Diskusijas ap un par sintinjiem, protams, ir kuul, bet, diemzheel, esmu tam jau sen izgaajis cauri un mani tas vairs "necepii". Respektiivi,- esmu tik daudz dazhaadaas vietaas staastiijis ap un par dzelzhiem, ka burtiski pirksti neceljas virs klavieres veelreiz to visu rakstiit.
Bet kas, manupraat, ir superforshi un uuberinteresanti, ir dziesmas/biiti/paaris skichu taktis (iisaak sakot, kaut kaads motiivs, nevis vienkaarshi viens pachs), kur galveno lomu speelee tikai un vieniigi viens aktieris - viens sintezators! Saprotams, ka visaam skanjaam jaabuut 100% origjinaalaam un pashprogrammeetaam, jo nav nekaa skumjaaka, kaa klausiities "factory" pachus.
Tad luuk, zem shii posta posteejam dzhinglus, biitus, uzmetumus un dajebko, bet kas ir veikti tikai un vieniigi uz
viena sintezatora un, pietam, netiek izmantoti "factory" pachi. Maza apstraade ir atljauta, nu tur eq, kompresija, reverbi (gan pasha sintinja, gan sekvencera) un dileji. Vairaak NEKAS! Ne tur flendzheri, harmoniskie gjeneratori, korusi, weivsheiperi u.tml.! Jo tas viss padara gruuti saprotamu - kur beidzas sintinsh un kur saakas efektu bloks.
Skaidrs, ka te nebuus pa 5 posti dienaa, bet, ja buus kaut viens nedeelja, arii tad tas ir
o.