kx es izmantoju kaadreiz taa ir tiesa, jo es vinju izmantoju tikai viena iemesla deelj, lai reguleetu izeju gan uz monitoriem gan austinjaam atseviski. bet ne deelj taa lai samazinaatu aizturi. aizture reguleejas elementaari, ir taada funkcija kaa properties tur ir pieejama funkcija device properties, kuraa var atrast naakosho funkciju uzliekot Asio (manaa gadiijumaa -> creative asio) kad uzstaada asio parametrus (protams ja karte to uztur) naakoshajaa liimenii ir pieejama funkcija control setings (kur tiek uzstaadiita aizture) luuk tur es reguleeju cik lielai vinjai buut. manaa gadiijumaa es varu uzstaadiit liidz 2 mks. izmantojot liidz 5 vsti lai straadaatu ar vairaak vsti lieku aizturi uz 20 mks.
tas viss attiecas tikai uz to programmu ar kuru es straadaaju un taa ir Cubase SX3
gribeeju pateikt veel, ka uz integreetaam skanjaskarteem KX (vismaz man ) neiedarbojas, vienkarshi sakot vinsh pie instalaacijas man teica ka nav attieciigais audio device.
aizmirsu piebilst, ka joprojaam straadaaju ar origjinaalajiem draiveriem (protams updates nekad nav par ljaunu taam es censhos sekot liidzi)
un es nebuut negribeeju teikt, ka kx ir baisi nepareizi

es vienkaarshi gribeeju teikt, ka tas nebuus pietiekami.
ja nav kas skaidrs labpraat atbildeeshu