Mikseris.LV [mūzikas portāls]

Mikseris.LV Forums
It is currently 08-Jun-2025 0:53:16

All times are UTC+02:00

Post new topic  Reply to topic  [ 36 posts ]  Go to page 1 2 3 Next
Author Message
 Post subject: Iesakiet subus!
PostPosted: 17-Sep-2006 18:38:53 
reģistrēts - Mikseris.LV forumā

Shobriid darbojos ar komplektu - JBL JRX115, QSC RMX1850HD, pults soundcraft EPM6. Viss notiek hobija-amatieru liimenii, bet, speeleejot lielaakaas telpaas un aaraa, stipri nepiecieshams papildinaajums. Sastaavaa sintinjsh, gjitaara, balss. Plaanoju iegaadaaties sub-bassu, taapeec varbuut varat dot padomu, uz ko skatiities?

Post subject:
PostPosted: 17-Sep-2006 19:18:15 
3 līmenī - Mikseris.LV forumā

Pietruukst taada siikuma , kaa , cik iisti esi ieplaanojis izteereet :?: .
Ar ko to visu transportee :?:

Post subject:
PostPosted: 17-Sep-2006 19:38:03 

Quote:
Pietruukst taada siikuma , kaa , cik iisti esi ieplaanojis izteereet :?: .
Ar ko to visu transportee :?:
Censhos pietureeties pie principa - labaak vienreiz un labi;) Shad - tad, jau praksee esmu iegraabies;( Taadeelj plaanoju ieguldiit liidz 500 Ls, bet atkariibaa no variantiem, vareetu buut arii vairaak.
Praktiski transprtam nav ierobezhojuma - var dabuut arii lielaaku vai mazaaku businju (ikdienas darba specifika), bet liidz shim esmu "iekljaavies" Opel astraa.

Post subject:
PostPosted: 25-Sep-2006 23:51:44 

Logjiski domaajot pie taa kas tev jau ir vajadzeetu kaadu no http://www.jblpro.com/JRX/JRX118S.htm <- x 2
VAI
http://www.jblpro.com/JRX/JRX118SP.htm <- x 2

jo

diezvai buus labi taas kastes jaukt ar kaada cita razhotaaja produktu , protams meedz buut iznjeemumi un traapaas salikt kopaa ko pilniigi atskjiriigu , bet vai tev laimeesies :?: Te gan buutu jaanjem veera tas ka skaljaak jau nebuus .

veel ir jautaajums ar sho produktu QSC RMX1850HD itkaa 600W/channel @ 4 ohms uz kanaalu , cik ir uz doto momentu informaacijas , tad JBL ir atteicies no QSC kaa produkta ar kuru vajadzeetu komplekteet vinju razhoto akustiku , un noteikti nejau kaadu mistisku iedomu peets , pasham personiigi ir pieredze ar QSC , nevar tos pastiprinaataajus normaali salikt blakus ar kaadu no citiem razhotaajiem lai rezultaataa nebuutu jaanozheelo :cry: Taadad logjiski domaajot , vajadzeetu iepirkt paariiti -> http://www.jblpro.com/JRX/JRX118SP.htm <-un atteikties no taa QSC ,
te tev rezultaataa buus gan divi subi , gan divi pastiprinaataaji , jaa , produkts nebuus tas par kuru gribeetos sapnjot , bet , tas tomeer buus komplekts kaadu ir izdomaajushi JBL inzhenieri .

Te gan ir nianses , jo nav skaidrs vai kaada no shien produktiem ir pasiivais krosoveris , bet jebkuraa gadiijumaa taa nebuutu probleema ar uzlodeeshanu , domaaju , jo topam patiesiibaa vienu kaartiigu PSR laiku kondensatoru ar apmeeram 15 MkFaradu kapacitaati uz 160 voltiem tach atradiisi . Nu apmeeram taadas ir manas domas .

Post subject:
PostPosted: 26-Sep-2006 9:00:18 

Sveiki
Tās par QSC un JBL ir tikkai iedomas,diezgan smieklīgas,ja paskatās šo linku kurā ir Harman International pārstāvētie zīmoli ir skaidrs kapēc JBL patīk CROWN nevis QSC.
http://www.harman.com/WHAT_WE_DO/market ... ype=brands
Domāju ka QSC RMX1850H ne ar ko īpaši neatšķiras no savas cenu kategorijas brāļiem piem Crown XLS 602A
Es neesmu QSC tirgotājs tapēc neko neslavēšu ,bet viņš ir viens no neapstrīdamiem pro klases līderiem ,piem PL sērija.
Nezinu par to salikšanu ,kaut kādi mīti vai latvijas profānu problēma ,man 2xPL 236 labi strādā ar klasiskajiem trafu ECLER PAM2000 un PAM2600 pastiprinātājiem.
QSC RMX 1850HD bridge modē dod normālu jaudu tikkai vaidzētu lietot limiteru lai nesadedzinātu skaiļruņus.

Post subject:
PostPosted: 26-Sep-2006 21:39:18 

Paldies par atbildēm! Šobrīd vispieņemamākais liekas komplekts ar JRX118SPx2!
Pētot problēmu, radās vēļ šādi varianti - vai ir vērts ieguldīt šamējā - JBL MP 418 SP, un esmu redzējis arī komplektācijas ar šādiem brīnumiem - dB Technologies?

Post subject:
PostPosted: 27-Sep-2006 8:27:31 

Es domāju ka forumā ir cilvēki kas profesionāli varētu pakomentēt par JBL.
Ja dB Technologies vietā būtu nosaukums d&b audio ,tad varētu droši teikt ņem :lol:

Domāju ,ka ja nevar variantus salīdzināt klausoties ,tad jāņem kas ir pieejams bez grūtībām.Tas laikam būs JBL šeit Latvijā :lol:

Parasti vienā cenu kategorijā viss skan ļoti līdzīgi

Post subject:
PostPosted: 27-Sep-2006 21:35:31 
Mikseris.LV power user

Quote:
diezvai buus labi taas kastes jaukt ar kaada cita razhotaaja produktu , protams meedz buut iznjeemumi un traapaas salikt kopaa ko pilniigi atskjiriigu , bet vai tev laimeesies :?: Te gan buutu jaanjem veera tas ka skaljaak jau nebuus .
Nepiekriitu.
Ja gribas vienaadus uzrakstus uz kasteem, tad luudzu- JBL buus iistais, saakot no JRX visaam modifikacijaam, beidzot ar VRX seeriju. Atshkiraas tikai freq. josla pamataa. Kas var noiet greizi meeginot pielikt pie platjoslas sisteemas dajebkaadu subu? Nezinu. Laikam ir jaabuut izteiktam neveiksminiekam lai taa gadiitos. Es tieshaam nevaru iedomaaties nevienu objektiivu iemeslu. Ja nu vieniigi pie bass-reflex ZF daljas risinaajuma platjoslas kastei meegina piekabinaat band-pass subu, kam augsheejaa nogrieshana netiek liidz topa apaksjeejai nogrieshanai. Vai summeejas ar totaali izjaatu faazi. Bet ja tur pieliks parastu bass reflex subu, tad 99.99% gadiijumu paarsteigumu nebuus.
Ko noziimee "skaljaak nebuus"? Noliekot jebko uz griidas jau paliek par 3dB skaljaak (half space), vai iekraaameejot stuurii dabuujam +6dB (quarter space). Galu beigaas panjemot skaljruni ar citu juutiibu buus skaljaak, vai ieliekot to ruporaa/pieliekot veel vienu sklajruni/utt. Ir miljons veidu kaa dabuut skaljaak. Tikai pilsonim pasham jaasaprot cik skalji un par kaadu naudu.
Quote:
veel ir jautaajums ar sho produktu QSC RMX1850HD itkaa 600W/channel @ 4 ohms uz kanaalu , cik ir uz doto momentu informaacijas , tad JBL ir atteicies no QSC kaa produkta ar kuru vajadzeetu komplekteet vinju razhoto akustiku , un noteikti nejau kaadu mistisku iedomu peets , pasham personiigi ir pieredze ar QSC , nevar tos pastiprinaataajus normaali salikt blakus ar kaadu no citiem razhotaajiem lai rezultaataa nebuutu jaanozheelo
Wow.... shis mani nogaaza no kreesla. Ilgi meeginaaju sakopot domas un novelt to uz iespeejami paarprasto tekstu. Tomeer skaidriibu neradu.
JBL nerekomendee QSC bet Crown, jo tas ir HPro grupaa un QSC pirms gadiem vecajam Harmana kungam paraadiija pirkstu Nr. 3, kad tas meeginaaja apeest QSC, tas arii viss. Nav runa par to vai tumba speej skaneet ar sho te pastiprinaataaju, bet gan par korporaacijas politiku. Es esmu klausiijies daudzus pastiprinaataajus un QSC tajaa skaitaa, tachu pa visiem shiem gadiem neesmu speejis atrast neko, kas neskaneetu taapeec, ka piesleegts pie QSC. Ja nu vieniigi kaut ko, kam sadegusi spole. Peec savas pieredzes ar QSC (shobriid lietoshanaa kaadi 40 pastiprinaataaji, nereti sanaak pastraadaat ar UBS, kam ir kaadi 200) varu teikt, ka tiem ir visneitraalaakaa skanja, resp. neienes t.s. "colouration", ko arvien izteiktaak dara Crown, piemeeram. Ja es peerku pastiprinaataaju, tad es veelos lai vinjsh atskanjo to pashu sinosoiidu, ko es dodu tam ieejaa, nevis izrotaatu ar daudzaam mazaam, tautiskajiem rakstiem, ausekliishiem, utt.- lai arii tas varbuut labi izklausaas, tomeer man labaak patiik autentisks un no lieka nemodificeets signaals.

