Mikseris.LV [mūzikas portāls]

Mikseris.LV Forums
It is currently 23-Sep-2018 0:56:14

All times are UTC+02:00




Post new topic  Reply to topic  [ 50 posts ]  Go to page Previous 1 2 3 4 Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 18-Apr-2005 19:09:27 
Offline
ADMIN
ADMIN
User avatar

Joined: 01-Nov-2002 22:57:19
Posts: 161
Quote:
jazznfunk,OWERFLOW - diskusiju par sintinjiem es laikam tomeer izgrieziishu....nenjemiet ljaunaa :roll:

Varbuut jau aaraa mest nevajadzeeja, buutu labi ja paarvietot kaut kadaa citaa sadaljaa. Kaadam varbuut nodereetu :)

_________________
Maris Mezroze
----------------------
http://www.mikseris.lv/


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 18-Apr-2005 20:14:09 
Offline
3 līmenī - Mikseris.LV forumā
3 līmenī - Mikseris.LV forumā

Joined: 27-Aug-2004 15:45:18
Posts: 225
Maari, tur nebija neviena vaarda par Nuendo....ir muuzikas veidotaaju forums, kur katrs var veidot teemas peec sirds patikas........
diemzheel shajaa foruma nav offtopik tega, taa kaa man nebija variantu....
Censhos veidot sho forumu tiem, kas intereseejaas par Nuendo, un sarunas par citaam lietaam tikai traucee useriem sheit orienteeties.....
kurneetaaju pietiks shaa vai taa......


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 19-Apr-2005 9:25:17 
Offline
3 līmenī - Mikseris.LV forumā
3 līmenī - Mikseris.LV forumā

Joined: 25-Feb-2005 12:53:43
Posts: 642
Quote:
nesaprotu kaadas tur vareetu buut probleemas, kaa arii nesaprotu kaa ar AMD var straadaat shajaa jomaa.....
Īsti nesapratu, bet ja tas ir par tēmu, ka ja ir 512MB RAM un atslēdzam virtuālo atmiņu, tad tomēr nepiekrītu. Piemērs, nospied CTRL+ALT+DEL un paskaties, cik WinXP samet savus failus un cik Tev ir brīvas operatīvās atmiņas. Tagad paņem Reason NNXT. Tam nav diska strīminga, visi sampļi metās operatīvajā. Iemet, piemēram, 'Accoustic Grand', atver vēl kādu NNXT un iemet kādu apjomīgāku paču. Un re - visa operatīvā jau aizņeta. Sākas sūrākais tormozs.

o.
bet vispār jau mēs te "jā*am kapeiku". Cik tagad maksā operatīvā? 512MB var nopirkt par 30LVL. Piepērkam klāt un atkritīs viss čakars.


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 19-Apr-2005 11:06:01 
Push, paldies par skaidrojumu, šovakar būs jāķerās klāt sistēmas pārnešanai no jauna ar SP1 :) Nu ja, nezināju visādus sīkumus :) Sorry par sintiņspamu.

Tās virtuālās atmiņas enable/disable IMO ir atkarīgs no pašas mašīnas konkrētā gadījumā. Protams, labāk ir disable, ja mašīna atļauj. Par cik man ir švaka (AMD @ 1.5GHz, 512 RAM (FSB mazs 266 vai 333) tad nu pats saproti... Iespējams, Tu nepiekritīsi, bet man domāt ka ir pilnīgi vienalga vai AMD vai Intel, ka tik dzelži ir pareizi un nav galīgi Iecavā lodēti. protams, ir programmas, kurām ir kautkas pret vienu vai otru, bet nu tas tā.

Par Nuendo. Ir gadījies, ka projekts jānoglabā vēlākam laikam, bet iekš 700MB neiekļaujāas. Vai gadījumā Nuendo nav kāds lossless failu (Audio foldera) saspiešanas formāts? Pie "Copy project to other folder" viņš piedāvā "reduce audio files", bet... kā viņš īsti reducē?

