Mikseris.LV [mūzikas portāls]

Mikseris.LV Forums
It is currently 09-May-2025 12:28:22

All times are UTC+02:00

Post new topic  Reply to topic  [ 33 posts ]  Go to page 1 2 3 Next
Author Message
 Post subject: Gemini 626
PostPosted: 16-Jun-2004 23:29:39 
Paardodu Gemini 626 mikseri. Lietots. Krosfeideris ir chupaa, bet, ja nav meerkjis "skraapeet plates", tad var iztikt (protams, atkariigs no dj). Sakaraa ar to, ka lietota, tad arii uz korpusa ir skraapeejumi un pie pochiem nodilums, bet skanju tak tas nemaina :) Viss paareejais straadaa labi. Cena 45 Ls.
Parametri:
3 kanaali (mic/phono1 vai line1, line2/phono2, line3/phono3)
Ekvalaizeris (bass, mid, hi no -10db liidz +10db)

Iisumaa, klasika, cik zinu vairums saak tieshi ar sho pulti, jo taa nav daarga, tai ir visas pamata iespeejas etc. Ja ir interese, rakstiet:

ukrumins@latnet.lv

Post subject: to Uldizz
PostPosted: 22-Jun-2004 9:41:13 
Kas tu dulls esi? 45 Ls prasiit par to nojaato luuzni? Tas mixers vispaar neskan, jo Gemini kaa taads neskan - pirmajos sarkanajos taads kroplis ka nu vai..... pa 30 Ls, tas jau buutu afigennaakais cenniks, kur nu veela ar nojaatu krosikji un apskraapeeta. nokraaso zalju un izmet zaalee!

Post subject:
PostPosted: 22-Jun-2004 11:05:11 
ko tu maaksliniek te di... man ir Gemini kl-19 un kroplis paraadaas tikai tad ja indikatori liidz galam, tachu taa ir jebkuram brendam.

Post subject:
PostPosted: 22-Jun-2004 14:31:56 
nu neskan gan tā pūlts ! un vēl tāds caņiks , diskomania pa shitādu naudu jau var kautko normaalaaku dabuut !

Post subject: to MA
PostPosted: 22-Jun-2004 15:21:37 
Taa pults galiigi neskan un ko tu dirs par citiem brendiem? Zajebis skan - monocor, pioneer un daljeeji arii beringer - peedeejai griezt liidz dzeltenajiem var, bet taalaak nee!

es fishku rubiiju un nix izskataas arii ir saveejais

Post subject:
PostPosted: 22-Jun-2004 16:00:11 
Man taa pults skan pietiekami labi. Es saku prieksh maajas ok. Jaa cena ir augsta, jo drosh vien nevaru nokaapt no adatas par kaadu $ pirms vairaakiem gadiem nopirku. So var aprunaaties etc. un iznaaktu jauki. Runaajot par virsmu, tad nu man, piemeeram, ir pilniigi pofig, kas tur skraapetc un kas ne. Cik zinu, nevienam kaut vai, piemeeram, skanjas friikam korpusi neuztrauc, galu galaa ne jau no taa skanja ir atkariiga un ja verkjis skan ok peec ilgas lietoshanas, tad zini, ka tas ir taa veerts.

Post subject:
PostPosted: 23-Jun-2004 11:57:05 
ochen' dorogo!
Gemini voobs4e hernja polnaja i takie pul'ty ja prodaval 3 goda nazad po 30ls

Post subject: Ok
PostPosted: 23-Jun-2004 13:05:43 
Nu, ko, jaasaka paldies, ka noskaidrota aptuvenaa tirgus situaacija. So taa kaa man taa pults shkjiet arii turpmaak staavees skapii, tad varu paardot ar par 25Ls. Tipa kaa tur bija ar to ziili, medni un koku :)

Post subject: Re: to MA
PostPosted: 23-Jun-2004 21:34:11 
Quote:
Taa pults galiigi neskan un ko tu dirs par citiem brendiem? Zajebis skan - monocor, pioneer un daljeeji arii beringer - peedeejai griezt liidz dzeltenajiem var, bet taalaak nee!

es fishku rubiiju un nix izskataas arii ir saveejais
IMHO beringer ir pedejais suds, to pat nedrikst likt blakus gemini.
Manuprat prieks iesaceja tas ir tiri normals modelis.

PS Reloop cik esmu dzirdejis ari baigi sviestaina aparatura, vienigais pats ar to neeesmu spelejis.

