Stroboskops

Diskusijas par PRO gaismas tehniku un to saistītajiem jautājumiem
Message
Author
Archy
3 līmenī - Mikseris.LV forumā
3 līmenī - Mikseris.LV forumā
Posts: 180
Age: 28
Joined: 16-Aug-2005 22:52:04
Location: Latvija
Contact:

Stroboskops

#1 Postby Archy » 20-Mar-2006 11:00:02

Gribu nopirkt Stroboskopu
EUROLITE Disco Strobe 50 Prieks mazas telpas.. uz cik lielu telpu sis buutu piemerots? un vai vel obligaati japerk klaat vadiibu :?:

User avatar
Kosmoss
3 līmenī - Mikseris.LV forumā
3 līmenī - Mikseris.LV forumā
Posts: 815
Age: 55
Joined: 14-Feb-2005 3:01:18
Location: Latvija, Gulbene
Contact:

#2 Postby Kosmoss » 20-Mar-2006 12:41:16

Kas attiecas uz strobu , tad , vai nu vinjsh ir vai vinja nav , bet shitie mazie (25Watt) visi ir viena suuda fotoaparaata liimenii , un veel piedevaam lampas muzhss noteikti arii iz dazhas stundas , DOMAA .

Vadiiba tam verkjim , stipri labaak ir ja ir kas arto verkji straadaa , logjiski kad arii vadiibaa buus vajadziiga .

Strobs saakas ar 1000Watt lampu , tad tas ir kaut kas ,

Archy
3 līmenī - Mikseris.LV forumā
3 līmenī - Mikseris.LV forumā
Posts: 180
Age: 28
Joined: 16-Aug-2005 22:52:04
Location: Latvija
Contact:

#3 Postby Archy » 20-Mar-2006 21:16:59

To es saprotu, bet man nav vajadziigs tik jaudiigs jo tas ir domaats prieks loti mazas telpas kaaadu juus labaak ieteiktu par liidziigu cenu?

User avatar
ddff
Mikseris.LV power user
Posts: 1247
Joined: 10-Sep-2004 14:13:42

#4 Postby ddff » 03-Apr-2006 23:33:36

Dj Igors wrote: Strobs saakas ar 1000Watt lampu , tad tas ir kaut kas ,
Jaa, tieshaam varbuut no 1kW tikai kaut kas pamazaam saakas :) Redzeeju dziivee kaa performee shaads - http://www.3s.lv/misc/T-light.pdf
Palika zheel sevis un apkaarteejo. Sliktaa zinja- 1F63A rozete, automaats ar C vai D liikni un pie 100 Hz modes (blinder efekts) teeree ap 150A

ddff


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest