Mikseris.LV [mūzikas portāls]

Mikseris.LV Forums
It is currently 07-Aug-2025 14:09:08

All times are UTC+02:00

Post new topic  Reply to topic  [ 9 posts ] 
Author Message
 Post subject: Effekti?
PostPosted: 06-Aug-2007 18:29:26 
Labdien. Diezgan pastulbs jautājums, taču ceru sagaidīt normālu atbildi :S Esmu dzīvajā redzējis ka dj normāli miksē viss bumbās, un vienu brīdi ieslēdzās sirēna. Gabalu kas skan un kas nākamais pazīstu un tur nekā tāda nav. Vai attiecīgām mikserpultīm ir attiecīgi effekti piem. sirēna, water sweep utt. ? Ja jā tad kā tieši sirēnu dabūt ?

P.S Sorry for dumbness.

Post subject:
PostPosted: 06-Aug-2007 20:50:50 
3 līmenī - Mikseris.LV forumā

tas drīzāk varētu būt kāds sampleris ;)

Post subject:
PostPosted: 06-Aug-2007 21:09:07 

izstaastiishu tev kaa to dara kautvai uz 100cdj un jebkuras pults kurai nav efektu! skan dziesma uz atskanjotaja A un tu atri vari ielkt sagatavotu cd ieksh atknjotaja B un palaist savu efektu kad esi savu efektu izsmelis vai ari tev ir atlicis tikai tik daudz laika nakoshajai dziesmai ko tu taisies iemikseet n o atskanjotaja B maini cd un viss bumbas kaa tu saki! ja nemaldos shada sirena bij dj tomekk - eeeiiiii bet iespejams nepareizs dziesmas nosaukum! bet ja iepriksh tam gatavojas tasd saraksta semplus vai funfaaras! un buus veel eertaak nekaa ar gabalinja njemshanu no citas dziesmas! esmu pats shaadu prikolu izmantojis no attieciigaas dj tomekk dziesmas! mosh tu no manis noklausiijies :twisted:
bet ir daudzi kas taa dara es pienjemu! :D

Post subject:
PostPosted: 06-Aug-2007 21:13:27 
Nē tas bija dj bogdan taran @ bbp :)

Post subject:
PostPosted: 06-Aug-2007 22:29:27 
sorry for doublepost, bet šeit arii ir piemeers http://www.draugiem.lv/friend/?97621&aid=9494565&apg=1 .

tur saakumaa taada sirenveidiga skanja skan. Tas nav tas ko sakumaa domaaju tachu sho es arii veelos uzzinaat!

Post subject:
PostPosted: 06-Aug-2007 23:23:19 

nu es daru vienkaarshaak , kad gatavoju setu tos vajadziigos efektus salieku CD , tad nekas nekur nau jaamaina , un pie visa tas arii neaiznjem daudz vietas . Teiksim taada kaa sireena , tam ir atveeleeta vienas skanjas banka miksera seplerii , taatad kad gribi un cik gribi :?
parasti arii citi DJ ja protams izdomaa ka var atljauties mikseeshanas maakslai izmantot maneejo mikseriiti , nesmaadee tos efektus . Par ko man tikai prieks :lol: .
kaa redzi variantu ir pietiekoshi daudz , vajag tikai piesleegt shaj lietai peleeko vielu .

Kur dabuut to sireenas efektu , es izmantoju taadu vecaaku signaalu gjeneratoru , kaa radiito skanju ierakstiiju . Var piemeeram to pashu uzmakareet uz kaadas no daudzajiem muuzikas rakstiitaaju softiem .
Galu galaa , met kaunu pie malas un paluudz policistiem iesleegt to sireenu ar domu ka taa tiks iemuuzhinaata kaadaa paarneesaajamaa standartaa :idea: Patiesiibaa laba ideja , buu saaapsmadzenjo 8) .

Post subject:
PostPosted: 07-Aug-2007 11:29:29 
Liels paldies pa atbildēm. Patiešām palīdzēja! :)

Post subject:
PostPosted: 10-Aug-2007 12:50:11 

Quote:
Nē tas bija dj bogdan taran @ bbp :)
BBP tieshaam bija sireenas, bet taas bija ruporu sireenas ZZ promoteru rokaas ;)

http://www.tranceatlanticflight.com
http://www.myspace.com/goldberg_official

Post subject:
PostPosted: 10-Aug-2007 15:51:21 
Ne taas sireenas :D Otrajaa dienaa @ Dj Bogdan Taran ja pareizi atceros, kautgan paalis bija drausmiigs bija taa kautkur jau uz seta beigaam deeva sireenas aktiivi valjaa. Vienkaarshi kadas 3-4 reizes ar apmeram 2min pauzeem.

Post new topic  Reply to topic  [ 9 posts ] 

All times are UTC+02:00