Quote:
Īsti nezinu, pats taisos pirkt radio miķi.
Šķiet, ka esmu noskaidrojis, kas pa lietu. Tieši šis miķis pārraida zemajā frekvenču joslā, un ir vairāk piemērots telpām, tāpēc arī ir tādi traucējumi. Tagad nāk miķi, kas strādā augstākā frekvenču joslā, līdz ar to tie strādā lielākā attālumā no uztvērēja bez traucējumiem.
Par vairākiem kanāliem - iespējams, ka tas ir, lai pārslēgtos freknvences, bet, ka neibraucu auzās ar savu domu, bet vai tas nav domāts, ja tiek izmantoti vairāki mikrofoni?

Tiešām nezinu, es to pats uz pohām izdomāju, ka vairāki tādi mikforoni, vienādas sistēmas, un katru uzslēdz uz sava kanāla un tad katrs miķis uz sava pults poča. Varbūt kāds varētu pastāstīt
Quote:
Lai netaisitu jaunu topiku. Ko jus sakat par ''LD systems'' radio mikrofoniem
Vai nu Shure, vai AKG, pārējos izmet no galvas.
Turpinot tēmu, bija mums arī diskusija ar ddff pa telefonu, ja jaunu - tad ne lētāk par 350 Ls komplektu. Es jau, protams, kā jau Latvietis praktiskais gribu lētāk, jo nav jau to pasākumu tik daudz, un tādas prasības, lai pirktu "nullītes". Bet nu tāpat - lai arī b/u, tā cena ir max par 30% lētāka kā jauniem.
Redzēs, rītdien ar biedru paspēlēsimies ar šo Shure, un diviem dažādiem AKG, kas pārraida pa augšējo freknvenču joslu, tā kā varu atrakstīt iespaidus.