Ar tiem remixiem, toreiz kad aizsuutiiju uz MicRec vinji man atbildeeja sekojoshi: Ja es gribu kautko remixeet sava prieka peec (macities un tt) tad nav vajadziigas nekaadas atljaujas, bet ja es taisos remixeet komerciaaliem nodokliem un to remixu registreet taja AKK/... tad man jaazinjo vinjiem un vinji izveertees dot zalo gaismu vai nee (bet paarsvaraa veiksmiigiem remixiem vinji celju negriezhot nost) taaka, viss atkariigs no pasha remixeetaaja, maajaas mees varam mixeet remixeet ko gribam,

bet par multitrakiem vinja man nemaaceeja pateikt vai ir iespeejams vinjus dabuut. tobish tas jau ir jaarunaa cik sapratu nevis ar izdevnieciibu, bet ar ierakstu kompaaniju (to kur tika veikts ieraksts, nevis kas izplata)
P.S. visas ierakstu kompaanijas visiem ierakstiem veic arhivaaciju uz DVD vai liidzveertiiga apjoma neseejiem. kur tiek saglabaati gan midi gan visi kontrolieri, atseviski sempli un multitraki un viss kas saqistiits ar konkreeto sessiju!
arhiveetaa sesija peec klientu veelmes tiek liidz peedeejam ierakstam atdota klientam, taa tad sanaak, primaarais avots kur mekleet tas ir pie Autora. Bet atgriezhoties pie temas, Acapellas starpcitu arii Latvijaa taisa un ljoti veiksmiigi. Uz sitienu neatceros kura apvieniiba taa bij, bet vinji no visaadiem populaariem gabaliem taisa acapellas un tie ir tie , ko var dabuut gan saucamajos (eJey) un visos citos sempleros (neprofesionaalos)
Vaicaasi, kamdeelj latvijai jaataisa prieksh kautkaadiem aarzemniekiem (leetak)