lieta tāda ka nesen bija vajadzība iegādāties jaunu mixeri. vajadzības- lai var normāli paskrāpēt un uzmiksēt ar kko..
tā nu izsērfojies nonācu pie šitenā te
http://www.discomania.lv/8026/2 (soundcraft urei 1601 dj).
relopp toč negribēju ņemt (ar reloop mikseriem nav nācies saskarties bet katrs otrais kam ir kāds no reloop saka ka skaņa tāda pašvaka nākot ārā. bet pieredze ar reloop (vinil) atskaņotājiem gan ir gadījusies- bija jāuzspēlē uz ritma institūta atskaņotājiem. patiesību sakot ātrumi šausmīgi peldēja lai gan nemaz tik ilgi tie nebija lietoti)
cik zinu tad soundcraft mixeri tobrīd bija jaunums latvijā (ja atmiņa mani neviļ tad soundcraft vispār tikai nesen sāka dj mixerus taisīt un pirms taisīja tikai studijas iekārtas- piedodiet ja kļūdos)
tātad aizčāpoju līdz discomaniai aptaustīt šamo mixeri. faderi it kā nav optiskie bet tik sasodīti patīkami bīdījās
blakus stāvēja arī tāds pats tikai ar efektu bloku. bet tā kā vairāk esmu skrāpētājs nekā mixētājs tad domāju ņemt šito bez efektu bloka.
pārdevējs vēl pateica ka šis uzliks 2 gadu garantiju mixerim (arī visiem faderiem

) nu tā arī beigās šamo paņēmu..
kādam nav arī tāds? ja ir, tad vai nav bijušās kādas problēmas?
un kā ar skaņu? (pagaidām esmu spēlējis tikai mazos mazos pasākumos ar šo mixeri tā kā īsti nezinu vai šamais labai tur)