Mikseris.LV [mūzikas portāls]

Mikseris.LV Forums
It is currently 28-Mar-2024 13:03:03

All times are UTC+02:00




Post new topic  Reply to topic  [ 66 posts ]  Go to page Previous 1 2 3 4 5 Next
Author Message
 Post subject: ....
PostPosted: 19-Mar-2006 12:54:30 
nevareeju nociesties, nepiesleedzoties shim jautrajam topikam :)
p.s. uzreiz atvainojos, ja kaadaa meeraa aizskaru turpmaak tekstaa uzrunaato talantu.
Quote:
Es neveelos nevienu aizvainot, bet man ir nepiecieshams iists darbs shajaa nozaree. Esmu 95 gadaa uztaisiijis vienu komercreklaamas klipu, kuru, iespeejams, var atrast TV Dzintares arhiivaa. Klips reklameeja vienu apsardzes kompaaniju- Spiidola. Klipu raadiija gandriiz gadu katru dienu. Bet no mana viedoklja tas klips ir suuds, jo bija zinaami ierobezojumi - man bija maza teikshana, un operators/mikseetaajs sachakareeja visu porciju, jo neklausiija maniem noraadiijumiem. Tachu visiem citiem (klients, TV Dzintare, TV skatiitaaji) tolaik tas meesls tiiri labi gaaja pie sirds.
nu jaa... tu te no saakuma tak baigi izbljaavies, ka baigais nazis esi, bet finaalaa sanaak, ka tikai 1 klipinju pusliidz kautkad sen saliimeejis esi un tad arii, kaa var saprast, ne viens pats. arii tavs raksturojums mineetajam darbam ir kolosaals, patieshaam var sajust, ka tu esi druumi nopietns dzheks, kursh ir jau dziivee sasniedzis. bet galvenais ir ambiicijas (kuru tev netruukst):
Quote:
Es labpraat uztaisiitu ko mazu un smiekliigu - joka peec, kaut vai coca-colas reklaaminju, tachu man nav kameras. Senna.
nu tak beidz, ko nu tur niekojies ar suuda kokakolu, uztaisi no saakuma lokaalaa ciema veikalam izkaartni kraashnju, kazi - brauks no visas pasaules tuuristi iepirkties. (iespeejams, pec tam vareesi ar kokakolu pat liigumu nosleegt. par produkcijas piegaadi.) nu jaaa...
Quote:
Pasham patiik visi muuzikas zanri, saakot ar klasisko un beidzot ar kantri, bet vislabaak pie sirds iet elektronika - aatrs downbeats.
fooorshi :)
var just, ka elektronikas maaksliniekiem vareetu sanaakt tiiri jautri klipi :))
Quote:
Pirmkārt, es piedāvāju savas idejas, kuras varētu atnest kādam kādu labumu.
ee, paga - atbildi uz jautaajumu, ko tev te tauta uzdeva jau paaris reizes: uz kaa tu to realizeesi, par to, ka tev ideju ir pilni kakti un to, ka tu esi baigais nazis ar druumo pieredzi, mees jau te visi esam sapratushi.
Quote:
Es piedāvāju sadarbību, nevis neauglīgu diskusiju.
arii kautkur jau ieprieksh dzirdeets. dod shurp piemeerus, kautvai idejiski, ja ne video performances izskataa. manupraat jebkuram ideju pilnam cilveekam ir ljoti elementaari uzgjenereet kaadu (kaa tu pats sevi esi ieprieksh pasniedzis, kaa pohujistisku, kreatiivu un visaadi citaadi krutu dzheku) reaali taustaamu viiziju taa saucamajam klipam.
Quote:
Vai tad tiešām Latvijā ir tik maz mākslinieku ar lielākām ambīcijām un darba izpildes kvalitāti?
