Mikseris.LV [mūzikas portāls]

Mikseris.LV Forums
It is currently 24-Jun-2019 19:17:12

All times are UTC+02:00




Post new topic  Reply to topic  [ 10 posts ] 
Author Message
PostPosted: 19-Jul-2006 18:50:04 
Offline
2 līmenī - Mikseris.LV forumā
2 līmenī - Mikseris.LV forumā
User avatar

Joined: 01-Dec-2005 17:41:35
Posts: 76
Location: Latvia, Riga <-> Pavilosta
Baigaa shaize...

Man vairs neveras valaa reason fails un texts ir shaads: Operation could not be performed because of media related problem.
Kaadam taa ir bijis? Ceru, ka ir, jo backup savai dziesmai protams uztaisiijis neesmu....


Top
   
PostPosted: 19-Jul-2006 21:03:28 
Offline
3 līmenī - Mikseris.LV forumā
3 līmenī - Mikseris.LV forumā

Joined: 05-Oct-2004 7:34:47
Posts: 1284
Location: Rīga
Citi faili veras?
ja gadījumā neveras uzmet PM, ja esi ar mieru pārsūtīt kailu failu pa mailu ar stylu.


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 20-Jul-2006 13:55:14 
Offline
2 līmenī - Mikseris.LV forumā
2 līmenī - Mikseris.LV forumā
User avatar

Joined: 01-Dec-2005 17:41:35
Posts: 76
Location: Latvia, Riga <-> Pavilosta
Citas dziesmas veras valaa, bet shii nee...


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 20-Jul-2006 14:55:16 
Offline
3 līmenī - Mikseris.LV forumā
3 līmenī - Mikseris.LV forumā

Joined: 05-Oct-2004 7:34:47
Posts: 1284
Location: Rīga
Šis "Media related problem" ir populārs variants Reasonam pie smagiem erroriem. Ja tev citas dziesmas veras vaļā, bet šī nē, tad vis ticamāk ar dzelžiem vaina nebūs, kas bija mana pirmā aizdoma. Arī ar skaņu bankām vaina nebūs vis ticamāk, ja neesi smagi mainījis ko uzstādījumos, jo brīdī kad Reason neatrod attiecīgās skaņu bankas tas piedāvā meklēšanas dialogu. Nets ir pilns ar šo tēmu, un atrisinājums mūžīgi viens - sūtīt to treku Propellerheadiem lai skatās, ja Reason ir oficiāls protams, citādi, taisi jaunu treku, sh*t happens.

Ja atceries precīzi kurus refillus izmantoji taisot to gabalu, vari mēģināt pārbaudīt vai visi tie refilli strādā, tā teikt vai kāds nav sagājis ķīselī, itkā vāja iespējamība.

Citu variantu man nav, varbūt kādam.


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 20-Jul-2006 15:11:25 
Offline
2 līmenī - Mikseris.LV forumā
2 līmenī - Mikseris.LV forumā
User avatar

Joined: 01-Dec-2005 17:41:35
Posts: 76
Location: Latvia, Riga <-> Pavilosta
Nu labi... :? Paldies par info, naakoshreiz buushu gudraaks :roll:


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 20-Jul-2006 15:16:28 
Offline
3 līmenī - Mikseris.LV forumā
3 līmenī - Mikseris.LV forumā

Joined: 05-Oct-2004 7:34:47
Posts: 1284
Location: Rīga
Nu atrisinājums citām reizēm - taisat saviem garadarbiem backupus. Un netaisiet tos CD-RW diskos, tad mazāk pārsteigumu un dzīve mierīgāka, i piketēt nav jāiet.


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 06-Feb-2007 19:44:38 
Offline
2 līmenī - Mikseris.LV forumā
2 līmenī - Mikseris.LV forumā
User avatar

Joined: 25-Mar-2006 16:42:37
Posts: 71
hmm... cik jau vairāk kā gadu strādāju ar Reason, nekad nav bijis gļuki (tfu, tfu, tfu) pat gabalos, kas sastāv no 30 celiņiem! mosh vīruss...

_________________
============================
c. u. @ THE DISCO...
============================


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 06-Feb-2007 22:35:49 
Offline
3 līmenī - Mikseris.LV forumā
3 līmenī - Mikseris.LV forumā

Joined: 05-Oct-2004 7:34:47
Posts: 1284
Location: Rīga
Ja gļučī, tad vajag vienkārši kompi sagatavot priekš darba ar audio kārtīgi. Droši jau ka neizslēdz iespēju kaut ko sabendēt pilnībā, bet kopš lietoju speciāli sagrozītu un apgraizītu OS šai lietai neviena tamlīdzīga problēma nav bijusi.

Gadās gan tā lieta cilvēkiem, visapkārt globusam ik pa mirklim sūdzās.


Top
   
PostPosted: 07-Nov-2008 23:37:20 
Offline
2 līmenī - Mikseris.LV forumā
2 līmenī - Mikseris.LV forumā
User avatar

Joined: 25-Mar-2006 16:42:37
Posts: 71
ok manan versija nav taa oficiaalaakaa... man ar tadu pazinjojumu ir ap 20 gab diesmu... tas tieshaam ir sh```ts happens, bet vai nav veida kaa tos failus salabot? pieljauju, ka daudzi jau prasijushi!
un ja es noperku licenzi... es varu sutit propeller softiem dziesmas kas meistarotas pirms tam...?

_________________
============================
c. u. @ THE DISCO...
============================


Top
   
PostPosted: 30-Jan-2009 14:02:18 
Offline
1 līmenī - Mikseris.LV forumā
1 līmenī - Mikseris.LV forumā

Joined: 07-Jun-2006 12:02:50
Posts: 56
Atradu tādus risinājumus (kas zin, ja nu kādam noder):
Quote:
"У меня подобное как-то было. Правда с третьей версией. Пошел C:\Documents and Settings\<имя_юзера>\Application Data\Propellerhead Software\Reason\ и снес там файл Reason Preferences.prf"
Var arī iedot kādam citam pamēģināt atvērt - ja atveras, tad lai izmaina kādu sīkumu un saglabā jaunu versiju, un tad varbūt to izdosies atvērt pašam. Vai arī - paņemt vmware workstation, uzinstalēt winxp, uzcept snapshot, tad mēģināt vairākas Reason versijas (vecākas nekā tā, ar ko fails taisīts gan laikam nav jēgas) un mēģināt atvērt. Ja neizodas - atjauno snapshot uz tīru xp bez Reason un mēģini citu versiju (ar vai bez updatēm, ja tādas ir bijušas).

Cits variants - problēmas ar refilliem - var būt kāds sabojāts:
Quote:
Yeah, now it works.. The problem was that I had two copies of the Norman Cook refill, and one of them was corrupted.
Tāpēc tiešām labāk izmēģināt ar tīru Reason install un tad skatīt, kādus refillus vajag, un likt pa vienam klāt - ja atkal tā problēma, zināsi, ka tas refills gļuko.

Starp citu, Reason uz VMWare iet ok, uzcepu sev portable variantu - nēsāju vmware ar Reason uz fleškas, un ja gadās darbā brīvs laiks, pablēņojos pa vidu, kamēr šefi neredz. Jo nekad nevar zināt, kad Uznāk Iedvesma :mrgreen:


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 10 posts ] 

All times are UTC+02:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited