Quote:

Gana normaala maakslaa , patiesiibaa jau ja shito nevar pienjemt kaa garadarbu tad jau arii visa Prodigy maaksla ir jaanorauj poda caurumaa .

No saakuma liidz beigaam savaa elementaa . Normaali , kaartiigs viens tunelja publikai radiit gabals .

Nejau visiem ir lemts radiit kaarteejo RAADIO TOP HITU .

2 kodek - nenjem visus intelektuaalos galvaa . Turpini straadaat .

Ir arii taadi cilveeki kas ir aizkjeerushies saldajos 80' , vai tad taapeets visi paareejie tagad pakaarsies .

Tikai nedomaa kad man shausmiigi patika , bet man arii Biitli nepatiik
Nu taadas ir manas domaas .
Mans viedoklis ir pilnīgi subjektīvs un, ja Kodek pēkšņi nolems vairs neko nespēlēt, tikai tāpēc, ka man tas nepatīk, es būšu totāli apjucis.
Salīdzināt šo suņa murgu ar Prodigy jau nu bija pilnīgi bezgaumīgi. Puisis cenšas pievērst sev uzmanību ar destrukciju, līdz kaut kam oriģinālam ir ļoti tālu. Uz šīs planētas jau ir palicis pavisam maz iespēju šokēt publiku (kā pankiem, vai Frankie Goes to Hollywood), tāpēc šāds bezsakars vairāk izsauc sāju nožēlu nekā sašutumu. Bet strādāt vienalga vajag, jo ziedu ražai vajadzīgi mēsli, jeb es tēlaini mēģinu norādīt, ka ja nav fona, tad nav iespējas uz tā izcelties. Es pieņemu, ka kādu "pavelk" arī vecmammas krekstoņa tualetē, bet nesauksim taču to par mūziku....
Release the pressure...