Viena lieta, ko būtu vēlams izpildīt pie projekta backup'ošanas ir katru VSTi noseivot kā .fxp no paša instrumenta loga. Par pluginiem nezinu.... Daži VSTi ir slinki uz meklēšanu, ja pēkšņi samplu bankas ir ci`tā HDD. Tā nu arī pasaka, ka "Not found VST on xxx" tad nu ar rociņām jāliek atpakaļ un jāmēģina atcerēties kurš no 1000 presetiem bij īstais...


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 19-Apr-2005 11:15:12 
Offline
3 līmenī - Mikseris.LV forumā
3 līmenī - Mikseris.LV forumā

Joined: 25-Feb-2005 12:53:43
Posts: 642
Quote:
Par Nuendo. Ir gadījies, ka projekts jānoglabā vēlākam laikam, bet iekš 700MB neiekļaujāas. Vai gadījumā Nuendo nav kāds lossless failu (Audio foldera) saspiešanas formāts? Pie "Copy project to other folder" viņš piedāvā "reduce audio files", bet... kā viņš īsti reducē?
Pēdējais laiks iepirkt DVD-RW :) Ja nemaldos, tad 45-50 lvl.

o.


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 19-Apr-2005 11:22:05 
Offline
3 līmenī - Mikseris.LV forumā
3 līmenī - Mikseris.LV forumā

Joined: 27-Aug-2004 15:45:18
Posts: 225
jazznfunk - saglabaa projektu kaa omf failu...Nuendo pats visu sakompresee be z zaudeejumiem.....700Mb projekts sakompreseejaas apmeeram uz 400 - 500Mb kaa nu kursh....saglabaajaas visas noraades uz VSTi un visu paareejo..... :!:

overflow - tev taisniiba par Reason....bet visi normaali sempleri atbalsta DFD un ar atsleegtu swap Nuendo ar vinjiem straadaa apmeeram par 15-20% aatraak...ne pa velti es rakstiiju - 512 un vairaak.......

Reason droshi vien ir atsevishkjs gadiijums :)


Last edited by push on 19-Apr-2005 11:26:54, edited 1 time in total.

Top
   
 Post subject:
PostPosted: 19-Apr-2005 11:24:43 
OWERFLOW: :) Pilnībā piekrītu! Nekur jau tas nepaliks! :)

PUSH: Aha, paldies, es visu laiku brīnījos, kas tas tāds ir, as OMF :)


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 19-Apr-2005 16:22:54 
Offline
3 līmenī - Mikseris.LV forumā
3 līmenī - Mikseris.LV forumā

Joined: 05-Oct-2004 7:34:47
Posts: 1284
Location: Rīga
Tad nu man te saradaas ar viens saistiits jautaajums ar visiem tiem procesiem (servisiem) kas nu ir atsleegti un nedarbojas.

Ja pareizi saprotu te vareetu sanaakt probleema pieinstaleet jaunu hardware, kas lietojams caur USB, vai Windowss sho atpaziis iesprauzhot portaa? Ja neatpaziis, tad buutu dikti labi zinaat kurus servisus utt vajadzeetu iislaiciigi 'enable' lai shis to vareetu atpaziit.


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 19-Apr-2005 16:29:33 
Quote:
buutu dikti labi zinaat kurus servisus utt vajadzeetu iislaiciigi 'enable' lai shis to vareetu atpaziit.
Nu noteikti "Plug & Play" būs jāenablē!


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 19-Apr-2005 17:03:32 
Offline
3 līmenī - Mikseris.LV forumā
3 līmenī - Mikseris.LV forumā

Joined: 27-Aug-2004 15:45:18
Posts: 225
NeckaSypash - nee, piemeeram USB atsleega "Flash" taapat straadaas, bet piemeeram printerim jaaiesleedz Print Spooler........USB cietajam....Removable Storage.....viss atkariiigs no konkreeta dzelzha.....
buus vajadziiba jautaa.....
Plag&play jaaiesleedz tikai tad, ja tu galiigi pats neko nesaproti no konkreetaa dzelzha, un gribi lai tas ieinstaleejaas automaatiski...kas gan arii biezhi vien nepaliidz...


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 21-Apr-2005 9:03:08 
Hmm. is one question. Ar gudru ziņu uzliku SP1, saliku softus, sāku apgriezt lieko, tai skaitā procesus (Tevis norādītos) - ne diskeeper's, ne O&O defrag's neiet vairs... Varbūt atkal mana kļūda, tikai citur?


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 21-Apr-2005 9:34:28 
Offline
3 līmenī - Mikseris.LV forumā
3 līmenī - Mikseris.LV forumā

Joined: 27-Aug-2004 15:45:18
Posts: 225
jazznfunk
Quote:
bez pirmaas servisa pakas vinsh nestraadaas........varbuut tu neieveeroji...defragmenteet vajag peec tam, kad visa progas un draiveri ir uzlikti BET PIRMS OPTIMIZEESHANAS.....peec tam vari vinju atinstaleet....[/b]
citaats no mana ieprieksheejaa posta......tu laikam kaa muzikants esi mazliet izklaidiigs :D


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 21-Apr-2005 10:11:19 
Ā paldies, laikam sanāca pārpratums. Tekstu "vari atinatalēt" sapratu, kā "pēc brīvas izvēles". Nu značit, pēc servisu apgraizīšanas šim nav lemts strādāt... Būs jāiztiek ar iebūvēto, kurš izskatās (neesmu ilgāk par 15 min gaidījis), ka netiek galā ar vienu 3 GB lielu VSTi radītu failu :)

Njā, var jau optimizēt vai nē, bet ja kompis pa īsu, tad pa īsu :)


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 21-Apr-2005 10:24:59 
Offline
3 līmenī - Mikseris.LV forumā
3 līmenī - Mikseris.LV forumā

Joined: 27-Aug-2004 15:45:18
Posts: 225
Quote:
Ā paldies, laikam sanāca pārpratums. Tekstu "vari atinatalēt" sapratu, kā "pēc brīvas izvēles". Nu značit, pēc servisu apgraizīšanas šim nav lemts strādāt... Būs jāiztiek ar iebūvēto, kurš izskatās (neesmu ilgāk par 15 min gaidījis), ka netiek galā ar vienu 3 GB lielu VSTi radītu failu :)

Njā, var jau optimizēt vai nē, bet ja kompis pa īsu, tad pa īsu :)
iebuuveeto labaak vispaar aizmirsti......par kompi tev taisniiba..... :)
Quote:
vienu 3 GB lielu VSTi radītu failu :)
- kas tas par failu :shock:


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 21-Apr-2005 10:29:29 
Offline
3 līmenī - Mikseris.LV forumā
3 līmenī - Mikseris.LV forumā

Joined: 25-Feb-2005 12:53:43
Posts: 642
Quote:
Ā paldies, laikam sanāca pārpratums. Tekstu "vari atinatalēt" sapratu, kā "pēc brīvas izvēles". Nu značit, pēc servisu apgraizīšanas šim nav lemts strādāt... Būs jāiztiek ar iebūvēto, kurš izskatās (neesmu ilgāk par 15 min gaidījis), ka netiek galā ar vienu 3 GB lielu VSTi radītu failu :)

Njā, var jau optimizēt vai nē, bet ja kompis pa īsu, tad pa īsu :)
Bet es to pašu saku, mironim aspirīns neīdzēs. Vienīgā lieta, kuru atslēdzot tiešām palīdz, ir WIndows Luna tēmu nomainīt uz standarta Windows krāsu shēmu un atslēdzot visas "grafiskās" fīčas - Control Panel->System->Advanced->Visual Effects&Co->Adjust For Best Performance. Ak jā, tai pat logā "Bacground Services". Viss pārējais nu tā...

o.


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 50 posts ]  Go to page Previous 1 2 3 4 Next

All times are UTC+02:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited