Quote:
nu kur ir kaada haus blice latvieshu a ??
patiesiibaa saprotot vaarda HOUSE buutiibu taps noteikti skaidrs kad taada patiesiibaa nemaz nevar buut , kaapeec , tajaa momentaa kad cilveece izdomaaja pirmo bungu mashiinu saaka atiistiities taada lieta kaa klubu muuzika jeb preciizaak buutu teikt ritmi , es vinjus deeveeju par aborigeenu muuziku , tas nav domaats kaa aizvainojums shaada veida muuzikas stilam bet gan kaa ritms pie kura gribaas kusteeties tieshi taapat kaa pirmatneejiem cilveekiek , taada ir cilveeka buutiiba , un tas ir normaali .
Attieciibaa uz bungu mashiinu , kaada grupa ja patiesiibaa visu dara viens cilveeks . Seviskji jau tagad kad taas lomu pilda dators .
Protams shaa jautaajuma buutiibaa var striideeties , un pasaulee notiek dazhaadas lietas , tikai ne Latvijaa , cik klaateshoshie kungi ir redzeejushi Latvijaa izdotos albuumus kuros buutu ieklauti grupu remiksi par teemu ko vareetu vienkaarshi njemt un atskanjot dejaas (klubs , diskoteeka . .....) tas tev nav shlaageris kuru var paardot lielos daudzumos

.
Un kas ir tas ko Juus pashi te izliekat forumaa sadaaljaa mana muuzika
Simfonija

Klasika

Saldie debiilie 80'
Mani piemeeram arii var pieskaitiit par House-Music ledjendu nav komentaaru , ir tikai jautaajumi . Skaidrs ir tikai viens puisis dziivo Riigaa .
Neapvainojies , bet tavas replikas kaa cilveekam kas paarstaav galvaspilseetu , nu nezinu ko par to domaa paareejie Riidzinieki DJ .