Quote:
Domāts mazākiem pasākumiem lai nevajadzētu vadāt lielos topus un basus.. par dBTechnologies OPERA LIVE 402 arī bija doma! Protams gribās noderīgus aparātus kurus kotlešvakarā izmantotu!

Bet tam visam ir vajadzīgi līdzekļi.. japataupa un jāiegādājas OPERA LIVE 402 vai kādas citas!

Drīkst Tevi mēģināt atrunāt? Nepērc aktīvos. Paņem labāk divas platjoslenes un stiprekli. Nu neder tie aktīvie mūzikai!!! Par platjoslenēm. Mans viedoklis ir tāds - nedrīkst čakarēt savu prestižu, pat mazajos demo pasākumos. Pats te mēģināju kombinēt, joprojām mazajos pasākumos man stāv 15" Pēterbugas skaļruņi + 1" Ķīniešu galvas, samapals, normālās 3 cm saplākšņa kastēs. Tad kad nav slinkums daudz nest - šo samapalu nogriežu uz apakšu un uz viņām uzkrāmēju Electro Voice S-152 kastes kas pa vidiem un augšām vidēja/maza izmēra telpās praktiski ir nepārspējamas. Viņu priekšā izbrāķēju jebkuru mājas kompektu - ļoti dzidra augša, izteikti vidi, liels spiediens, lielajos pasākumos kultūras namu ar 4 tādām pa vidiem augšām piebļauju tā, kā vajag. Tomēr par ideālo variantu tavā gadījumā - es vai nu pakrātu naudas, vai kā, kombinācija šāda: 15" bass, 6" vidi 1" galva. Tāda kombinācija vienā kastē ir redzēta diviem ražotājiem: Mackie ir kastes par amp ~1000 Ls gabalā, aktīvās, var apčekot krasta Lido - tur tādas nospiegoju, uz ārējām rotaļām un vienureiz alus pagrabā redzēju, domāju, ka viņas ir pastāvīgi tur, vēl stāv studentu klubā, bet tur ir piekrāmēti apakšā 18" subi, tā kā tur iedzimto Mackie 15" apakšu nedzirdēsi, un ir analogi - 550 Ls gabalā, Alto, ss stāvēja pirms brīša sludeklis. Dārgs prieks, bet domāju, ka nenožēlosi. Vienīgais mīnuss - izmēri, viņām augstums ir virs metra.