Mikseris.LV [mūzikas portāls]

Mikseris.LV Forums
It is currently 23-Sep-2018 18:29:57

All times are UTC+02:00




Post new topic  Reply to topic  [ 14 posts ] 
Author Message
 Post subject: no red on mixer
PostPosted: 08-Jul-2008 18:29:46 
Offline
3 līmenī - Mikseris.LV forumā
3 līmenī - Mikseris.LV forumā
User avatar

Joined: 20-Mar-2007 21:34:23
Posts: 212
http://www.beatportal.com/feed/item/no- ... -tell-djs/

visiem gadaas ; )

_________________
http://myspace.com/milkmagic


Top
   
 Post subject: Re: no red on mixer
PostPosted: 08-Jul-2008 23:14:36 
Offline
3 līmenī - Mikseris.LV forumā
3 līmenī - Mikseris.LV forumā

Joined: 06-Jan-2005 20:06:12
Posts: 181
Location: Latvia
Nāk prātā kā Kinostudijas pasākumā džeks no Stanton Warriors pirmais ko izdarija seta sakumaa uzreiz kārtīgi iegrieza kroplī un taa ari mauca :? :lol:

_________________
Vestax VCI-100 Ean Golden Edition Rullē :)
http://www.bassdrive.com/v2/streams/BassDrive.pls


Top
   
 Post subject: Re: no red on mixer
PostPosted: 09-Jul-2008 6:30:48 
Offline
3 līmenī - Mikseris.LV forumā
3 līmenī - Mikseris.LV forumā
User avatar

Joined: 21-Nov-2007 20:12:43
Posts: 443
Tas nekas, Depo kad mauc industriāļi, viņiem pults ir apmēram +20 db kroplī, viss uz pults ir līdz galam. Tikai pateicoties procesoram ar ieslēgtu kompresoru un limiteru sistēmu tur pēdējos gadus 3 nav izbliezts neviens skaļrunis, labi, par pēdējo gadu nav info, bet nu - pirms tam tur pāris gadus noteikti.


Top
   
 Post subject: Re: no red on mixer
PostPosted: 09-Jul-2008 9:35:27 
Offline
3 līmenī - Mikseris.LV forumā
3 līmenī - Mikseris.LV forumā
User avatar

Joined: 17-Jul-2005 21:51:49
Posts: 487
Location: Latvia
Quote:
pareizi ir :)


Top
   
 Post subject: Re: no red on mixer
PostPosted: 09-Jul-2008 9:57:22 
Offline
3 līmenī - Mikseris.LV forumā
3 līmenī - Mikseris.LV forumā
User avatar

Joined: 20-Mar-2007 21:34:23
Posts: 212
tā ir ieaudzināta attieksme, jo baigi bieži pasākumos, ja redzu sarkanos, par to pajautājot un sakot vaitad tas nav slikti? saņemu gaisīgi vieglu un spārnotu atbildi - tak pohuj ;D

_________________
http://myspace.com/milkmagic


Top
   
 Post subject: Re: no red on mixer
PostPosted: 09-Jul-2008 16:36:35 
Offline
Mikseris.LV power user
User avatar

Joined: 10-Sep-2004 14:13:42
Posts: 1247
Veel pozitiivaak buutu ja reizee ar +6 dB diodes iemirdzeeshanos klubaa izsleegtos skanja un iesleegtos telpu kopeejais apgaismojums. Varbuut tad DJ saprastu, ka konstants THD no skaljrunjiem ir tikpat nepatiikams efekts kaa shis.

ddff, domaa ka vairums DJ ir ar 4 klaseem un deju kursiem


Top
   
 Post subject: Re: no red on mixer
PostPosted: 09-Jul-2008 17:15:28 
Offline
3 līmenī - Mikseris.LV forumā
3 līmenī - Mikseris.LV forumā
User avatar

Joined: 21-Nov-2007 20:12:43
Posts: 443
Quote:
ddff, domaa ka vairums DJ ir ar 4 klaseem un deju kursiem
Un 4 klašu izglītība apgūta bulduru palīgskolā :-D Bet patiesībā pasākumos tāpat stāv kompresoru/limiteru sistēma, un rezultāts ir tāds - jo vairāk iegriez uz pults jo klusāk un "jocīgāk" skan sistēma, plus vēl pievienojas THD no pults kropļa, nu, un DJ klausītāju acīs laiž nost savu līmeni, katrā ziņā vismaz to, kas kaut ko no skaņas saprot, un tie parasti ir arī tie vērtīgākie cilvēki pasākumos.

Sev te atslēdzu eksperimenta pēc limiteri, nu, gāziens bija tāds, ka maz nesalikās, toreiz kad MX burzā mērījām skanēja caur limiteri, katrā ziņā bez limitera skanējums būtiski mainās - gan spiediens lielāks, gan toņu spektrs daudz labāks.


