Mikseris.LV [mūzikas portāls]

Mikseris.LV Forums
It is currently 18-Oct-2018 0:38:44

All times are UTC+02:00




Post new topic  Reply to topic  [ 7 posts ] 
Author Message
 Post subject: FL Studio, kā?
PostPosted: 18-Feb-2007 18:53:39 
Varat iedot kādus linkus, kur aprakstīts kā FL Studio darbojās. Esmu iesācējs, nevaru saprast, varbūt paši varat pastāstīt. Saprotu, kā salikt notis, bet kā tas MIDI darbojas? Tur ir kaut kādi IN, OUT un draiveri kaut kādi. Cik saprotu, piemēram, MIDI OUT ieiet PLUGINĀ un tad skaņa nāk ārā, bet nesaprotu kā visu salikt u.t.t. Un ko tā REC poga ieraksta, nesaprotu? Lūdzu, palīdzat!


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 18-Feb-2007 19:19:04 
Offline
3 līmenī - Mikseris.LV forumā
3 līmenī - Mikseris.LV forumā

Joined: 01-Jan-2007 14:56:45
Posts: 145
iesaku tev pamekleet video pamaaciibas http://www.youtube.com


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 18-Feb-2007 19:33:09 
Offline
3 līmenī - Mikseris.LV forumā
3 līmenī - Mikseris.LV forumā
User avatar

Joined: 31-Jan-2006 23:41:01
Posts: 594
Location: Latvia,Bauska
www.mixgalaxy.ru/fruityloops

proti krievu valodu,vnk ideāli..zelta bedre Tev :wink:


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 18-Feb-2007 23:53:39 
Ar REC tiku skaidrībā, tagad saprotu, bet kā aktivizēt tos PLUGIN-us. Piemēram, uzinstalēju VST-tau2 - tas ir bassline, bet nezinu, nesaprotu, caur kuru galu viņam notis padot.


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 19-Feb-2007 9:58:13 
Offline
3 līmenī - Mikseris.LV forumā
3 līmenī - Mikseris.LV forumā

Joined: 01-Jan-2007 14:56:45
Posts: 145
Ieka4aa pluginu Imageline/flstudio/plugins/vst folderii...patom eij iekshaa Fl studio un spied CHANNELS->ADD ONE->MORE tad pashaa lejaa buus taads Refrsh uzspied un tad piespied FAST SCAN...Peec tam tur vajdzeetu paraadiities tavam pluginam taadaa sarkanaa kraasaa...pieliec pie vina keksiiti un gatavs...Tad atkal ieeij CHANNELS->ADD ONE->te izveelies savu pluginu... :D


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 19-Feb-2007 16:05:20 
Tas man ir skaidrs, es domāju tad, kad ieslēdz VST PLUGIN'u, kas nav FL oriģinālais PLUGIN's, bet manis paša instalētais - kā tau2 bassline. Labi, pastāstīšu soli pa solim.
Ieslēdzu plaginu ar labo peli uz kanāla, tālāk, insert -> tau2. Šajā brīdī man atveras plagina pūlts un jauns kanāls, kur salikt notis, bet kanālā notis neskan kā pūltī.
------------------------
Ā, sapratu, izrādās es ne taja oktāvā iebraucu :D
------------------------
Vel viens jautājums, man pie tā plagina var izvēlēties portu no 0 līdz 255, kas tas par portu?


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 20-Feb-2007 17:04:39 
Offline
3 līmenī - Mikseris.LV forumā
3 līmenī - Mikseris.LV forumā

Joined: 01-Feb-2006 18:47:37
Posts: 273
Quote:
Tas man ir skaidrs, es domāju tad, kad ieslēdz VST PLUGIN'u, kas nav FL oriģinālais PLUGIN's, bet manis paša instalētais - kā tau2 bassline. Labi, pastāstīšu soli pa solim.
Ieslēdzu plaginu ar labo peli uz kanāla, tālāk, insert -> tau2. Šajā brīdī man atveras plagina pūlts un jauns kanāls, kur salikt notis, bet kanālā notis neskan kā pūltī.
------------------------
Ā, sapratu, izrādās es ne taja oktāvā iebraucu :D
------------------------
Vel viens jautājums, man pie tā plagina var izvēlēties portu no 0 līdz 255, kas tas par portu?
Portus nevajag aiztikt, ja tev pie datora nav piesleegta kaut kaada tur midi aparatuura un tamliidziigas shtelles - vienkaarshi taapeec, ka no tiem nebuus nekaada jeega...

_________________
http://www.findsounds.com - ja vajadzīgi sempli - kliedzieni, sirēnas utt... ;) http://www.moviesoundscentral.com/ - vienmēr noderīga tēlu muldēšana no filmām...


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 7 posts ] 

All times are UTC+02:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited