Mikseris.LV [mūzikas portāls]

Mikseris.LV Forums
It is currently 19-Aug-2019 5:52:17

All times are UTC+02:00




Post new topic  Reply to topic  [ 7 posts ] 
Author Message
PostPosted: 24-Feb-2006 0:25:41 
Offline
2 līmenī - Mikseris.LV forumā
2 līmenī - Mikseris.LV forumā
User avatar

Joined: 01-Dec-2005 17:41:35
Posts: 76
Location: Latvia, Riga <-> Pavilosta
Labdien!

Man te taada lieta. Lietoju Traktor 3 progu un man ir uz PC divas audiokartes, katrai pa vienai Line out. Vai es varu abas kartes lietot tai progaa paraleeli: viens kanaals prieksh skandaam otrs manaam austinaam? It kaa jau traktor atbalsta tikai vienu audio karti, nu vismaz man taa liekas. Izbuuros cauri manuaalim, tur arii neko neatradu. Te nu luudzu juusu padomu, moshk kaads var vautko ieteikt, vai man vieniigaa izeja ir nopirkt jaunu audiokarti ar vairaakaam izejaam?


Top
   
PostPosted: 24-Feb-2006 0:51:03 
Offline
3 līmenī - Mikseris.LV forumā
3 līmenī - Mikseris.LV forumā

Joined: 05-Oct-2004 7:34:47
Posts: 1284
Location: Rīga
2. versijas atbalstīja vairāku audiokaršu slēgumu. Pats biju uz mirkli saslēdzis tā. Strādāja viss, tikai manai vajadzībai nederēja jo abas kartes bija spēcīgi atšķirīgas. Integrētā nespēja strādāt ar tādiem uzstādījumiem kā gāja otra un ar skaņas bufferi bija problēmas. Bet strādāt tā lieta strādā jau 2. versijās. Kā precīzi saliku tur visu neatceros, nav tas aparāts pa rokai.


Top
   
PostPosted: 24-Feb-2006 1:18:04 
Offline
2 līmenī - Mikseris.LV forumā
2 līmenī - Mikseris.LV forumā
User avatar

Joined: 09-Mar-2005 23:23:43
Posts: 84
Man bija taapat! TRAKTOR 3 nevar vairs sasleegt 2 kartes, ja viena ir integreetaa..cik zinu, bet ja tev kartei ir rear un front speakers, vari meeginaat ar tiem ko sastekereet kaa austinjas un tumbinjas :wink:

_________________
///////

::DULL DOLL::




http://www.proper.times.lv/


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 24-Feb-2006 10:54:34 
Offline
Mikseris.LV power user
User avatar

Joined: 20-Sep-2005 9:52:44
Posts: 1006
fig treshais jedz tikai ka viena ar 4 kanaljiem un amen .. vismaz man

_________________
MANA MUZIKA

http://www.draugiem.lv/music/musician.php?mid=365

http://www.soundclick.com/bands/default ... dID=599940


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 14-Jul-2006 15:09:58 
jep. Traktors atbalsta tikai 4 kanalu kartes. Vienigais variants (der tikai majsa lietosanai) sadalit kreisu un labo kanalu. Tip uz kreiso austinas uz labo monitors. :(


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 15-Jul-2006 17:14:05 
Offline
3 līmenī - Mikseris.LV forumā
3 līmenī - Mikseris.LV forumā

Joined: 28-Aug-2005 22:57:42
Posts: 648
Location: Riga
Nezinu, kā tā, bet man uz iepriekšēja kompja bija divas - SB Vibra un C-Media, bet Traktors 2.5+ nestrādāja ar tiem abiem vienlaikus.


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 15-Oct-2006 9:57:18 
Offline
3 līmenī - Mikseris.LV forumā
3 līmenī - Mikseris.LV forumā

Joined: 16-Aug-2005 22:52:04
Posts: 180
Location: Latvija
Psc tieši gribēju jums jautāt! :) Man tieši tas pats ar traktor 3. Internālajā nekādīgi nevar uzlikt kaut arī man ir skaņas karte ar 2 izejām... Var tikai Externālajā,bet tas arī neder, jo nevar pāriet... Es maniju te vienreiz gāja cauri baigi smuka programma varbūt kāds var ieteikt kādu labāku.. Kurā var uzlikt austiņas... 8)


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 7 posts ] 

All times are UTC+02:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited