To sadalju jau izveidot noteikti var , vieniigi ir jautaajums , cik tad ir to ko var saukt par VJ , es vienkaarshi ar to lietu nodarbojos , vairaak jau gan taada kaa hobija liimenii , kas ir patiesiibaa gana daargs hobijs , jo VJ tieshi taapat kaa DJ ir jaabuut kautkaadam savam aparaatam un patiesiibaa ja taa nopietni tad aparaatam ir jaabuut obligaati , vienkaarshi ja tu es VJ tad tas uzliek kaadus nopietnus pienaakumus shajaa lietaa . Gan pret pashu gan pret tiem kuriem tu to maakslu raadi .
Tas ir softs ar ko tu straadaa , atieciigi softam optimizeets dzelzis , ljoti jauki ir ja ir vismaz viens kaads videoprojektors , noteikti arii kaads ekraana gabals . Un noteikti kaads daudzums videomateriaala ko katrs no VJ atlasa individuaali . Pie visa klaat prasaas kaada videokamera . Tad samet cik kas ko par ko .
Man gan peedeejaa laikaa ir pietiekoshi naacies redzeet taas itkaa projekcijas , kad vairaaki itkaa VJ speciaalisti dzenaa vienu portatiivo un visa projekcija beidzaas ar paaris pogu spaidiishanu

, jaa itkaa jau pashaa saakumaa kautkas ir , bet cik ilgi tas ir publikai interesanti
Ko personiigi es izmantoju . Divus datorus [lielais kaa montaazhas galds uz kura staav pirkta ArKaos un portatiivais tiiri gaismas muuzikas vajadziibaam ar leetaaku rimbulju programminju] , videokameras [viena taada labaaka no Canon + paariitis vebkameras tuvajai darbiibai] , iesaakuman uzlodeeju elementaaru videospliteriiti uz triis ekraaniem , ja kaadreiz dziivee taa lieta aizies nopietnaak taatad buus pieprasiijums uz ko nopietnaaku , noteikti vareetu arii taadu nopirkt jau ruupnieciski razhotu . Nu par vadu daudzumu vispaar nerunaasim

kas ir nepiecieshams shim hobijam .

Shaitai visai lietai ir vien buutiskis truukums , tie viirinji kas organizee tos pasaakumus jau iisti neapzinaas ko taa shtelle izmaksaa ,reaali arii rezultaataa ta samaksa ir pilniigi neadekvaata ne ieguldiitajam darbam ne materiaalam . Kaa arii tie neadekvaati domaajoshie mazie VJ

.
Kuriem jebkura juura liekas liidz potiiteem . Es pat kautkut nesaprotu kaa vienaa pasaakumaa var buut vieni pieci VJ no dazhaadaam kompaanijaam , vinji ko uz katru savu pogu spaidiishanas stuntu nomaina visu projekciju parku , jo kaa savaadaak var ko individuaalu paraadiit

Jo nevar tach visu vakaru speeleet vienu dziesmu
Nu re uz triis jautaajuma vaardien veselu referaatu sarasktiiju ,
Bet lieta vispaar taa ir ljoti feina , man vismaz reaali aizrauj .
Ja runaa par to softu ko var tai shtellej izmantot tad reku nosaukumi man zinaamie : ArKaos , CYCLING 74 , ELEKTRONIKA , RESOLUME , G-FORCE , VIDVOX , VisualJoey , ZUMA , FormZ , NEON , Pilgrim , VJAMM . Katrs VJ noteikti pats var izveeleeties sev tiikamo , man personiigi reaali patiiktu kaa otraa ZUMA bet pagaidaam drusku nevaru atljauties taapeets lietoju krietni leetaako G-FORCE kaa atru softu .
Nu apmeeram shitaa .