Mikseris.LV [mūzikas portāls]

Mikseris.LV Forums
It is currently 12-May-2025 0:02:54

All times are UTC+02:00

Post new topic  Reply to topic  [ 21 posts ]  Go to page 1 2 Next
Author Message
 Post subject: Palidzeet!
PostPosted: 15-Jan-2005 0:26:22 
Sveiks visiem DJ-em! Es esmu DJ_NIK no Liepajas.Es esmu jauns DJ un es gribu nopirkt sev kaadu DJ CD Players. Bet es tiesham nezinu ko man izveleties.Zinu ka Pioneer ir laba firma,bet tas ir dargi.Uz kadas Players jus spelejat (nu kursh spele uz CD).Ko jus varat pateikt jaunajam DJ-jam.
Paldies! Rakstiet man uz DJ_NIK@mail.ru un ari shejt! :D

Post subject:
PostPosted: 15-Jan-2005 6:01:20 
jaunajam djam :) panem sev omnitronicus, ja patiks tad notaupisi naudu prieks pioneer :)

Post subject:
PostPosted: 15-Jan-2005 12:53:53 
Links vot es domaju Pioneer CMX-3000 tas ir laba lietinja. :D :!:

Post subject:
PostPosted: 15-Jan-2005 17:25:38 
Quote:
Dzekins tacu pateica ka principeali nepirks pioneer :)

PS tad jau labak 2 x cdj - 100s

Last edited by Links on 16-Jan-2005 2:12:06, edited 1 time in total.

Post subject:
PostPosted: 15-Jan-2005 18:40:54 
Mikseris.LV power user

Var apskatiities uz sho lietu sekojoshi:

1. Pie profesionaalaas tehnikas leeta cena tiek biezhi vien panaakta ekonomeejot uz kaut ko. Tas nopeerkot jaunu piemeeram CD atskanjotaaju uzreiz vareetu buut pamanaams dazhu funkciju nepilniigaa darbiibaa - protams to var pamaniit, ja ir iespeeja bijusi lietot kaut ko labaaku ieprieksh. Vai arii peec kaada laika saak luuzt dazhaadi siikumi, vai kaadi citi error paraadiities.

2. Nopeerkot atpaziistamu un kvalitatiivu kaadas no augstaakaas klases firmu produktiem, to vienmeer ir daudz vieglaak paardot peec tam, ja nu DJ lietas taa iisti nepavelk, nekaa paardot nevienam neko neizsakoshu, vai arii ar savu zinaamu negatiivu atpaziistamiibu apviitu firmas produkciju.

Klasiski te vareetu saliidzinaat firmu Sanyo un Sony produkcijas ....

Veel nebuutu ieteicams iipashi skatiities uz Duaaalajiem playeriem, tie ar retiem iznjeemumiem, ir tikai taads vieteejaa alus baaraa darbinaams instruments, ar kuru nekaadas DJ profesionaalās virsotnes sasniegt nevar.

Post subject:
PostPosted: 16-Jan-2005 2:11:37 
Quote:
Tiko biju splejis Groksa uz cmx - 3000. Aparati it galigi garam, IMHO viens no sviestainakiem pioneer razojumiem. :evil: :?

Post subject:
PostPosted: 16-Jan-2005 19:41:13 
[sub]Level tad labak 2 x cdj - 100s neka CMX-3000? Omnictronicam ir kaut kas ar schrechu?Kads models?

Post subject:
PostPosted: 16-Jan-2005 20:13:24 
3 līmenī - Mikseris.LV forumā

Quote:
[sub]Level tad labak 2 x cdj - 100s neka CMX-3000? Omnictronicam ir kaut kas ar schrechu?Kads models?
Nu man jau taa kaa sirds piesieta kaadu laiku pie Reloop [iipashi pukoties nevareetu, ka jamie buutu paarmeeriibaas daargi vai arii buutu kaadaa briidii atteikushi]. Pasham maajaas ir 2 500tie Reloopi, savukaart peedeejaa laikaa biezhi sanaak speeleet uz 900tajiem (tas nu taadaa gadiijumaa, ja veelies arii ar skrecha lietaam nodarboties). Kur dabuut? Hmz (lobeejot savus favoriitus) - www.discomania.lv :)

http://www.tranceatlanticflight.com
http://www.myspace.com/goldberg_official

Post subject:
PostPosted: 16-Jan-2005 23:28:28 
Quote:
par Omnitronics tas bija joks. Labak paskaties uz jau ieteikto Reloop, Gemini un American Audio. AA ir pietiekosi daudz aparatu ar scratch iesejam. :wink:

Post subject:
PostPosted: 16-Jan-2005 23:32:54 
Mikseris.LV power user

Gan jau arii par Gemini un AA ir joks :)

ddff, laikam ieteiktu Numark, Vestax, Pioneer, Technics

Quote:
par Omnitronics tas bija joks. Labak paskaties uz jau ieteikto Reloop, Gemini un American Audio. AA ir pietiekosi daudz aparatu ar scratch iesejam. :wink:

Post subject:
PostPosted: 17-Jan-2005 1:09:14 

Quote:

Quote:
Nu jaa, bet iesaaceejiem lielam vairumam ir sameeraa maz taa $$, lai pavilktu uz Technics vai Pioneer pusi ;) bet, protams, ja jau naudas pieteik - kaapeec gan nee ;)

http://www.tranceatlanticflight.com
http://www.myspace.com/goldberg_official

Post subject:
PostPosted: 17-Jan-2005 23:14:29 
Quote:

Pioneeram naudas nav, bet vestaxam gana naudu atradis. Ieteicu tikai pasas letakas firmas kuras atbilst autora kriterijiem. :wink: :roll:

Post subject:
PostPosted: 18-Jan-2005 20:13:30 
Mikseris.LV power user

Quote:
Kaa jau mineeju ar Duaalajiem atskanjotaajiem jaabuut uzmaniigam, jo vairumaa gadiijumu vinji nopietnai DJoshanai neder. Sho konkreeto modeli neesmu iipashi peetiijis, tachu tepat komentaaros var lasiit nepaaraak pozitiivas atsauksmes, kas laikam ir viens no raadiitaajiem.

Omnitronic - ehhhh ...... tad jau labaak peerc Amercian DJ, vismaz in USA taa firma ir diezgan atziita, laikam jau arii daljeeji to atziniibu arii nopelniijusi.

Par Reloop - apskaties citos lielajos DJ tehnikas tirdznieciibas saitos, reti kur vispaar shaads vaards figuree. Un arii nekur nav dzirdeets, lasiits, ka pasaulee DJu starpaa vinji buutu populaari un atziiti.

Post subject:
PostPosted: 18-Jan-2005 21:21:35 
Mikseris.LV power user

es Latvijaa peec skaita 2. shaadu aparaatu pirms gadiem tiku instaleejis klubaa "Hollywood Star Disco"- tagad visi sho vietu zinaam kaa Essential. Toreiz taa veeleejaas iipashnieki, lai tieshi shis atskanjotaajs tur buutu, jo tikko bija tirguu paraadiijies, ar skalju reklaamu par lieliskaam automix iespeejaam. Visi DJ lamaajaas kaa negudri, ar laiku sho izmeeza un ielika CDJ-500s aparaatus, kas tur bija liidz HSD beigaam.

ddff, piedaliijies Pioneer veesturee Latvijaa :)

Quote:

Post subject:
PostPosted: 18-Jan-2005 22:39:37 
izvēlies pats :)

Image
Image
Image

Post new topic  Reply to topic  [ 21 posts ]  Go to page 1 2 Next

All times are UTC+02:00