Lensu reverberators = taa kaa tape delay?
Sitaa puteklainaa plaukta tema man atsauca atminaa kadu 1989-90 gadu

kad cita starpaa tika darbinats
sim te lidzigs brinums (efektu algoritms vinam bija tads pasauss, bet bija magiskaa loop podzina, kur vareja iecilpot kadu skanas fragmentu) un vel
sitads te brinums. Pedejam efektu algoritmi bija labaki, manuprat, bet skana naaca araa drausmiga - apmeram ka no vissudigakajam FM bezvadu austinam. Nekas reali izmantojams tur, manuprat, nebija sliktaas skanas kvalitates del, kaut gan rezultati bija interesanti, protams, ja tos abus aparatus sasledza virknee aiz FunFan lensu skretcha

- es pat neesmu spejis neko lidzigu panakt ar digitalajam tehnologijam, kaut gan ari neesmu ipasi centies restauret senbijusas sajutas - divreiz vienaa upee neiekapsi. Jeb citiem vardiem sakot, var jau ari cakareties un taisit saadas
(si gan nav monteta uz galda, bet tiesi tada ari nofotografeta)
bildes vel sodien uz fotogalda, bet kaut kaa skiet, ka ja grib panakt rezultatu, tad fotoshops ir piemerotaks. Domaju, ka pedejos 20 gados digitalaas tehnologijas ir gana pilnveidojusaas, lai izkonkuretu analogo un man tie analogo aparatu fona troksni sisdienas skatijuma krit uz nerviem - varbut no vecuma sakusi klibot selektivaa dzirde

Cita lieta, ja tas tiesam ir autentiski un live, kaa Jarre Oxigen un, ja grib izbaudit procesu, tad protams ir OK, kaa ari muzejisku vertibu saglabasana pati par sevi ir apsveicama. Man nomniekam ari ir pilns pagrabs ar veciem lampu radziniem - visi restaureti - ne jau lai lietotu, bet nu ta smuki un prieks par paveikto... kas ari ir galvenais
gj
/mazliet atkal paspamoja offtop/