Mikseris.LV [mūzikas portāls]

Mikseris.LV Forums
It is currently 09-May-2025 1:38:37

All times are UTC+02:00

Post new topic  Reply to topic  [ 49 posts ]  Go to page Previous 1 2 3 4
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 29-Apr-2005 12:02:31 
Paldies par info
He! Meils jau ir...
Katru dienu 2x dienaa tieku pamatiigi apspamots... no Aigara un vinja maizes Pulses puses

Post subject: Re: reloop
PostPosted: 29-Apr-2005 12:35:15 
Vai esam Tevi aplaimojushi ar shaadiem atskanjotaajiem:
http://www.discomania.lv/big_pic/Framkf ... 0305-4.jpg

Mjaa - vaaks nenaak shai klasei jau vairs, taapat kaa adatas
Pa tiesho keisaa un uz tuvaako tusu prom!
Quote:
nu piipli! Es pirms dazhiem meneshiem iegadajos 2x reloop Rp5000M3D. Griezhas, skan, tfu tfu tfu, viss ir ok. Ja shos te aparatus lieto tikai maajaas vakaros mix2 mix , tad vinji varetu kalpot diezgan ilgi. Man tada sajuta, ka shie ir aparati vairaak domaati taa--> Noperc, noliec uz galda un speelee, bet nevazaa apkaart pa pasauli. Ir interesanti, ka komplektaa vinjiem nav vaaks, ierasta lieta teiksim Technics ,bet nu tas taa. Pitch biidaas nedaudz vieglaak kaa techn., bet regulejas ok. Motors jauda ir laba. On-off power sledzis ir nedaudz jocigaks kaa technics (taa ir vienigaa lieta, uz ko es skatos taa ar mazam aizdomaam, ka pec kaada laika varetu tur kas notikt, bet nu tfu tfu tfu), varbut es maldos. Jaa jadod novertejums 10 ballju sistemaa, tad verteju uz 7. par to cenu, ko pashlaik piedava discomania.lv , verkis ir njemams, no shit! Protams es majas gribetu Technics, bet money money....

Post subject: reloop
PostPosted: 29-Apr-2005 12:43:34 
jaa! tikai melnie.

Post subject:
PostPosted: 30-Apr-2005 9:53:38 
3 līmenī - Mikseris.LV forumā
3 līmenī - Mikseris.LV forumā

Es tikai tagad piefikseju ka RELOOP'am (vismaz daudziem modeljiem) ir pilniigi tads pats tonarm's ka Stanton'iem
PIEMERAM:
Reloop 5000 m3d ,4000 m3d , 2000 mk3 , 1000 mk3 = Stanton ST-100, ST-90
6000 mk5 = Stanton T.120 c

Es domaju ka parejais vinjiem arii ir ljoti liidziigs. Vismaz es ceru ka vinji ir aiznjemushies arii ko no motora, jo Stantonam (vismaz maniem St-100) uz ass ir uzlikta diezgan liela pamatne ar diezgan liela diametra gultni, kas atbalsta disku + mazaka slodze uz asi. (Esu redzejis dazhus Technics kuriem ass gultnis ir pamatigi padilis un disks kustaas. Es pat nezinu kaa vajaga "njemties" lai kautko taadu dabuutu gatavu)

Kopumaa domaju ka Reloop'a TT ir OK. Tikai cena! ir biski par augstu (vismaz Latvijaa. Taas ir manas domas)

Post new topic  Reply to topic  [ 49 posts ]  Go to page Previous 1 2 3 4

All times are UTC+02:00