknjotaajiem pat PIO!
ko es pirktu ja buutu liidziigaa situaacija? laikam 200os!:P kaut arii reaali apzinos ka 100ie ir labaaki tomeer riskeetu ar 200iem! man vinji kka ir tuvaaki! nu 800ie arii ir ok bet tad jau tikpat labi ja tev npepitiek nauda prieksjh vinjiem bet ir dom vinjus pirkt tad padomaa par 800iem ir daargaaki bet mosh ir veerts! saproti ja tev maajaas buus taadi tad tu tos vareesi nomaat un ja nenomaasi tad zinaasi ka ar vinjiem viss ok un peec laicinja par tikai kaadi 20 - 30% leetaak paardosi! bet ja tev vinji buus tu negribeesi paardot pat ja pirksi jaunu aparatuuru jo kkas tomeer pie vinjiem pievelk!

ja tu domaa ka nemaaceesi speeleet uz 800ajiem ja buusi speeleejis tikai uz 200ajiem tu maldies paspeelee uz Numark Axis 4
http://www.proshop.lv/?id=5&s1=2&s2=1&s3=1&cat=109 un pat peec taadiem tu atri sapratiisi cdj nojeegu! kaut vai ja tu no FORD iekaap VW tu nemaaceesi braukt? kaut arii tikko brauci ar ieprieksheejuo?taapat maaceesi, buus savaadaak bet pricipi tie pashi!
labi laikam biki izpluudu sarunaas! sorry alkohols dara savu

lai nu kaa ceru ka nioderees!