Nu ko, laiks iet savu gaitu, lietas arī virzās prioritāri, sirdslietām atstājot mazāk (reizēm stipri mazāk) laika, nekā to gribētos. ... bet, neraugoties uz to, ir uzbūvēts
EZoFlash 4v5 universāls čipšuvējs, kas pārsvarā lieti noder profesionālā darba vajadzībām, un kā reizi, noderēs savām vajadzībām, šujot
MIDIbox projektu čipus.
Kā pirmārais ''atkārtojamais'' projekts, ir ticis
Midibox FM sintiņš. Visas PCB plates ir sakodinātas, salodētas un samontētas. No sevis, sintiņam esmu pievienojis četru kanālu analogo mikserīti (
shēma ir ņemta no augstāk minētās
''Music from Outer Space'' mājaslapas), kuru esmu modificējis pēc savām vajadzībām izmantojot
Burr-Brown OPA4134 opampus. Vēl plānā ir pievienot austiņu izeju uz jau minētiem
Burr-Brown ražotiem čipiem, lai vēlās vakaru/nakts stundās, nevienam netraucēti varētu ''kreitot'' FM ''multilayering'' skaņas, ar iebūvētā mikserīša palīdzību.
Bija doma iebūvēt sintiņā kādu filtra bloku, bet ņemot vērā ka gala rezultātā to gribu uzbūvēt 1U 19'' rack korpusā, tad atmetu šo domu, jo uz priekšējā paneļa, ir gaužām maz vietas, tādējādi, kā filtrs, kalpos kāda ''external'' iekārta/as.
Kā nākamais ''atkārtojamais'' projekts -
MIDIbox SID v2 sintiņš.
Par laikiem un termiņiem, neņemos neko apgalvot, tikai ik pa laikam, periodiski iepostēšu par paveiktajiem darbiem un rezultātiem, iespējams, jau jaunajās tēmās.
....
G.
mhm... vai midibox sintezatoram ir kaut kas jacipo? Ak ja, es protams maatesplates komplektu nopirku gatavu no Smash TV - tad tas jau bija sacipots
Katra zinja man bus interesanti redzet/dzirdeet galaproduktu. Es saprotu, ka Tu esi krietni vien paplasinaajis FM sintinja projektu.
Es gan nenjemos neko buuvet kaadu laiku noteikti. Sintezatoru buuvesana ir tads pats sports ka vinils - pasam uzbuvet un saprast ka tas darbojas. Tiri funkcionaali manupraat tirguu ir pietiekama analogo sintezatoru izvele, kas gan ir naudas jautaajums. Piemeram jaunais DSI Prophet 12 - skanjas zinjaa, manupraat, ar to var dajebkadu vilku no meza izmaaniit. Es midibox sequenceri buuveju tikai tamdelj, ka taada funkcionalitaate citaa veidaa nav ieguustama.
Labprat buutu aizgajis, bet bezmaksas grupu nokaveeju un maksas gruupaa man nebija lielas intereses, jo es taa ari nesapratu vai tur bus kads ar ko parunaat par midi. Uz Standuino/Arudino platformas ari iespeejams varetu uzprogrammet to, ko man vajag un vadiit no ipad, bet es taapat neesmu programmetaajs diemzeel.