Mikseris.LV [mūzikas portāls]

Mikseris.LV Forums
It is currently 05-Nov-2025 0:16:10

All times are UTC+02:00

Post new topic  Reply to topic  [ 17 posts ]  Go to page 1 2 Next
Author Message
 Post subject: KODEK - XXXOUYEE
PostPosted: 26-Sep-2006 22:17:17 
LUUDZU

http://mehaanika.times.lv/KODEK-XXXX192.mp3

Post subject:
PostPosted: 27-Sep-2006 8:54:08 
3 līmenī - Mikseris.LV forumā

melanholiskais valsis

Post subject:
PostPosted: 01-Oct-2006 20:50:33 

Spārda radikāli. Ir ok.

Post subject:
PostPosted: 02-Oct-2006 9:05:23 
Mikseris.LV power user

Kā parasti, žēl 3.22 minūtes dzīves laika, kas veltīgi izšķiestas... Vienīgi 40 sek pirms beigām aizgāja tēma ar ko kaut ko varētu darīt, bet citādi ... nu laikam man ir par daudz intelekta un muzikālās dzirdes :) :)

Post subject:
PostPosted: 02-Oct-2006 18:19:11 
JAA JAA INTELEKTUAALI

Post subject:
PostPosted: 03-Oct-2006 0:02:13 

:arrow: Gana normaala maakslaa , patiesiibaa jau ja shito nevar pienjemt kaa garadarbu tad jau arii visa Prodigy maaksla ir jaanorauj poda caurumaa .
:arrow: No saakuma liidz beigaam savaa elementaa . Normaali , kaartiigs viens tunelja publikai radiit gabals .
:arrow: Nejau visiem ir lemts radiit kaarteejo RAADIO TOP HITU .
:arrow: 2 kodek - nenjem visus intelektuaalos galvaa . Turpini straadaat .
:arrow: Ir arii taadi cilveeki kas ir aizkjeerushies saldajos 80' , vai tad taapeets visi paareejie tagad pakaarsies .
:arrow: Tikai nedomaa kad man shausmiigi patika , bet man arii Biitli nepatiik :?
Nu taadas ir manas domaas .

Post subject: Re: KODEK - XXXOUYEE
PostPosted: 03-Oct-2006 0:48:19 

Quote:
kas tu meegini savu korgu nokaut ;0 ja njem kopsumma tad intresants gabals, bet vai vareetu tu vinju veelvienreiz uztaisiit???? naakamreiz kad izliec savu ideju (DOMUGAJIENU) pastasti citiem ko tu domaaji kad taisiiji shito gabalu. bet taa visumaa, ja tu vareetu nshito atkaartot tad super. bet ja taa ir nejaushiiba tad huinja naturaalaa

;)

Post subject:
PostPosted: 03-Oct-2006 10:46:00 
Mikseris.LV power user

Quote:
:arrow: Gana normaala maakslaa , patiesiibaa jau ja shito nevar pienjemt kaa garadarbu tad jau arii visa Prodigy maaksla ir jaanorauj poda caurumaa .
:arrow: No saakuma liidz beigaam savaa elementaa . Normaali , kaartiigs viens tunelja publikai radiit gabals .
:arrow: Nejau visiem ir lemts radiit kaarteejo RAADIO TOP HITU .
:arrow: 2 kodek - nenjem visus intelektuaalos galvaa . Turpini straadaat .
:arrow: Ir arii taadi cilveeki kas ir aizkjeerushies saldajos 80' , vai tad taapeets visi paareejie tagad pakaarsies .
:arrow: Tikai nedomaa kad man shausmiigi patika , bet man arii Biitli nepatiik :?
Nu taadas ir manas domaas .
Mans viedoklis ir pilnīgi subjektīvs un, ja Kodek pēkšņi nolems vairs neko nespēlēt, tikai tāpēc, ka man tas nepatīk, es būšu totāli apjucis. :)
Salīdzināt šo suņa murgu ar Prodigy jau nu bija pilnīgi bezgaumīgi. Puisis cenšas pievērst sev uzmanību ar destrukciju, līdz kaut kam oriģinālam ir ļoti tālu. Uz šīs planētas jau ir palicis pavisam maz iespēju šokēt publiku (kā pankiem, vai Frankie Goes to Hollywood), tāpēc šāds bezsakars vairāk izsauc sāju nožēlu nekā sašutumu. Bet strādāt vienalga vajag, jo ziedu ražai vajadzīgi mēsli, jeb es tēlaini mēģinu norādīt, ka ja nav fona, tad nav iespējas uz tā izcelties. Es pieņemu, ka kādu "pavelk" arī vecmammas krekstoņa tualetē, bet nesauksim taču to par mūziku....
Release the pressure...

Post subject:
PostPosted: 03-Oct-2006 12:14:55 

Patiesiibaa es jau taa arii domaaju , kad noteikti buus kaads kas apshaubiis dotaas kompoziicijas varbuutiibu kaa gabala kuru vareetu atskanjot publikai , bet redziet lieta ir ljoti vienkaarsha , kaut ko ljoti liidziigu esmu jau dzirdeejis un ne tikai shaadaa variantaa kad kompoziicija ir izlikta sleegtam klausiitaaju lokam iztirzaashanai , bet gan izdota ierakstu studijaa , taatad par naudu .

