Mikseris.LV [mūzikas portāls]

Mikseris.LV Forums
It is currently 09-May-2025 3:45:16

All times are UTC+02:00

Post new topic  Reply to topic  [ 12 posts ] 
Author Message
 Post subject: Par Slipmatiem?
PostPosted: 19-Apr-2005 16:56:12 
1 līmenī - Mikseris.LV forumā

Man interesee kaa un no kaa maajas apstaakljos vareetu uztaisit vissliidiigaako slipmatu. Slipmats no sadziivee lietojamajiem materiaaliem :idea: Veelamais efekts: maximaala sliidiiba :!:

Post subject:
PostPosted: 19-Apr-2005 17:14:36 
3 līmenī - Mikseris.LV forumā

Protams, kjepaties un izgudrot velosipedu jau var, bet labak nopirkt. Jebkura gadijuma pec tam to naksies dariit :D .

Labakais variants butu dabuut filca gabalu un no taa izgriezt veelamo izstradajumu (vai vismaz ko liidzigu) galvenais ,lai nebojatu plati.
Bet lai labak slidetu starp slipmat'u un TT disku var palikt pergamentpapiiru ( sliidees kaa smeereets ).

Vairaak domu nav, varbuut kads cits ieteiks ko labaku.

Post subject:
PostPosted: 19-Apr-2005 17:48:52 

Kas tas par pergamentpapiiru? Un kur taadu var dabuut?

Post subject:
PostPosted: 19-Apr-2005 18:14:08 
Var izmantot arii kaadu savu T-kreklu,galvenais izgriezt normaali.Sliidiiba buus normaala.

Post subject:
PostPosted: 19-Apr-2005 20:23:12 

Es dabuushu to pergamentpapiiru un pameeginaashu kaa ir ar to! Domaaju, ka T-krekls buss pa shvaku, jo kaut ko tamliidziigu jau esmu meeginaajis!!! 8)

Post subject: Re: Par Slipmatiem?
PostPosted: 19-Apr-2005 20:23:40 

Quote:
Man interesee kaa un no kaa maajas apstaakljos vareetu uztaisit vissliidiigaako slipmatu. Slipmats no sadziivee lietojamajiem materiaaliem :idea: Veelamais efekts: maximaala sliidiiba :!:
Es nu gan tev ieteiktu nopirkt. Saproti taa lieta ir taada ka var uztaisiit tiiri labi sliidoshu no kartona kam uzmaniigi uzliimee virsuu kaadu audumu vai tamliidziigi, bet nu vinji visi pastiprinaati deldees to plati un taada nu buus taa situaacija ka negribeesies pirkt kameer kaada plate nebuus galiigi sabeigta. Saku no pasha pieredzes - kad man bija pashtaisiits tad vienu plati nopuleeju taa ka vispaar nevar likt ar dilusho pusi uz augshu jo bail adatu nolauzt. Arii tie origjinaalie deldee plates, tikai daudz mazaak. Pie tam ja taisiisi pats tad pameklee ar vilnu, voiloku utt nesaistiitus materiaalus, jo tie smuki magnetizee plati ja riivee un rezultaats ir taads ka rauj superiigi putekljus klaat un nost njemot iet zili zibenji pa gaisu. Nu nemaksaa shie tik daargi lai tur chakareetos peec manaam domaam.

Post subject:
PostPosted: 19-Apr-2005 20:32:48 

Njaa, ja man buutu normaali TT tad es ofic nopirktu arii norm slipmatus, bet man tie plashinieki ir taadi pashvaki un prieksh maajas apstaakljiem ko patreneeties man kautkaa zheel taa desmitnieka. Un veel man tiem plashiniekiem dizgan pavaaji motori tapeec mekleeju peec iespeejas sliidiigaaku slipmat variantu! :shock:

Post subject:
PostPosted: 19-Apr-2005 22:37:00 

Var jau saprast. Vieniigi tas ka tie platinieki ne paaraak kruti jau nenoziimee ka shos nekad nemainiisi un tie slipmati jau nav jaalimme klaat, derees arii jaunajiem, naakamajiem.

Ehh, es jau ar pirmo pats taisiiju.

Vieniigi dikti sliidiigu arii taisiit nav veerts. lai nesanaak taa ka to plati iegriezh pa slipmatu, tad palaizh valjaa bet taa nevis apstaajas bet turpina sliideet. Tas ar nekur neder. Man pirmais aparaats uz kaa saaku saprast kas par lietaam vispaar notiek bija RRR "Aarija". Beigaas jau biju pieshaavis roku to peec skretcha iegriezt ar roku vajadziigajaa aatrumaa. Ja aparaatam vaajsh motors, smaga ripa tad dikti svariigi lai tas slipmats nav ciets, vajag taadu amortizeejoshu, lai pie sketchiem plate nevibree daudz, citaadi stabilitaate = 0. Bet to sliidiibu ar naaksies eksperimenteet, dazhaadas plates dazhaadi sliid, nez, laikam no ieraksta atkariigs, taas rievas biezhi sakriit pa apgriezieniem un veido redzamu rakstu.

Post subject:
PostPosted: 20-Apr-2005 8:11:57 
vai tomeer nav taa, ka plate nevis sliid pa slipmatu, bet tomeer slimpats sliid pa disku, ko?

Post subject:
PostPosted: 20-Apr-2005 17:50:06 

Quote:
vai tomeer nav taa, ka plate nevis sliid pa slipmatu, bet tomeer slimpats sliid pa disku, ko?
Nu tagad ies valjaa piesieshanaas vaardiem. ok. Jaa, plate sliid pa slipmatu, slipmats pa ripu, un atskanjotaajs dazham veel pa galdu. Nemaz man neliekas svariigi meeriit kaada berzes pretestiiba starp ripu un slipmatu un kaada starp plati un slipmatu. Un pie lieliem paaatrinaajumiem plate noteikti sliidees pa slipmatu jo arii shim voiloka gabalam ir sava masa un liidz ar to arii inerce + veel berzes speeks starp sho un ripu. Ja tev nesliid tad tas ir sevishkjs gadiijums.

Man bija origjinaals, pirkts slipmats ar uzrakstu virsuu, deelj kaa pilniigi piebeidzu 1 plati (vienu pusi tai), piedzinu pilnu ar kraasas daljinjaam. Ja nesliideetu tad nebuutu taa gadiijies.

Svariigi ir dabuut lai plate sliid attieciibaa pret to ripu. Kas notiek pa vidu vairs nespeelee lielu lomu. Protams ja slipmats ir normaals un neskraapee sevishkji plates.

Pieveershu uzmaniibu attieciibaam starp slipmatu un plati jo ir dazhaadi atskanjotaaji un dazham labam ripas ir ne paaraak slidenas deelj caurumiem tajaas, neliidzenumiem utt.

Post subject:
PostPosted: 20-Apr-2005 18:48:08 
Kam vajadziigas visas shiis shausmas... un darbs utt

Aizej un nopeerc extreme scratch disc (sastaav filcha disc + gum/pastic disc) taniii pashaa discomania un esi laimiigs. Zinu, ka daudziem shaadi ir. varbuut vari pamekleet arii md. Citu nezinu. Bet vai par 10Ls ir jeega shitaa njemties un bojaat plates uz savu izgudrij\ojumu reekjina

Post subject:
PostPosted: 20-Apr-2005 20:54:47 

Uzmetu pergamentpapiira disku un virs taa Numark filchu, sliid ka trax. :shock: Tikai izraadaas ka mans "krutais" TT ir par vaaju jebkaadam skretcham :?

Post new topic  Reply to topic  [ 12 posts ] 

All times are UTC+02:00