Nu es pirms kāda pusgada iepirku šādu komplektu, pagaidām viss ir ok, nevaru sūdzēties. Cenas gan laikam bija bišku zemākas, šīs ņemtas no discomania.lv
Turntabple RELOOP RP-6000 MK5 s PRO 279.00Ls
Turntabple RELOOP RP-6000 MK5 s PRO 279.00Ls
Mixer RELOOP Scratch 2 149.00Ls
Headphones RELOOP RH-3500 PRO 50.00Ls
Record Needle SHURE M-44-7 32.00Ls
Record Needle SHURE M-44-7 32.00Ls
RP-6000 - aparāti labi, varbūt nav domāti publiskai lietošanai, jo esmu redzējis kādi viņi paliek pēc 20 nevīžīgu roku regulāriem "pieskārieniem", bet arī tas, domājams, ir labojams. Aparāti ir stabili. Vienīgais mīnuss, ko esmu pamanījis, ir fonēšana, caur adatu iziet visi tavi piesitieni gan atskaņotājiem, gan pultij, gan arī virsmai uz kuras tas viss atrodas, bet to var izmantot bungu imitēšanai;).
RELOOP Scratch 2 - īpaši scratchošanai ražota pults, bez visādiem effectiem un liekām fīčām, bet ar optisko faderi, kas ir svarīgi, tas "tik ātri" nenodils. Mīnuss - vienam no diviem, ar kuriem ir nācies saskarties, ir "mikrosekundes" aizture, bet arī pie tās var piešauties.
RELOOP RH-3500 PRO - kvalitatīvas austiņas ar maināmiem "spilventiņiem", maināmu kabeli (viens garais kabelis, otrs īsāks spirālveida), adapteris, somiņa;).
SHURE M-44-7 ir optimālākais variants scratcham, galvas nāk kopā ar adatām, vēlāk jāpērk tikai adata SHURE N-44-7, Ls 13.80
Vari pameklēt veikalā "Tava skaņa" Upīša pasāžā, vismaz gada sākumā tur bija lētāk 28Ls un 12Ls.
www.yoursound.lv
Nu tas tik tā, mana kā iesācēja pieredze un viedoklis, ņem par labu, ja vari.
P.S. Ko es noteikti iesaku: nepirkt no 24.lv, ja viņiem prece nav noliktavā. Jo man sanāca turntabļus un pulti gaidīt (no Vācijas) mēnesi, kas vēl it kā ir normāli, bet ausis es dabūju gaidīt mēnešus 4, jo kā vēlāk izrādījās es biju samaksājis par vēl tirdzniecībā neizlaistu preci. Atklājās, ka viņi paši iepērk no discomania.lv un nezinkāpēc tirgo lētāk, dēļ kā arī es iekritu. Serviss tur absolūti debīls un visus tos 4 mēnešus es dabūju trenkāt to tirgošanas menedžeri (knapi LV runājošu), kurš mani n-tās reizes piekāsa ar neatzvanīšanu utt. Bet nu tagad ir labi.