Konkreetais gabals pilniigi pretendee uz iespeeju tikt ne tikai klausiitam bet arii izdotam , vajag tomeer reizeem paklausiities arii agriinos Prodigy gabalus ne tikai tos kas ir atziiti hiiti , arii tiem puishiem nav gaajis viegli ,

Noklausiijos doto kompoziiciju veel paaris reizes , teikshu atklaati , ir tur kautkas taads kopsuumaa un nejau kadaas tuur peedeejeaas sekundee , ne visai maakslai ir kaada jeega , ne visaas gleznaas ir redzama Monna Liiza . Patiesiibaa es pat saaku domaat , bet vai shis ir tieshaam Kodeksa gabals , jo kautko shausmiigi liidziigu esmu kaadreiz jau dzirdeejis .
:arrow: Kodek Tu vinju teishaam neesi nofendereejis , nu vismaz ideju :?:

Post subject:
PostPosted: 03-Oct-2006 12:36:24 

Quote:
... nu laikam man ir par daudz intelekta un muzikālās dzirdes :) :)
Wow, nu tu pateici....

Mūzika ir māksla, to var saprast/nesaprast, tā patīk/nepatīk. Nevajag censties bāzt to rāmjos. Es paklausos Afrikas cilšu mūziku un man patīk vairāk daudz nekā viss tas kas pašlaik skan te Rīgā 95% ieskrietuvēs 24/7. Arī bez visiem to muzikantu diplomiem.

Te citādi jau sāk vilkt uz adwanced obščestvo, ūūūūūuuuu.

Post subject:
PostPosted: 03-Oct-2006 12:40:20 
Mikseris.LV power user

Quote:
Patiesiibaa es jau taa arii domaaju , kad noteikti buus kaads kas apshaubiis dotaas kompoziicijas varbuutiibu kaa gabala kuru vareetu atskanjot publikai , bet redziet lieta ir ljoti vienkaarsha , kaut ko ljoti liidziigu esmu jau dzirdeejis un ne tikai shaadaa variantaa kad kompoziicija ir izlikta sleegtam klausiitaaju lokam iztirzaashanai , bet gan izdota ierakstu studijaa , taatad par naudu .
Nav citu kritēriju kā subjektīvā katra cilvēka gaume. Tieši tāpat par mēsliem es nosaukšu 90% pasaulē saražotā muzikālā produkta. Neesmu arī apgalvojis, ka šādi spēlēt nevar, tikai gribu norādīt, ka nejūtu šajā skaņdarbā ieguldīto mākslinieka darbu, intelektu, dzīves uztveri, whatever... Tīri mehāniska blēņošanās ar tehniku. Gadus 15 atpakaļ no Opus sintezatora, visādas perkusijas tika smeltas ārā, bet vienkārši nebija pieejams internets, kurā visas šīs ēverģēlības izmest un sajūsmināties par to kā tauta cepās :)
Uzcept šādu gabalu ir 10 minūšu jautājums un šeit jāatgādina, ka ne viss ģeniālais ir vienkāršs.

Post subject:
PostPosted: 03-Oct-2006 16:33:02 
paldies igoram - nee zagts nav , mozka liekas taapeec ka izmantots amen biits kas nu ir ljoti biezhi sastopams dnb jungle breakcore etc etc etc stilos ;D bez taa nekur hah

atkaartot var jebkaadaa seciibaa un no jebkura gala ;p

fun fan - 10 min darbs gribeetos redzeet

neesi aizdomaajies jo lielaaks mashup jo gruutaak un ilgaak jaastraadaa ? driizaak jeelo tranca deju griidu bliezeeju var uzziimeet pa 10 min hah

runaajot par jeegu ? kaada jeega kaads domugaajiens / ja dikti vajag tad jeegu atrod jebkam / galvenais lai ausij manai patiikams un viss

lainuko - cik te esmu noveerojis liidzko ieliec treku taa ir taadi kas vainu saka suuds un kaka / vainu labais - tas priecee tieshaam hah / zinkaa nav tur palabo to un shito . ir vainu der vai nee

RAAMJUS LAINU KAM BET MUUZIKAI JAUNU TOCHNA NEVAJAG

piis

Post subject:
PostPosted: 03-Oct-2006 17:10:59 
Mikseris.LV power user

Quote:
paldies igoram - nee zagts nav , mozka liekas taapeec ka izmantots amen biits kas nu ir ljoti biezhi sastopams dnb jungle breakcore etc etc etc stilos ;D bez taa nekur hah

atkaartot var jebkaadaa seciibaa un no jebkura gala ;p

fun fan - 10 min darbs gribeetos redzeet

neesi aizdomaajies jo lielaaks mashup jo gruutaak un ilgaak jaastraadaa ? driizaak jeelo tranca deju griidu bliezeeju var uzziimeet pa 10 min hah

runaajot par jeegu ? kaada jeega kaads domugaajiens / ja dikti vajag tad jeegu atrod jebkam / galvenais lai ausij manai patiikams un viss

lainuko - cik te esmu noveerojis liidzko ieliec treku taa ir taadi kas vainu saka suuds un kaka / vainu labais - tas priecee tieshaam hah / zinkaa nav tur palabo to un shito . ir vainu der vai nee

RAAMJUS LAINU KAM BET MUUZIKAI JAUNU TOCHNA NEVAJAG

piis
Paldies par saturīgo komentu, citādi no tevis tikai CAPSLOCKI ārā veļas. Turies!

Post subject:
PostPosted: 03-Oct-2006 20:31:06 
;]

Post subject:
PostPosted: 03-Oct-2006 20:42:31 
Quote:
tikai gribu norādīt, ka nejūtu šajā skaņdarbā ieguldīto mākslinieka darbu, intelektu, dzīves uztveri, whatever.
tieshi shajaa gabalaa to visu juut - nejau kaadaa pljaskaa

Post new topic  Reply to topic  [ 17 posts ]  Go to page 1 2 Next

All times are UTC+02:00