Quote:
Taadad logjiski domaajot , vajadzeetu iepirkt paariiti -> http://www.jblpro.com/JRX/JRX118SP.htm <-un atteikties no taa QSC ,
te tev rezultaataa buus gan divi subi , gan divi pastiprinaataaji , jaa , produkts nebuus tas par kuru gribeetos sapnjot , bet , tas tomeer buus komplekts kaadu ir izdomaajushi JBL inzhenieri .

Te gan ir nianses , jo nav skaidrs vai kaada no shien produktiem ir pasiivais krosoveris , bet jebkuraa gadiijumaa taa nebuutu probleema ar uzlodeeshanu , domaaju , jo topam patiesiibaa vienu kaartiigu PSR laiku kondensatoru ar apmeeram 15 MkFaradu kapacitaati uz 160 voltiem tach atradiisi . Nu apmeeram taadas ir manas domas .
JRX ir beediigs. Juutiiba apmeeram nekaada. Varbuut tomeer labaak MRX + amps. Vislabaakais subs no komponentu viedoklja bija MP418, bet to vairs nerazho. Pasiivs krosovers neskan slikti, tomeer lai dabuutu BW (man tiikamaakais filtrs) pie kam 3. kaartas- tur naaksies saspringt. Njemot veeraa analogo komponentu cenu gribas apgalvot, ka nedaargs digitaals procesors buus eertaaks un leetaaks, pie kam piedaavaas vairaakas citas noderiigas funkcijas.

ddff

Post subject:
PostPosted: 28-Sep-2006 9:48:19 

Man personiigi ir pilniigi vienalga , kushs kuru kur ir aissuutiiji , taas ir vinju probleemas , bet vienu es zinu preciizi , nevar suba darbinaashanai izmantot pastiprinaataaju ar impulsu bariibas bloku , tas arii ir viss . Kaapeets , navareeshu te forumaa to aprakstii , to vainu saproti , vai , piedodiet :cry: . Un te pavisam neiet ruma par sinusoiidu un smalkiem meeraparaatiem ar kuru paliidziibu TU pats sevi apmaani . Muuzika nav plika sinusoiida bet gan kas vairaak :roll: . Un pareizi ddff teica , skanju no taam kasteem vajad dabuut laukaa taadu kaadu TU to dod iekshaa , nevis izskaistinaatu ar ausekliishiem , vai veel sliktaak , stulbu ruukonju .

