Mikseris.LV [mūzikas portāls]

Mikseris.LV Forums
It is currently 09-May-2025 4:05:14

All times are UTC+02:00

Post new topic  Reply to topic  [ 9 posts ] 
Author Message
PostPosted: 18-Jun-2006 21:23:05 
1 līmenī - Mikseris.LV forumā

Sveiki,
Vajdzīgs 2 vai 3 kanālu (vairāk tiešām nevajag) mikseris, jauns vai lietots.
Konkrēti vajadzīga pieredzējušāku lietotāju viedoklis, par to, kādu modeli/firmu ņemt. Asortimentu var apskatīties partynet.lv discomania.lv vai sublevel.lv

Domāts vairāk dzīvokļa apstākļiem. Spēlēšu transu. Spēlēšu uz diviem Pioneer CDJ-200 atskaņotājiem.

Tagad gan, jūsu ieteikumi. Galvenais, iesakiet kaut ko tādu, kas tik ātri nesabojāsies. Reku man draugam Pioneer DJM-909 vai MDJ nezinu kā pionieris viņas marķē, un tai pultij ir optiskie feideri, kas nekad nenolietosies (nu nekas nav mūžīgs anyway) tad mans jautājums ir vai ir arī 350 ls robežās kaut kas tāds ar teiksim optiskiem feideriem?

Šobrīd skatos vairāk uz šādiem variantiem:
. Pioneer DJM-400, bet mēļo, ka pioniera mixeri visi ir sūdi un + vēl 2 kanāli.
. Vestax PCV-275 (neko par viņu nezinu gandrīz, spēlējis arī neesmu uz neviena vestaksa produkta)
. Numark DXMPRO (nezinu vai pareizi nosaucu, tā ir tā melnā ar sarkanajiem indikatoriem)

Paldies par jūsu laiku.

Post subject:
PostPosted: 19-Jun-2006 2:01:08 
3 līmenī - Mikseris.LV forumā

Lasiju tavu jautaajumu, nezinu vai speeshu atbildeet uz tavu jautaajumu, bet nummark ir no dotajam firmam visnormalaakais dzelzis (par konkretiem modeliem nevaru neko teikt) es vienkaarshi arii shad tad uzspeeleeju disenes un njemu uz nomu DJ aparaturu, biezhi ir taa ka katreiz savaadaaku, un viss normaalaakaa man ir likusies tieshi numark, ja pagaidiisi kaadu dienu es tev pteikshu modeli kaads man ir apmierinaajis.
gribu tikai piebilst ka arii mikserim nav jaaskataa tikai uz razhotaaju, bet gan uz to ko vinsh splauj aaraa, cik daudz vinjam parklaajaas kanaali un ttt.
jebkuaraa gadiijumaa katram ir savas prasiibas ;) un aizmirsu piebilst, man nav traapiijusies ar optiskajiem faderiem.
;)

Post subject:
PostPosted: 19-Jun-2006 8:20:46 

No shitiem bez shaubam labakais ir Vestax. (Gan skanjas zinja, gan arejas konstrukcijas zinjaa). Bet es ieteiktu iechekot visus pirms pirkshanas un izlemt pasham, jo dazhi runa par taaadiem sikumiem, piem., dazhiem Vestax faderi ir par stingru, citiem ok utt.

Post subject:
PostPosted: 19-Jun-2006 11:03:44 

Stingri feideri? Tas gan nebūtu pārāk forši, esmu jau vairāk vai mazāk pieradis pie tādiem kuriem uzpūt un viņi pārlec. Ko tauta domā par ECLER vai stanton ražojumiem?

Post subject:
PostPosted: 19-Jun-2006 16:23:08 

ECLER mikseri ir ļoti izturīgi un labi nostrādāti. arī feideri.
Pats lietoju kompakto ECLER NUO2 mikseri, kas ir 2 kanāla mikseris, bet ar vienkāršotu 3šo kanālu. ir Labais :!:

Par tiem super duper optiskajiem feideriem runajot-tā izturība jau vairaak skrečototājiem domāta, kas moka xfeiderus ne pajokam, bet ja tu speleesi trance un veel pietam majaas-gan ecleram, gan pioneer, gan vestaxam buus pietiekami izturigi feideri

PostPosted: 20-Jun-2006 10:26:48 
Mikseris.LV power user

Pioneer 400-tais mixer tiek soliits labs peec skanjas kvalitaates (nav veel naacies vinju iisti notesteet).

miinusi
- vinjam austinju sadalja nav diez ko eerta (tas personiigs viedoklis)
- nav atseviskjas monitoru izejas

paareejais raadaas viss ok

Vestax, viss ir ok, vieniigi tie faderi nav diezko pluustoshi biidaami. Austinju daljaa liidziigi kaa 400tais Pioneer. Bonusaa shim mixer ir ljoti daudz ieejas :)
Skanjas kvalitaate vareetu buut viena no labaakajaam no shiem 3 mixeriem.

Numark produkcija liek zinaamaa meeraa biities, jo dzirdeets ka jaunie modelji nav diezko izturiigi. Austinju dalja ir izveidota visgruutaak praktiski lietojama (tas personiigs viedoklis).

PostPosted: 20-Jun-2006 11:42:32 

Quote:
vieniigi tie faderi nav diezko pluustoshi biidaami.
Tieshi to es ari gribeju teikt. Bet neskatoties uz to, 275ais paliek mans favorits.
Quote:
Numark produkcija liek zinaamaa meeraa biities, jo dzirdeets ka jaunie modelji nav diezko izturiigi. Austinju dalja ir izveidota visgruutaak praktiski lietojama (tas personiigs viedoklis).
Nu nez jau cik slikti tie ir. Man pashlaik ir DXM-01, tas ir mazakais no digitalajiem Numarkiem, un teikshu atklati, vienigais minuss - vajag kontrolet limeni, jo citadi pie overload ir labais digitalais clip. Druscinj tam ari pieklibo RIAA korektors vinilam, bet tomer ir ok.

Post subject:
PostPosted: 13-Jul-2006 19:14:49 
nezi kaa ar jaunajiem Numark modeljiem, bet vecais labais Sm serijas mixeris ir fantastisks! esmu baigaa staraa par to - taa skanja un tik eerti mixeet, ka prieks kur tu rodies!?

Post subject:
PostPosted: 15-Jul-2006 16:42:05 

Numarkiem ir daudz veiksmigu modelju tieshi starp mikseriem...

Post new topic  Reply to topic  [ 9 posts ] 

All times are UTC+02:00