Mikseris.LV [mūzikas portāls]

Mikseris.LV Forums
It is currently 09-May-2025 1:30:03

All times are UTC+02:00

Post new topic  Reply to topic  [ 11 posts ] 
Author Message
PostPosted: 16-Apr-2007 23:14:56 
2 līmenī - Mikseris.LV forumā

Labdien!

Jau kaadu laiku laiku es speeleejos ar traktor dj studio un laikam pienaacis laiks paariet uz hardware. Saakumaa biju pilniigi nobriedis pirkt Allen & Heath xone 3d un turpinaat uz traktoora speeleeties, bet peedeejaa laikaa saaku domaat par playeriem. Ljoti gribeetu dzirdeet juusu domas shajaa jautaajumaa.
1. pirkt A&H
2. Playeri (nav ne jausmas kaadi)
3. pirkt A&H un tad atkal kaadu gadu, divus atteikties no visaadiem dziives priekiem, lai peec tam piepirktu klaat, pienemsim Denon S5000

Zinu viss daargs un iesaaceejam itkaa nemaz nevajadziigs, bet mans ego to vienkaarshi prasa - meeginu kompenseet to, ka veel neesmu klausaams :)

Nu gan jau buus viedokli par visu shito.
Paldies jau ieprieksh!

Post subject:
PostPosted: 17-Apr-2007 7:01:08 
3 līmenī - Mikseris.LV forumā

apaaac lasu un iedomaajos xone3d.. un siekala tek miiilziiga. vinja ir paaraak laba lai traktooram izmantotu :D peerc hercules

Post subject:
PostPosted: 17-Apr-2007 12:05:51 

kaads aapaats ? taa HOONE3d jau prieksh Traktora un liidzveertiigaam ir domaata :? .
Taalaakaa attiistiiba shadam celja saakumam vareetu buut tikai kaads krutaaks portatiivais ar softu mainju uz , nezinu , jebo kas pasham patiik un atbalsta to 3d. Katraa gadiijumaa DJ-CD kaa dzelzi klaat sleegt :? Nu nezinu . Tas taa lai nu OCHENJ KRUTO BILO .

Post subject:
PostPosted: 17-Apr-2007 12:23:53 

Es teiktu ka ar tiem noutbukiem un kontrolieriem ir atkarīgs no tā, cik "čorni" ir tie pasākumi uz kuriem grasies startēt. Ir sanācis būt pa kādam tādam festam kur kompi nelabprāt stieptu līdz, jo tomēr pastāv iespēja, ka to var nočiept kāds, vai uzliet ko virsū, nomest zemē, un par cik kompja pamatbūtība ir tā, ka cietā diska saturs normālā gadījumā pāris reizes cenas ziņā pārsniedz pašas tās grabažas cenu nemaz neskatoties uz svarīgākām lietām, kas var atrasties tur iekšā, tad tā manuprāt nepārāk. Vismaz man samērā neomulīgi šķiet visu vakaru turēt to redzes lokā. Playeri ir cita lieta, Dj aparāti labi panes spārdīšanu un dauzīšanu salīdzinoši, labi draudzējas ar putekļiem, dūmiem, un nereti nav tik konfidenciāli un dārgi.

Tā pat arī tas noutbuks būs jāuztur priekš spēlēšanas samērā labā darba kārtībā gan bez softa gan harda gļukiem, un tā pat jāatbild par muzikālā materiāla legalitāti.

Tas tāds mans viedoklis. Es personīgi stroikā mierīgāk ar noutbuku staigāju, nekā mazos tusos.

p.s. kādu laiciņu atpakaļ painteresējos vai noutbuku nevar apdrošināt i vsjo takoje, un maigi izsakoties tas nav easy prieks pa lētu naudu. Bet visādiem narikiem kas mobilos fenderē bērneļiem skolu pagalmos šī prece ir vis izdevīgākais guvums ko vispār var iedomāties.

Atvainojos par nogruzošo pesimismu...

Post subject:
PostPosted: 17-Apr-2007 15:42:22 

Quote:
kaads aapaats ? taa HOONE3d jau prieksh Traktora un liidzveertiigaam ir domaata :? .
Taalaakaa attiistiiba shadam celja saakumam vareetu buut tikai kaads krutaaks portatiivais ar softu mainju uz , nezinu , jebo kas pasham patiik un atbalsta to 3d. Katraa gadiijumaa DJ-CD kaa dzelzi klaat sleegt :? Nu nezinu . Tas taa lai nu OCHENJ KRUTO BILO .

ne jau to es bij domaaajis.. xoni labaak sleegt pie abletona vai tml veertiigakaam programmaam nekaa traktoors. bet ko nu es zinu. tikai bildiitees un video esmu redzeejis...un visticamaak taa arii paliks.
un xone:3d diez vai buutu pirmais kas jaapeerk peec traktoora iepaziishanas. bet ja ir nauda tad tik uz priekshu :D

Post subject:
PostPosted: 17-Apr-2007 18:18:52 

Nu jaa runaa par ableton tad jau tieshaa to pashu Behringhera kontrolieri jo manupraat neko nopietnaaku tam softam nemaz nevajag :? . Bij mums te puisis opaa ar to pseido amerikaani atbraucis speeleet . Dzenaaja 3d + laikam traktors , nu teishu kaa ir , leeti tas viss izskataas kopsummaa kur daargaaais visaa procesaa ir tas 3d . Arii ableton + Behringer esmu radzeejis dziivee , patiesiibaa tas pats un otrajaa gadiijumaa taa maakslaa sanaak veel leetaaka . Manas domas , tas viss vareetu vairaak attiekties uz radio live kur nedriikst kljuudiities .
Varbuut jau pashaa saakumaa padomaat un teereet to naudinju ar dziljaaku domu :roll: Protams ja ir doma vismaz shodien buut DJ .
Mans ieteikums : 2 x 1000MK3 + 800'taa . Ja jau tieshaam taa naudinja ir :!:

Post subject:
PostPosted: 18-Apr-2007 12:24:38 

Nu, ja tagad būtu jāpērk porķiks, kontrolieris un softs vai 2xplayer+pults, tad būtu kādu laiku jāpadomā, ko izvēlēties. Katrai lietai ir savi plusi, savi mīnusi. Un laikam pašam ir jāizmēģina abi varianti, lai saprastu, kas tuvāks.

Man pašam ir gan Pioneer galds, gan Traktor+Kontroliers. Parasti pasākumā uzlieku abus, bet jāatdzīst, ka ērti jau ir ar kompi strādāt, dažreiz par Pionierim nepieskaros. :? Sorry veči... Un nepiekrītu, ka tas ir lēti vai kā. Reālas pogas, poči. Tikai datu nesējs ir cietnis, nevis CD. Tas par to lētumu vai dārgumu kļūst jau tīri filozofisks jautājums.

Kādu kontrolieri izvēlēties, pie tā gan jāpiedomā! Pagaidām moku paša uztjūningotu pirmo Herkulesu. (Bija jāpārlīmē pogām gumijas, lai sakarīgi funciklētu.) Bet Frankfurtes izstādē pačamdīju Vestax VCI-100, un tik līdz tas parādīsies LV, ņemšu to. Bonusā Traktor LE, tā kā ar softa licencēm problēmas atkrīt.

Man liask, ka NeckaSypash bišk pārspīlē par to drošību. Nu tfu tfu tfu, nakad nekas līdzīgs nav piedzīvots, parasti jau pasākumā ir vīriņi melnās maikās, kas pieskata visu štelli.

Tāds mans viedoklis. Turās!!! :)

Post subject:
PostPosted: 18-Apr-2007 13:19:16 

Quote:
Man liask, ka NeckaSypash bišk pārspīlē par to drošību. Nu tfu tfu tfu, nakad nekas līdzīgs nav piedzīvots, parasti jau pasākumā ir vīriņi melnās maikās, kas pieskata visu štelli.

Tāds mans viedoklis. Turās!!! :)
Pasākumā man arī nav gadījies sabeigt, faktiski tur nenesu neko, bet citādi te 2 noutbuki pagājušā gada laikā tomēr ir ar vieglām smiltīm. Bet uz apsardzi gan nevajag paļauties, lai tie dara ko māk - klopēt pārdzērušos tīņus, ja ko aizstieps tad no "protect & serve" nebūs ne smakas. Atkal atvainojos par pesimismu, nedaudz vienkārši esmu vīlies profesijās ar uzplečiem un stekiem pēdējā laikā.

Tas arī tāds imho, ja kāds lētāks noutbuks tikai tai Dj štellei, tātad ar minimālu dauzdumu nelicencēta softa un lieku štruntu, un kārtīgs doķu backups uz cita kompja, kādēļ gan ne, var darbināt, un iespējams pat lētāk nekā playerus pirkt. Uz akcijām apgraizītos kompjus tagad pa salīdzinoši smieklīgu naudu tirgo.

Post subject:
PostPosted: 18-Apr-2007 16:56:16 

Naudas izteiksmē ļoti līdzīgi:

1. Normāls porķiks ap 700 Ls + Vestax VCI-100 ar Traktor LE būs ap 300-400 Ls (varbūt) = līdz 1100 Ls

2. Divi Pioneer 200 ar pulti un keisu ar būs līdzīgi...

Pareiz???!!!???

Post subject:
PostPosted: 18-Apr-2007 17:34:00 

Nezinu gan kā tiem Dj softiem ir ar Linux atbalstu, bet teiksim ja to Windows os nevajag tad noutbuks pietiekami lietojams ir jau ap 400Ls. Citādi jā, nekāda baigā ekonomija jau nespīd.

Post subject:
PostPosted: 19-Apr-2007 11:40:36 

Par Vestax VCI-100 precizējusies cena! 250 Ls.
Skat. ddff postu!

Turās! :)

Post new topic  Reply to topic  [ 11 posts ] 

All times are UTC+02:00