Mikseris.LV [mūzikas portāls]

Mikseris.LV Forums
It is currently 28-Aug-2025 22:55:34

All times are UTC+02:00

Post new topic  Reply to topic  [ 34 posts ]  Go to page Previous 1 2 3 Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 21-Jan-2007 18:38:33 
3 līmenī - Mikseris.LV forumā

Man 700ie ir par lielu.. 500 - ok, gaumes lieta.. kur var iechekot Sennheiser 25os?

Post subject:
PostPosted: 21-Jan-2007 18:39:13 
2 līmenī - Mikseris.LV forumā

Quote:
Iesaku tikai un vieniigi Sony MDR 700....maksaa tik pat cik pioneer tuukstoshaas,bet man liekas ka 700aas tomeer vislabaakaas! straadaaju ar sony jau vienu gadu...pilniigi kaa jaunas!
pie tam skanjas izolaacija ir vislabaakaa liimenii!
Ok! Bet kur viņas var redzēt apčamdīt un ja patīk tad nopirkt,es nekur viņas e-veikalos nevaru atrast,kur tu pats pirki,visi stāsta ka par Pioneer HDJ-1000 nekā bez maz vai labāks nav,gribētos arī SOŅKĀM uzmest aci :!:

Post subject:
PostPosted: 21-Jan-2007 18:59:44 

Quote:
kur var iechekot Sennheiser 25
man liekas tavā skaņā bija, vaig viņiem uzmeilot pajautāt, viņi parasti diezgan ātri atbild.

Post subject:
PostPosted: 21-Jan-2007 20:01:51 

Cool! ;) vajag aizbraukt.. varbuut nomainiishu savus Tech.

Post subject:
PostPosted: 22-Jan-2007 21:47:56 

sony mdr 700 ir Elkor plazaa un arii elkoraa krasta ielaa es domaaju vajadzeetu buut....aizej un paskaties.uzliekot uz ausiim momentaali sajutiisi skanjas izolaaciju! pie tam man sony austinjaas patiik tas,ka tajaas ieiet pilniigi visa auss (nu ceru domu saratiisiet) :D kas nav pioneer austinjaam...man tas ir svariigs faktors! bet katram jau savas prasiibas....taa kaa izveelie pats!

Post subject:
PostPosted: 23-Jan-2007 20:53:05 
1 līmenī - Mikseris.LV forumā
1 līmenī - Mikseris.LV forumā

Lietoju Sony MDR-V500DJ
Esmu apmierināts uz 100% ! Konstrukcija superīga, nekas nav ieplaisājis vai salūzis... jau ausīm gads, bet izskatās kā jaunas. Ar skaņas izolāciju ir okei!

Nopirkt var ELKOR veikalos.

Post subject:
PostPosted: 23-Jan-2007 22:09:46 

Quote:
Lietoju
:lol:
Quote:
Konstrukcija superīga, nekas nav ieplaisājis vai salūzis... jau ausīm gads, bet izskatās kā jaunas.
Negribu buut riebiigs , bet buusi laikam vieniigais laimiigais.

Vai i kaads veel ?

Es personiigi paziistu trijus , kuriem likaas kad ir pashi gudraakie , viens no vinjim vispaar vadaaja liidzi iepakotas speciaalaa kastiitee , taapat saluuza :cry: .

Post subject:
PostPosted: 23-Jan-2007 23:40:33 
nu me ari lieto aptuvetni gadu. ir ok. nesaju viena soma ar tulpam un jackiem :)

Post subject:
PostPosted: 08-Feb-2007 17:25:11 

hdj 1000 ir gana daargas un izslaveetas pasaules dj starpaa! shaubos vai vinjas tieshaam ir tik shvakas!
pasham gan nav bet kad buus taa nauda tad pirkshu tieshi pio!
draugam ir hdj 1000 un nekaadu suudziibu bet ilgu laiku vinjam ar vinjas nav....
Dj Roland teica ka patiik ja visa auss ieiet, man ar agraak patika bet tagad gan vairs ne un taa jau ir gaumes lieta!
http://www.ss.lv taas manupraat tieshaam origjinaalas bij bet aizdomiigi leeti! kaads uzvaniija un pajautaaj? :shock:

Post subject:
PostPosted: 15-Sep-2007 1:53:06 
reģistrēts - Mikseris.LV forumā
reģistrēts - Mikseris.LV forumā

Tātad, man ir viens jautājums par reloop RH-3500 PRO LTD austiņām.
Mani interesē viedoklis par šīm austiņām - cik kvalitatīvas tās ir?
Jā, zinu, ka Technics un Pioneer austiņas ir labākas, bet tā kā naudas resursi pašlaik ir ierobežoti un steidzami vajadzīgas ausis, vai šī prece ir pietiekami normāla, lai iegādātos un kalpotu maksimāli ilgāku laiku.

Post subject:
PostPosted: 16-Sep-2007 18:33:14 

nu meegjini tad jau redzees! :D
bet ja jau tev maz taas naudinjas tadd njem labaak shiis buus veel pa 7ls leetaak un nebuus tik riebiigaa baltaa kraasaa! http://www.internetveikals.lv/index.php?GID=13268

Post subject:
PostPosted: 17-Sep-2007 0:45:15 

Piemeers iz dziives kaa "iegraabos" ar ausiim. Atradu netaa Sony MDR 700 ausis par "super" cenu. Viss forshi, nopirku speeleeju likaas itkaa viss ok. Tad pec kada meeneshu saakaas prieki. Pirmais vads pie pasha gala saaka chakareeties, vaidzeeja vinju kustinaat lai kko dzirdeetu un vairaak nervu chakareeshana kaa speeleeshana bija. Ok, atveeru valjaa, salodeeju pa jaunu un viss itkaa ok. Uzreiz peec taa naakamajaa nedeeljaa ausis saluuza vietaa kur ieprieksheejie posti rakstiija. To veel salaboju un tagad pavisam atsleedzaas ausis kad vinjas saak lociit uz kakla. Tad vienu vakaru izdomaaju lietot taadas pashas Sony MDR 700 kuras staav klubaa kur speeleeju. Tikliidz panjemu vinjas rokaas uzreiz sajutu ka vinjas ir pavisam savaadaakas. Daudz eertaakas, skanja un izolaacija labaaka, vads garaaks un "stingraaks". Iisaak sakot laikam biju kaarteejais upuris no "Made in China" saraksta. Gribeju tik teikt uzmanieties no kurienes peerkat un cik maksaajat.

Post subject:
PostPosted: 17-Sep-2007 13:13:33 

Nez, cik esmu dzirdeejis iesaku sanemties un pirkt hdj-1000, kvalitate man liekas vnk super.....

vienigais tas, ka ir teikushi, ka tajas vietas kur ausis grozas, medz iznakt kada ķibelite....

tad jau redzes, pasts pec paris dienam tadas iegadashos ! :roll:

Post subject:
PostPosted: 17-Sep-2007 18:10:24 

Quote:
Piemeers iz dziives kaa "iegraabos" ar ausiim. Atradu netaa Sony MDR 700 ausis par "super" cenu. Viss forshi, nopirku speeleeju likaas itkaa viss ok. Tad pec kada meeneshu saakaas prieki. Pirmais vads pie pasha gala saaka chakareeties, vaidzeeja vinju kustinaat lai kko dzirdeetu un vairaak nervu chakareeshana kaa speeleeshana bija. Ok, atveeru valjaa, salodeeju pa jaunu un viss itkaa ok. Uzreiz peec taa naakamajaa nedeeljaa ausis saluuza vietaa kur ieprieksheejie posti rakstiija. To veel salaboju un tagad pavisam atsleedzaas ausis kad vinjas saak lociit uz kakla. Tad vienu vakaru izdomaaju lietot taadas pashas Sony MDR 700 kuras staav klubaa kur speeleeju. Tikliidz panjemu vinjas rokaas uzreiz sajutu ka vinjas ir pavisam savaadaakas. Daudz eertaakas, skanja un izolaacija labaaka, vads garaaks un "stingraaks". Iisaak sakot laikam biju kaarteejais upuris no "Made in China" saraksta. Gribeju tik teikt uzmanieties no kurienes peerkat un cik maksaajat.
Vot tikko gribeeju pateikt.. veel, liekas Igors kaut-kur posteeja linku uz Pioneer lapu, kur tika stastiits par viltojumiem.

Post subject:
PostPosted: 17-Sep-2007 19:39:29 

pioneer uzreiz var pateikt pēc tās vietas kur locijums
jo tur ir melns nevis sudraba

Post new topic  Reply to topic  [ 34 posts ]  Go to page Previous 1 2 3 Next

All times are UTC+02:00