tik tieshaam - taa ir. un shis mazuminsh Latvijas maakslinieku nevicinaas ar pirkstiem forumos, ka ir pilni radosha gaisa, ar kuru ir (un kaa veel ir) gatavi piepuust nudajebko kam vien ir caurums kuraa puust.
Quote:
No sirds atvainojos par pārāk skaļo pašreklāmu, tomēr pieredze rāda, ka šādā veidā iespējams pievērst nepieciešamo uzmanību.
Pieziime: tev tas jau ir izdevies labu briidi ieprieksh. Tikai iisti neko taa arii neesi, iznjemot pirkstu vicinaashanu un uudenja lieshanu, no sevis paraadiijis.
Quote:
Palūkojamies, piemēra pēc, uz, ja nemaldos, ka grupas Device kopā ar neatceros ko, dziesmas nosaukumu arī nepiefiksēju, taču tie, kuri ir redzējuši to klipu, kur uz Vanšu tilta fona stāv vesela rinda biezo sporta autiņu, un repa stilā tiek dziedāts par - mīlestību!!! Mūzika un teksts - nekādas vainas. Klips - man bija ilgi jāštuko, kāds mīlestībai sakars ar bieziem sporta autiņiem un zelta ķēdēm? Redziet, manuprāt tamlīdzīgu klipu ir jau pilna pasaule.
Liidz teviim tik ilgi gaaja mesidzshs, ka ja tev ir zelta kjeede un sporta vaagjis, jebkura kuce, kura kusiis no 1-2-3-yo pantijiem buus taveejaa? Nuuu, veciit :))) ... atradi arii ko par piemeeru njemt - DEVICE! :) (nekaa personiiga)
Quote:
Jā, labprāt taisītu klipu arī Tranzītam, kaut neesmu viņu fans.
Kaa tu nez vareetu uztaisiit klipu kautkam taadam, kuraa tu neesi ar sirdi un dveeseli iekshaa? Kaads klips vareetu sanaakt? Kaarteejais kraashnjais auto/kjeezhu/zirgu whatever kraashnuma klucis? Nav pretrunu pasham ar sevi nekaadu gadiijumaa sheit?
Quote:
Jebkurā gadījumā, Mākslas Akadēmijā neiestājos, jo savulaik bija man tuvi cilvēki, kuri toreiz mani pārliecināja, ka neesmu spējīgs nokārtot tajā iestājeksāmenus.
Sho es ielikshu raamii.
Quote:
Labprāt iepazītos ar kādu VJ. Iespējams, ka saliekot vairākus prātus kopā, izdotos uztaisīt ko feinu!
(ai nu beidz! tu tachu vari visu!)
Quote:
Man, piemēram, uz nerviem krīt, ka, skatoties filmu, ekrāna augšdaļā izbīdās josla, kas kaut ko reklamē, jo tādā veidā tiek novērsta uzmanība no kino baudīšanas. Mans skatījums uz to, piemēram, reklamējot Fastumgēlu. Pa to joslu rāpo džeks ar komiskiem sejas vaibstiem. Skatās TV skatītājiem virsū, un no tās blenšanas tam kaut kas misējas, un viņš ar skaļu blīkšķi krīt pāri visam TV ekrānam, un nogāžas uz televizora ekrāna apakšējās daļas. Viņš sulīgi nolamājas, pieceļas, un ar muļķīgu sejas izteiksmi berzē sasisto kāju vai muguru. No ekrāna malas parādās roka, kas sniedz viņam fastumgēlu, kuru viņš iesmērē matos, lai TV skatītāju priekšā izskatītos pietiekoši stilīgs, un izteiksmīgi uzsmaida visiem, jo apzinās, ka viņu vēro.
kolosaals domas lidojums. ljoti origjinaali. tu pats tikko atzini, kaa tevi besii tamliidziigi siikumi, bet taalaak uzgjenereeji veel lielaaku kretiinismu. zhetons! :)
p.s. ja ljoti besii reklaamas filmas laikaa, iegaadaajies DVD atskanjotaaju vai videomagji. pagaidaam tur itkaa reklaamas nav redzeetas.

Veelreiz uzsveru - nekaa personiska, bet nu par cilveeku parasti var objektiivi spriest peec paveiktaa.

Jebkuraa gadiijumaa veiksmi radoshajaa darbaa un izaugsmee. Dzirkstele tevii ir. (jo kaa gan es citaadi buutu sasprindzis shitik kretiiniski garu postu sheit iebliezt).


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 19-Mar-2006 19:01:30 
Offline
3 līmenī - Mikseris.LV forumā
3 līmenī - Mikseris.LV forumā
User avatar

Joined: 31-Jan-2006 23:41:01
Posts: 594
Location: Latvia,Bauska
mjaa...shitas i kkas...


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 20-Mar-2006 17:30:02 
nezinu vai iisti pa teemu bet...
senna -> ej un sagatavo majasdarbus un tad naac atradit ko maaki!
Image


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 20-Mar-2006 18:33:23 
Offline
1 līmenī - Mikseris.LV forumā
1 līmenī - Mikseris.LV forumā

Joined: 04-Mar-2006 15:56:07
Posts: 31
Location: Jelgava
Jautrība turpinās :)
Redzi, nepietiek ar to, ko Tu vari piedāvāt. Ir vajadzīgs arī pieprasījums. A tur viss aizsists, cik zinu...
Nebūtu Tev tik lielas tās ambīcijas, varētu ieteikt 2 kontaktus, kur varētu mēģināt sākt no mazumiņa. Bet pēc šiem runas plūdiem neriskēšu :)


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 21-Mar-2006 20:54:14 
Ar ambīcijām man viss ir štokos. Loģiski, ka vienmēr atradīsies kādi dirsēji, kuri spriedīs taisnu tiesu par indivīdiem, kurus nav ne acīs redzējuši, ne dzirdējuši. Viņiem galvenais ir kādu nolikt. Nu ko lai tur iesāk - tāda suņiem ir daba - vankšķēt (vau vau)! Laikam būšu devis iespēju viņiem no sirds izpausties! Principā, es tādiem lieku virsū mīksto. Žēl, ka šajā formātā zīmēt nevar - citādi varētu aplūkot veselu ķekariņu ar fakučiem, kurus sirsnīgi veltu klasiskā tipa ironiķiem!
Pašlaik, Bez Tabu Laiks katru vakaru raida pa kādam jaukam reklāmas klipiņam. Man ir paziņas, kas ir dzirdējuši manus sižetus un idejas, un nebūt neuzskata, ka tās ir sūdīgākas. Bet ņirgām novēlu tautas parunas piepildīšanos - kas citam bedri....
Pārējiem, visu to jaukāko!


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 21-Mar-2006 22:19:35 
Offline
Moderators
Moderators
User avatar

Joined: 30-Dec-2004 16:49:53
Posts: 883
Location: Liepāja, Latvija
Personīgi man ir interesanti, cik tālu esi pavirzījies? Vai ir kādi konkrēti risinājumi, vai plāni? ... nē, nedomā, nekā personiska, nēesmu klasisks ironiķis! :lol: Es no tā viedokļa - mēs visi šeit daudz maz vienādā situācijā, gan hobijisti mūziķi, gan DJ, CJ, gan VJ! Pamatā visiem viena vēlme - auglīga izaugsme, tikai katram savā jomā! ... vienvārdsakot - balta ziņkāre! ... apnicis te visu laiku malku cirst, cirtēju vairs jau redzēt nevar, tik skaidu čupu! :lol: :wink:


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 22-Mar-2006 16:28:50 
Ir daži sižeti mūzikas videoklipiem, kurus derētu realizēt, bet vajadzīga aparatūra (tava kamera u.c.), komanda, kura labprāt piedalītos procesā un atbilstoša mūzika (smagnēja, bet galvenais - melodiska, dinamiska, nedaudz depresīva). Ir silueti tekstiem, kurus vēl jāslīpē. Pašlaik trūkst reālu ieinteresēto, taču mani tuvākie paziņas, kuriem esmu izstāstījis sižetu būtību ir starā par tiem. Diemžēl, viņiem nav sakaru tāpat kā man. Man baigi negribas speciāli kādam uzplīties ar savām idejām, tādēļ ceru, ka gan jau uzduršos uz kādu, kurš ir tikpat ķerts kā es, un kuram nagi niez padarboties pie kaut kā netradicionāla.


