Nu, ja tagad būtu jāpērk porķiks, kontrolieris un softs vai 2xplayer+pults, tad būtu kādu laiku jāpadomā, ko izvēlēties. Katrai lietai ir savi plusi, savi mīnusi. Un laikam pašam ir jāizmēģina abi varianti, lai saprastu, kas tuvāks.
Man pašam ir gan Pioneer galds, gan Traktor+Kontroliers. Parasti pasākumā uzlieku abus, bet jāatdzīst, ka ērti jau ir ar kompi strādāt, dažreiz par Pionierim nepieskaros.

Sorry veči... Un nepiekrītu, ka tas ir lēti vai kā. Reālas pogas, poči. Tikai datu nesējs ir cietnis, nevis CD. Tas par to lētumu vai dārgumu kļūst jau tīri filozofisks jautājums.
Kādu kontrolieri izvēlēties, pie tā gan jāpiedomā! Pagaidām moku paša uztjūningotu pirmo Herkulesu. (Bija jāpārlīmē pogām gumijas, lai sakarīgi funciklētu.) Bet Frankfurtes izstādē pačamdīju Vestax VCI-100, un tik līdz tas parādīsies LV, ņemšu to. Bonusā Traktor LE, tā kā ar softa licencēm problēmas atkrīt.
Man liask, ka NeckaSypash bišk pārspīlē par to drošību. Nu tfu tfu tfu, nakad nekas līdzīgs nav piedzīvots, parasti jau pasākumā ir vīriņi melnās maikās, kas pieskata visu štelli.
Tāds mans viedoklis. Turās!!!