Par subiem , cilveeks ir ieplaanojis izteereet apmeeram LS,-500 varbuut pie taa arii vajadzeetu pietureeties . Taatad vinjam vajag nopirt ko taadu ar ko var straadaat un nechakareeties , es ieteicu vienu no variantiem , ko vareetu salikt PASAATAA . Taalaak vinjsh pats domaas vai vinjam to vajag vai nee .

Kaapeets nebuus skaljaak , vienkaarshi , taajaa apaksas galaa vairaak par tiem suuda 350 Wt nebuus , taatad no kurienes skalaak , labaak JAA .
Jaudu ja kads gadiijuma to nezin nosaka peets zenmaakas frekvences ko atskanjo tava akustika , visus paareejos ciiparus uzraada tikai tirgotaaji .

Post subject:
PostPosted: 28-Sep-2006 11:42:48 
Mikseris.LV power user

Quote:
... vienu es zinu preciizi , nevar suba darbinaashanai izmantot pastiprinaataaju ar impulsu bariibas bloku , tas arii ir viss . Kaapeets , navareeshu te forumaa to aprakstii , to vainu saproti , vai , piedodiet :cry: . Un te pavisam neiet ruma par sinusoiidu un smalkiem meeraparaatiem ar kuru paliidziibu TU pats sevi apmaani . Muuzika nav plika sinusoiida bet gan kas vairaak :roll:
Nee, nee un veelreiz nee. Un es varu, sheit pat forumaa, paskaidrot kaapeec. Subus var darbinaat kaut ar tiristoru- taja joslaa arii 5...10% kropljojumi nebuus necik pamanaami. Sho te impulsu baroshanu driizaak var pamaniit uz HF joslu un arii tikai briizhos, kad pastiprinaataajs paarsleedzas starp baroshans pakaapeem. Mazliet ievada teorijaa-klasiskaa baroshana sastaav no transformatora, diozhu tilta, milziigas izliidzinosho kondensatoru baterijas un sprieguma stabilizatora tur galaa. Visa shii keede liidz pat kapacitaateem ir piesleegta pie 50 Hz mainjstraavaas (labi- Latvijaa tas ir starp 46 - 52 Hz). Lai arii cik liela nebuutu shii kondensatoru baterija, pie lielaakaam straavaam (reti kursh var atljauties slogot ampu ar 8 Ohm, parasti jau vismaz 4, veel biezhaak 2.7 vai pat 2 Ohm) to var dabuut tukshu ar vienu kaartiigu kick drum zveelienu. Kad kondensatoru saturs vienaa acumirklii (ap 10...20 ms) caur izejas tranzistoriem ir iegaazts skaljrunja spolee (pa celjam padarot viegli sarkanus shunteejoshos rezistorus un arii spoles vijumus), pastiprinaataajs ir tukshs kaa izhauta plinte. Tobriid kondensatoru iekshejaa pretestiiba ir tuvu 0, diozhu tilts ir liidz galam valjaa un transformators ar sirdi plososhu kaucienu un paleecienu (protams, aizejot galeejaa piesaatinaajumaa) meegina pieliet tuksho kondensatoru bateriju. Taa tas notiek visu laiku- katraa ciklaa. Bet- jo lielaaka baterija, jo mazaakas ceriibas to piepildiit shajaas 1/50 sec.- var paiet pat 2 vai 3 cikli. Tieshi taapat- jo vairaak kondensatoru paraleeli shajaa baterijaa, jo mazaaka slodzes pretestiiba tiem kopaa ir staavoklii, kad tie ir bez sprieguma, attieciigi jo lielaaka pateereejamaa straava no tiikla. Esmu pieredzeejis vairaakus gadiijumus, kad 3 sameeraa jaudiigi pastiprinaataaji ar klasisko baroshanu, atstaaj tumsaa nelielaaku ciematu jau soundchecka viduu.
Impulsu baroshana sastaav no 2-3 pakaapeem, katrai tai ir savs impulsu trafs, sava kondensatoru baterija un tas straadaa ar 150 MHz, resp. katru reizi no tiikla "nogriezh mazu shkeeliiti", nevis rij it kaa meenesi nebuutu pusdienaas bijis. Tur darbiibas princips ir cits- kameer nav lielu attaku, straadaa tikai 1 pakaape (parasti arii ar zemaaku spriegumu), bet paareejaas staav pielaadeetas nebaltai dienai. Tad naak kick zveeliens, pirmaa pakaape ir tuksha acumirklii, iisi pirms taa ir pavisam tuksha nostraadaa trigers, kas atrauj naakosjo (jau ar lielaaku baroshanas spriegumu), taa savukaart naakosho, utt. Resp. mees ieguustam attakas sliipuma dabiigu atkaartojumu tikai palielinaajumaa. Protams, ka es idealizeeju- katram shim procesam ir sava laika konstante, tomeer ZF nu nav taa josla, kur to vareetu dzirdeet (neapskatu kaadu kiinieshu produktu, kam paarejas laiks ir kaadas 3 nedeeljas). Un luuk- kaa zinaams peec attakas naak release, jeb klusaa vieta. Kameer ampa 2. un 3. pakaape tiek izlaadeeta spolee, tikmeer, neviena nemaniita, 1. pakaape savaa nodabaa ir uzlaadeejusies un ir gatava release periodam. Lieki piebilst, ka naakoshaas uzlaadeesies attieciigi 2. un 3. pakaape. Pie kam tas viss notiek ljoti mieriigi un "nesit pa tiiklu ar bumbierkoka vaali"- resp. ir pastiprinaata varbuutiiba, ka, piemeeram vietaa "Beervircava" koncerts turpinaasies arii peec 2. skanjdarba.