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 22-Mar-2006 20:17:48 
Katram gadījumam! Ja kādam tiešām rodas nopietna interese, tad varam papļāpāt skaipā (igga77) pēc septiņiem, vakaros, jo daudzko jau nevar nemaz tik viegli uz papīra uzmest - var notikt pārpratumi utml. Daudz ko es arī nemaz nevēlos izpaust publiskai apskatei, pirms neesmu izzondējis visas iespējas. Tā kā, laipni lūgti!


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 22-Mar-2006 23:16:48 
Quote:
Katram gadījumam! Ja kādam tiešām rodas nopietna interese, tad varam papļāpāt skaipā (igga77) pēc septiņiem, vakaros, jo daudzko jau nevar nemaz tik viegli uz papīra uzmest - var notikt pārpratumi utml. Daudz ko es arī nemaz nevēlos izpaust publiskai apskatei, pirms neesmu izzondējis visas iespējas. Tā kā, laipni lūgti!
man vismaz rodas tāds iespaids ka šī visa iecere tā arī paliks sarunas veidā :) :?: :!:


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 23-Mar-2006 14:41:04 
Offline
3 līmenī - Mikseris.LV forumā
3 līmenī - Mikseris.LV forumā
User avatar

Joined: 31-Jan-2006 23:41:01
Posts: 594
Location: Latvia,Bauska
hmm..a man gan taa neskiet...nez kapee,bet neskiet...


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 23-Mar-2006 17:56:40 
Reny nojauta iet pareizajā virzienā. Viss, ir tikai īsāka vai ilgāka laika jautājums. Vienalga - pienāks laiks, kad kaut kas sāks kustēties. Gan jau atradīsies kādi, kuri labprāt ņems dalību, kaut vai ponta pēc.


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 23-Mar-2006 18:39:38 
Offline
3 līmenī - Mikseris.LV forumā
3 līmenī - Mikseris.LV forumā
User avatar

Joined: 31-Jan-2006 23:41:01
Posts: 594
Location: Latvia,Bauska
:wink:'
ja man buutu kaut viena normaala dziesma,tad es tai ar veeletos klipu...


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 23-Mar-2006 21:49:52 
Offline
3 līmenī - Mikseris.LV forumā
3 līmenī - Mikseris.LV forumā

Joined: 02-Nov-2005 4:28:33
Posts: 1107
Location: Latvija
Sitais topiks biki ir ievilcies ne :) tema bez gala merka bet aktiva :roll:


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 25-Mar-2006 18:28:09 
Quote:
Ar ambīcijām man viss ir štokos. Loģiski, ka vienmēr atradīsies kādi dirsēji, kuri spriedīs taisnu tiesu par indivīdiem, kurus nav ne acīs redzējuši, ne dzirdējuši.
tur jau taa lieta, ka nav ne redzeejushi, ne ko arii no vinjiem dzirdeejushi :roll:
Quote:
Viņiem galvenais ir kādu nolikt. Nu ko lai tur iesāk - tāda suņiem ir daba - vankšķēt (vau vau)! Laikam būšu devis iespēju viņiem no sirds izpausties! Principā, es tādiem lieku virsū mīksto.
mums ir kaut kas kopiigs - es arii taa daru ar taadiem, kuri tikai vicinaas un daudz gudri runaa :)))

kantoris izskataas peec "ar muti riigaa, ar darbiem aizkraasnee".


peace & data. :)


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 13-Feb-2007 19:31:06 
Offline
3 līmenī - Mikseris.LV forumā
3 līmenī - Mikseris.LV forumā
User avatar

Joined: 31-Jan-2006 23:41:01
Posts: 594
Location: Latvia,Bauska
heh..pārlasot vecos topikus..atradu šito..
tākz,kas tad tur beigās sanāca?kādam ir klips? :lol:


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 66 posts ]  Go to page Previous 1 2 3 4 5 Next

All times are UTC+02:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 10 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited