Quote:
Labaismuzikants piekrīt iepriekšrakstītajam!!!
Cilvēki man maksā naudu - es viņiem spēlēju
Ja viņiem nepatīk ko spēlēju - viņi nemaksā, ja patīk - maksā arvien vairāk
- vienkārša matemātika!
Mūzika nav maize un komponists nav prostitūta. Viss augstāk rakstītais gan to cenšas noliegt. Nepiekrītu nekādā ziņā, ja procesam pieiet no šīs puses. 100% visu mēslu ko iebaro LOHIEM visādi MTV un LR2, ir radīti lai pelnītu bez jebkādas iedvesmas un intereses. Par gaumi jau nestrīdās, bet 99% šlāgeri un kādi 90% klubmūzikas ir bezgaumīgas atkritumu pikas, kuras neviens neatcerēsies pēc gada/diviem.
Tas ir tas pats kas meksikānu seriālus nosaukt par Mākslu. Vai Eirovīziju par mūziku.
Katrs pelna maizīti kā māk, nekāda nosodījuma, tikai nesāksim jaukt lietas. Tas, ka mārketinga kingi nosauca MCDonalds mizkasti par RESTORĀNU, nekādi neuzlabos to ūķi.
Starp citu par LR2 programmu, tā arī ir LOHIEM -cilvēkiem ar minimālām prasībām, tjipo, ka tikai es saprotu par ko tur bubina un skan jau jauki, nesaprotu, kas tur vēl būtu apspriežams. Nav runa par individuālu gaumi, bet gan par vispārēju (ne)spēju uztvert mūziku. Tādi LOHI jau neklausās arī klasiku, jo nespēj iebraukt kas tur skan. Man fāča arī klausās tikai LR2, jo valodas nerubī, lācis pa ausīm ir staigājis nevāji, ko viņam vairāk vajag. Cilvēks jau labs, bet mūzikas jautājumos pilnīgs LOHS. Tas taču ir normāli. Lai lauķi rīko savus festivālus un upsaso uz nebēdu, man jau viņi ar varu neliek klausīties. Tikai nesāciet te stāstīt ka tā ir smalka manta.