Sinusoiida un meeraparaati ir nepiecieshami lai paarliecinaatos par to, kas ir dzirdams, nedomaaju, ka kaadaa briidii tas ir pashapmaans. Pasaulee vispaarpienjemta prakse ir paarbaudiit ar meerijumiem savas sajuutas. Cits jautaajums ir - kaa interpreteet redzamos meerijumus. Tas ir un paliek pieredzes un izgliitiibas jautaajums. Pliks RTA raadijums cilveekam, kam nav padziljinaatas izpratnes akustikas jautaajumos, var dot pat maldiigu noraadi uz nepiecieshamajiem pasaakumiem, kas lietu padara veel sliktaaku.

Protams, ka muuzikas materiaals ir kompliceetaaks par vienkaarshas funkcijas grafiku. Tomeer gruuti ir noteikt kaapec muuzikas materiaalaa trompete izklausaas peec saksofona. Taados briizhos kaa reizi ir nepiecieshami shie te meerijumi, kas objektiivi paraada uz atskjiriibaam starp nosuutiito un sanjemto signaalu.
Quote:
Par subiem , cilveeks ir ieplaanojis izteereet apmeeram LS,-500 varbuut pie taa arii vajadzeetu pietureeties . Taatad vinjam vajag nopirt ko taadu ar ko var straadaat un nechakareeties , es ieteicu vienu no variantiem , ko vareetu salikt PASAATAA . Taalaak vinjsh pats domaas vai vinjam to vajag vai nee
Ir bezgala daudz produktu, tai skaitaa alternatiivi produkti, ko iespejams radiit pasham, shajaa kriteeriju kategorijaa. Kaut tas pats dB technologies, JBL, RCF, HK, utt. Jo kompaktaaks kastes dizains, jo vairaak velk uz band-pass, kas savukaart sarezgii lietu kopumaa.
Quote:
Kaapeets nebuus skaljaak , vienkaarshi , taajaa apaksas galaa vairaak par tiem suuda 350 Wt nebuus , taatad no kurienes skalaak , labaak JAA .
Jaudu ja kads gadiijuma to nezin nosaka peets zenmaakas frekvences ko atskanjo tava akustika , visus paareejos ciiparus uzraada tikai tirgotaaji .
Ak shitaa?
Labi- 350W pie 90 dB @ 1W/1m vai 100 dB @ 1W/1m ? Vai nav starpiibas? Ja cilveeks panjems subu, kam skaljrunis ruporaa, ko tad?
Te nav tikai baltmaize un rupjmaize- daudz variaaciju iespeejams. Taapeec ir taada shkira kaa audio inzhenieri, no kura pa vienam dereetu katraa veikalaa, lai cilveeki neiegaadaatos nebaudaamas lietas un nestaigaatu pa pasauli sludinaadami cik viss slikti.

ddff

Post subject:
PostPosted: 28-Sep-2006 16:19:26 

:? Par ko mees te tagad striidamies :?: -> - var dabuut arii lielaaku vai mazaaku businju (ikdienas darba specifika), bet liidz shim esmu "iekljaavies" Opel astraa . Kaadi RUPORI .

DDFF Mums ir ljoti atskjiriigas domaashans , tieshi taapeets Tu dzivo Riigaa bet es Gulbenee . Tu esi maaciijies gudraas skolaas bet es no savaam kljuudaam :? . Tu staigaaji veel zem galda kad es jau biju uzlodeejis savu pirmo pastiprinaataaju . Bet Tu esi kaut vienu taadu verkji pats no 0 uzlodeeji . PAR KO MEES STRIIDAAMIES :?: Nenjem ljaunaa , pavisam negribaas ar Tevi striideetie , jaa veel buutu delj kaa .
ARPRAATS LATVIESHI :cry:

Post subject:
PostPosted: 28-Sep-2006 18:06:24 
Mikseris.LV power user

Quote:
:? Par ko mees te tagad striidamies :?: -> - var dabuut arii lielaaku vai mazaaku businju (ikdienas darba specifika), bet liidz shim esmu "iekljaavies" Opel astraa . Kaadi RUPORI .
Neredzu probleemas satilpinaat rupora risinaajumu 60 x 60 x 60 cm kastee. Un ja vien Opel Astra ir caravan, tad tur to var dabuut iekshaa.
Quote:
DDFF Mums ir ljoti atskjiriigas domaashans , tieshi taapeets Tu dzivo Riigaa bet es Gulbenee . Tu esi maaciijies gudraas skolaas bet es no savaam kljuudaam :? . Tu staigaaji veel zem galda kad es jau biju uzlodeejis savu pirmo pastiprinaataaju . Bet Tu esi kaut vienu taadu verkji pats no 0 uzlodeeji . PAR KO MEES STRIIDAAMIES :?: Nenjem ljaunaa , pavisam negribaas ar Tevi striideetie , jaa veel buutu delj kaa .
ARPRAATS LATVIESHI :cry:
Gulbenee nav elektriibas? Tur ir citas astronomiskaas konstantes? Laiks neiet uz priekshu? Ar ko tas ir domaats kaa arguments? Es veel dzimis nebiju, kad mana ome lasiija graamatas pie skalu gaismas. Nost ar sveceem un petrolejas lampaam. Elektrospuldzes- fui!
Es esmu salodeejis no A-Z kopaa kaadus 50 aparaatus gan analogus, gan digitaalus. Saakot ar jaudas pastiprinaataajiem (pat no P210 liidz pat KP 920 no PSRS mantaam, taa arii muusdienu Mosfetiem), ekvalaizeriem, nesakaitaamiem krossoveriem liidz gaismu pultiim enkoderiems/dekoderiem, dimmeriem un pat efektu procesoriem. Peedeejaa laikaa to nedaru, jo neviens man nevar samaksaat, tai skaitaa es pats. Tas, ka esi uzlodeejis A klases pastiprinaataaju ar lietderiibas koeficientu 20%, kam miera straava 4A, un pat tas, ka tas varbuut darbojas veel shodien, nenoziimee, ka tagad vajadzeetu sho veesturisko briinumu nosaukt par vieniigo pareizo risinaajumu. Tam nav nekaa kopiiga ar shodienu. Atstaaj to visu kaa patiikamas atminjas par aizgaajusho laiku.