Post subject: Re: Ok
PostPosted: 23-Jun-2004 21:36:41 
Quote:
Nu, ko, jaasaka paldies, ka noskaidrota aptuvenaa tirgus situaacija. So taa kaa man taa pults shkjiet arii turpmaak staavees skapii, tad varu paardot ar par 25Ls. Tipa kaa tur bija ar to ziili, medni un koku :)
Uldi neklausi vinus. Aizej uz Dizkozu un ievieto tur sludinajumu, pec kada laicina tocna atradisies cilveks kas gribes to nopirkt par tavu cenu.

Post subject:
PostPosted: 23-Jun-2004 21:38:36 
Quote:
ochen' dorogo!
Gemini voobs4e hernja polnaja i takie pul'ty ja prodaval 3 goda nazad po 30ls
Kas tiesi tev nepatik Gemini? Ja pults ir normala stavokli tad skan diezgan normali. Es piekritu ka Vestax un Alien Hell ir labaki bet tur ari cenas ir citadas. Bet Gemini ir videjais otra sorta pults, IMHO nav ne vainas.

Post subject: Re: to Uldizz
PostPosted: 26-Jun-2004 10:24:54 
Gemini tieshaam izceljas ar iipatneeju skanju- tam ir neliidzena frekvenchu-amplituudu raksturliikne(apmeeram 1.5 dB kritums uz 2kHz ar joslu 1.5 ... 2 Oct.) , taapeec skanja liekas diivaina, HPF uz 50 Hz 6 dB/oct, kas samazina iespeeju speeleed d&b muuziku pilnaa kraashnjumaa. Kas attiecas uz THD, tad tiehsaam shiim pultiim ir sameeraa zems "headroom", +3dB uz indikatora skalas (-7 dBu izejaa) dod apmeeram 2% THD (uz seeriigas aparatuuras vai industrial/noise skanjdarbos nemanaams), toties pie +10 dB skats nav tik jauks- 8% THD, kas jau ir nosaucams par skarbu. Pie vainas zemie baroshanas spriegumi OP ampu kjeedees (+/- 12V). No taa arii trokshnjojoshie tembrbloki (kad pots pagriezts BOOST virzienaa). Savulaik pats tureeju PS626, jo taa bija aarkaartiigi populaara un pieprasiita pults DJ pasaakumos (taapat kaa tagad DJM-600, kas buutiibaa arii ir slikta pults peec audio parametriem), tiku paaris reizes to remonteejis, taapat saskaaros arii ar citaam Gemini pultiim (remontu zinjaa) un joka peec pameeriiju to parametrus stendaa, no turienes arii mans viedoklis par sho razhotaaju. Lai gan kaadi Ls 40 vareetu buut taas cena (kaut vai lielaas atpaziistamiibas deelj), jo muusdienaas pieejmais Behringer ir totaala avaarija.

ddff

Post subject: to ddff
PostPosted: 28-Jun-2004 7:59:17 
Pa to gemini es tev piekriitu, bet par beeringer gan nee..., leetaas seerijas un arii jaunaa 600 pioniera analoga pults ir totaals sviests, bet pameegini to 6 kanalu studijnieci, skan taa ka maz neliekaas, modeli gan es tev tagad nepateikshu. Pasham taad staav un apskanjoshanai vienkarshi ideaala pults. Iecheko!

Post subject: Re: to ddff
PostPosted: 28-Jun-2004 9:25:25 
Nu ja godiigi, tad esmu meeriijis vairaakus Behringer aparaatus, visi tie ir apriikoti ar sasodiiti sliktiem opampiem, kondensatori laikam par 1$/tonnaa, visam ir bargi siltuma trokshnji (ap -80 dB). Ja vari pateikt kaadu konkreetu modeli, tad es to speciaali panjemshu no izplatiitaajiem un iedoshu testa rezultaatus (laboratorija, kur visu to izveikt ir).
600-taa Pioneer pults nav analogaa, ne jaunaa ne vecaa. Tur kaa 4. detalja katra kanaala ieejaa staav 20 bit ADC, ar visaam no taa izrietoshajaam sekaam. No vinjiem nevienu studijas pulti nekad neesmu redzeejis, un arii vinji pashi nereklamee, ka taada buutu. Studijaas man liekas tomeer labaak izmantot SSL, NEVE, AMEK, Innovason vai Soundcraft :)

ddff

Post subject:
PostPosted: 28-Jun-2004 9:56:30 
a kaadas atsauksmes par Numark PPD01?

Post new topic  Reply to topic  [ 33 posts ]  Go to page 1 2 3 Next

All times are UTC+02:00