Turpinot iesaakto:
Taatad,- tagad ir:
Intel Core 2 Duo E6600 (2400Mhz, 4MB cache)
Sisteemplate kaut kaada Gigabyte ar i945P
Atminja DDR2 2GB, shkjiet ka bija 667MHzx2, respektiivi dual channel
Video: MSI PCI-E Radeon 1650XT (ar pasiivo dzeseeshanu, tipa tikai radiators)
2 gab. SATA hdd, viens 80GB (XP un progas), otrs 200GB audio. Par tik, cik notiek arii mazliet video editings, laikam jaaiepeerk buus veel kaads ~ 200-400GB disks.
Nu un veel DVDRW, protams.
Baroklis kaut kaads tur speciaalais FORTRON 600W, ar lielu, bet leenu propelleri.
Monis Samsung 20" 16:9
Nu apmeeram. Visu esmu vaacis kopaa pats, un taa, lai maksimaali mazaak buutu visaadu tur ventilatoru...ciest nevaru kad kompis blakus ruuc kaa putekljusuuceejs. Tagadeejo, neskatoties uz taa jaudiigumu, var knapi dzirdeet

Paskatoties CPU noslodzi un saliidzinot ar ieprieksheejo AMD X2 (arii dual core) 4400+, shii sisteema ir aatraaka par kaadi 50% (!!!!) procenti.
Korpuss nezinu kaads, bet taa dizains reaali nospiests no MAC G5
Naakamais mans kompis buus MAC. Droshi vien laptops. Tagad jaudas zinjaa tie ne ar ko neatpaliek no lielajaam kasteem. Aareejo moni, protams, atstaashu.
Kaa jau te forumaa kaut kur mineeju, tad uz sava 3aa diska uzliku MAC OS 10.4.8 (peedeejaa versija). Pilniigi VISS shanceeja (ieskaitot visus manus audio interfeisus), iznjemot grafiskaas fiichas t.i. Core Image un Quartz Extreme (tas pats kas Vistai "Aero", respektiivi par Open GL atbild video chips ne cpu) . Vnk mana videokarte ir pa jaunu. CIk saprotu, tad ar OSX 10.5 versiju vareeshu pinveertiigi ieveerteet OSX. Nezinu, cik no jums ir shanceejushi ar OSX, bet taa ir lieta...Man ir svariigi, lai interfeiss ir esteestiski baudaams, tas kaut kaa iedvesmo radoshi...
Nu apmeeram.
o.