Gudras skolas un kaada pustonna tehniskaas literatuuras man ljaava labaak saprast procesus,kas notiek katraa no aparaatiem un gaisinaaja misticismu briizhos, kad kaut kas nedarbojaas kaa gribeetos. Es, protams, cienu praktikjus, kas nereti kaut ko uzbuuvee un tas pat darbojas, tomeer ir jaaspeej izskaidrot kaapeec tas darbojas un tieshi kaa. Tam arii teorija.

Un teorija, kas ir pamataa visu tehnisko procesu motivaacijai ir taa, kas nepieljauj definiicijas "QSC neskaneeja ar X tumbu" - tas vairaak vedina domaat, ka ja kaads buutu aizkraasojis to uzrakstu QSC un paari tam uzrakstiijis LAB Gruppen, tad rezultaats buutu pavissam cits. Un tad, kad PRO tehnikas aprakstiishanai tiek izmantoti tik apstrakti jeedzieni (kas pilniibaa ir OK hi-fi tirguu, kur 2 bagaati cilveeki bez frizuuraam apspriezh viens otra maajas skanju iekaartas) es kljuustu neiedomajami nervozs.

ddff, atvainojos, ja kaadu aizskaaru

ddff

Post subject:
PostPosted: 28-Sep-2006 19:36:58 

Labi turpinam :oops:
Pirmais pastiprinaataajs ko uzlodeeju bij uz 6P12P lampas , tas bij ljoti sen , lielu laiku bij aparaats diskoteekai , protams pasha rokaam uzlodeets uz izzaagjeets , un man nebij tas suudiigaakais aparaat , vismaz kauns cilveekiem to raadiit nebija . pashlaik maajaas staav pastuuzis kuram pagaidaam nav naacies dzirdeet adekvaatu , jaudas gals uz lauktranzistoriem . protams pashlodeets iznjenot Radiotehnikas razhoto korpusu 7111 .
Savaa muuzhaa esmu pameegjinaajis salikt LJOTI daudz dazhaadus shematiskos risinaajumus tieshi pastiprinaataaju laucinjaa , taatad arii zinu ko saku . Par paareejo radiotehnikas dalju citaa topikaa runaasim .
Es vienkaarshi kaadreiz straadaaju ruupniicaa ALFA un tici man es nebiju apkopeeja .

Par to ruporu , panjem graamatu un izlasi cik tad iisti lielai tai taurej jaabuut lai vareetu pilnveertiigi atskanjot 20Gz tieshaam ar kaadu ieveeriibas cieniigu pastiprinaajuma koeficentu . Vai tad tik lieli businji meedz buut . Par taam taureem turpinot , man te koleegjis disko vajadziibeem iepirka Zazerska kunga firmas razhotas taures , iisteniibaa nemaz tik slikti neskan , bet nu transporteet , chetrus viirus vajag lai vienu kasti paarvietotu , taatad atkal teiksi kad neko nejeedzu .

Piedod , bet ne visu var izlasiit gudraas graamataas un ne tik iekartas manuaalii :wink: Visam klaat veel ir vajadziiga pieredze .
Varbuut man Tev CV uzrakstiit . Nesidies , es neesmu ljauns .

:P es esmu vienkaarshi vecss , es esmu ljoti vecss , es esmu nemirstiigs . :P

Post subject:
PostPosted: 28-Sep-2006 19:44:08 

:lol: :lol: :lol: :lol:

Last edited by Kosmoss on 28-Sep-2006 22:58:53, edited 1 time in total.

Post subject:
PostPosted: 28-Sep-2006 22:09:12 

Quote:

:P es esmu vienkaarshi vecss , es esmu ljoti vecss , es esmu nemirstiigs . :P
я стар... я оченъ стар... я супер стар. :D

Post new topic  Reply to topic  [ 36 posts ]  Go to page 1 2 3 Next

All times are UTC+02:00