Top
   
 Post subject: Re: no red on mixer
PostPosted: 09-Jul-2008 19:56:40 
Offline
2 līmenī - Mikseris.LV forumā
2 līmenī - Mikseris.LV forumā
User avatar

Joined: 08-Nov-2007 21:59:24
Posts: 69
Location: Riga/Vilnius
Quote:
Nāk prātā kā Kinostudijas pasākumā džeks no Stanton Warriors....
It kaa biju klaat, kad Stanton Warriori speeleeja & nelikaas ka buutu Tik traki, laikam jau tomeer jaabuut kaut cik satrenaatai ausis & tai ljauzu masai, kas gruuveeja, "kroplis" nu nemaz arii netrauceeja.
Quote:
Tas nekas, Depo kad mauc industriāļi, viņiem pults ir apmēram +20 db kroplī
Depo(tieshi mazajaa zalee, lielaajaa domaaju ir liidziigi), aspekts, ka soundsystems nav nekaads izcilais(nesen laikam jauni topi paraadijushies) & pati zaale nopakota taupot naudas: speeleejot minimaalu muzonu ar bassa dominanti(dub'u, dub tech'u, ambientu) nelaizhot sarkanajaa ir reaali pa klusu & viss nenormaali grab, dzhekinjsh pienaak klaat & saka, veciit, reaali pa klusu, iegriezh sarkanajos & viss "oukeej," jautaaju peec tam Krauklim kaa tas naakaas & shamais taa arii pateica: uz taadu muzonu regjipsis dod kaartiigu rezonansi & savaadak nemaz nevar, rokmuuziikai, kur veel kaartiigi shkjiivji & gichas, taa grabonja nedzirdaas+, kad sanaak speeleet pirmajam, var taa pa dzeltenajiem, bet ja pilna zaalee ar to i' pa iisu, taa kaa diemzheel naakas ziedot kvalitaati, a ko citu iesaakt, ja kluba iipashnieki taupa uz apdari & skanju...
Jaasaka ljoooti reti jau ir taa, ka systeema ir tik jaudiiga & laba, ka buutu jaagriezh uz pults bassi nost, jo ir pa traku & taa ir bijis tikai ar Nice & Custic likto skanju(4 subi, kuros laikam pat 2 Seleniem skaljrunji iekshaa).
P.S.
& industriaalji jau vispaar drusku savaadaaki likumi.

_________________
__^


Top
   
 Post subject: Re: no red on mixer
PostPosted: 10-Jul-2008 9:45:22 
Offline
Mikseris.LV power user
User avatar

Joined: 08-May-2004 22:56:34
Posts: 1218
Location: Latvia, Riga-Jūrmala
laikam ari tadu pazinjojumu vajag izdrukat :) ...
-
pasham shad tad gadas ieraut RED, bet censhos uzreiz pielabot...
-
bet ir ari gadijumi, kad sareguleta skanja hvz ka... laikam ka normalo limeni liek tad kad pio mixers ir gandriz lidz galam....nevis uz 0

_________________
DA WHITE | DENNIS BALTFIRE | HARDSYNTHERZ official website: http://www.synthesiscrew.com


Top
   
 Post subject: Re: no red on mixer
PostPosted: 10-Jul-2008 10:44:58 
Offline
3 līmenī - Mikseris.LV forumā
3 līmenī - Mikseris.LV forumā

Joined: 28-Aug-2005 22:57:42
Posts: 648
Location: Riga
Man uz DJM-3000 kad uz kanāla ir 0, uz master ir +2 =) Tracina... Vspr vajag nomainīt to dzelzs gabalu uz kaut-ko normālu.


Top
   
 Post subject: Re: no red on mixer
PostPosted: 10-Jul-2008 13:01:02 
Offline
3 līmenī - Mikseris.LV forumā
3 līmenī - Mikseris.LV forumā

Joined: 06-Jan-2005 20:06:12
Posts: 181
Location: Latvia
Quote:
Man uz DJM-3000 kad uz kanāla ir 0, uz master ir +2 =) Tracina... Vspr vajag nomainīt to dzelzs gabalu uz kaut-ko normālu.
Tikai ne pret citu Pionieri mixeri. Visiem austiņu izeja ir švaka, krosfeiders ar nesaprotams, skan ar pasūdīgi.
Labāk skaties uz Ecler, Urei, Vestax

_________________
Vestax VCI-100 Ean Golden Edition Rullē :)
http://www.bassdrive.com/v2/streams/BassDrive.pls


Top
   
 Post subject: Re: no red on mixer
PostPosted: 10-Jul-2008 13:24:39 
Offline
Mikseris.LV power user
User avatar

Joined: 08-May-2004 22:56:34
Posts: 1218
Location: Latvia, Riga-Jūrmala
skaties uz denon dn-x1500 :)

_________________
DA WHITE | DENNIS BALTFIRE | HARDSYNTHERZ official website: http://www.synthesiscrew.com


Top
   
 Post subject: Re: no red on mixer
PostPosted: 10-Jul-2008 21:19:48 
Offline
3 līmenī - Mikseris.LV forumā
3 līmenī - Mikseris.LV forumā

Joined: 02-Nov-2005 4:28:33
Posts: 1107
Location: Latvija
ko juus tur berzat elli :shock: panjem vienkaarsi noregulee maximaali optimaalo uz galiem ieksh mixers atrodas nominal -3 un dragaa. ja juut ka vajag piecelt tad var atlauties neko nekroplojot (iznjemot dinamikus)


P.S. paliidz.

_________________
http://www.aheadx.lv

http://www.soundclick.com/spacesinvader
http://www.soundclick.com/aheadx
http://dj-kramars.draugiem.lv
http://spacesinvader.draugiem.lv


Top
   
 Post subject: Re: no red on mixer
PostPosted: 10-Jul-2008 23:45:32 
Offline
3 līmenī - Mikseris.LV forumā
3 līmenī - Mikseris.LV forumā

Joined: 28-Aug-2005 22:57:42
Posts: 648
Location: Riga
Quote:
skaties uz denon dn-x1500 :)
Visvairāk gribu Xone 32 =)


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 14 posts ] 

All times are UTC+02:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited