Quote:
2funfan citi savu ideju truukuma deelj njem un veel vecaakas kompoziicijas paartaisa un neko skan, kautgan pashi izdomaat neko nevar, tad kamdeelj jaasatraucaas par to ka ir liela liidziiba ar senaakiem laikiem! un runaajot par kaamiishiem, nu nav gluzhi taa kaa tu saki.
Es nedomāju citu ideju speršanu, kad iemetu tos piemērus. Vienkārši, no šitāda stila man atmiņā palikuši jaukie Radiodeju laiki, kad tāda "desošana" bija stilīga. Tai laikā ir vēl kaudze "desainu" gabalu, kas šobrīd jau ir techno klasika Ramirez kaut vai, tagad bez kolekcijas pa rokai pat grūti atcerēties. Ā vēl šitas megahits - Fortran 5 "Heart on a line", nav youtube, pameklē kaut kur, tas ir gabals uz kuru līdzināties. Ar to domāju, ka jāklausās žandra klasiķi, lai salīdzinātu savu veikumu ar viņējo. Ja aheadx vai autors nosauks piedāvātos skaņdarbus par "revolucionāriem", "unikāliem" un "nearkonesalīdzināmiem", tad jau nu es trieku dabūšu smiedamies.
Relax, take it eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeasy!
P.S. Otrs gabals būtu pat vispār lielisks, ja tikai Daft Punk nebūtu jau kaut ko līdzīgu kādreiz spēlējuši... Bet nu nenoliedzami krietni labāks...