Quote:
Quote:
visbeidzot - pats esmu savulaik teicis un joprojaam uzskatu taa - nav svariigi NO KAADA datu neseeja tu speelee (cd, 12", memorystick, iPod, pc, blablabla), bet gan tas KAA tu to dari un vai tas sasniedz publiku. ja jaa - tad speelee kaut vai uz kjemmes!
KAA es to daru? Da paņemšu pārīti sulīgu Mp3 treku, piemetīšu visādus efektus no ineta, visu saciparošu kaut vai tajā pašā abletonā un bez stresa un raustīšanās nobliezīšu setu (jo laicīgi ierakstīšu ipodā, kā Jānis iesaka). Pabīdās scēna - es jau nāku...
Ak jā, mans honorārs būs kādi 10 Ls par 2 stundu setu. Vairumā atlaides... Gaidu piedāvājumus...
1) par liikajaam/taisnajaam rokaam pie vinila - veciit - taadas ir vajadzigas ne tikai pie vinila, taadas vajadziigas arii pie cdj un ableton. un nevajag staastiit, ja tu lieto ableton, tev vairs nekas nav jaadara. kaa jau raxtiiju - ir, protams, visaadi pcdj, virtual dj utt ar kuriem liela dalja zaljo gurkju njemaas pagasta robezhaas, bet neviens no vinjiem ar ableton paliidziibu nenospeelees (pareizaak sakot - atskanjos dziesmas) taapat kaa uz sava tik iemiiljotaa virtaldj.
2) par ciparoshanu... sanaaca peec viena pasaakuma parunaaties ar Igoru taa nopietni par shiim lietaam un ir jaapiekriit - pat tad, ja tu speelee uz vinila, gala produkts vienalga buus ciparots (vairaak vai mazaak, bet buus). taa kaa nesaredzu atshkjiriibu - mp3 no ipod, cdr vai plate, ja skanjas iipatniibas buus teju teju liidziigas...
3) par saciparoshanu un taada gatava seta atskanjoshanu - uz priekshu

taadu maaxlinieku latvijaa netruuxt, kas ieraxta maajaas sagatavotu un norendereetu setu diskaa un pasaakuma laikaa ljoti aktiivi teelo, ka darbojas un mixee... bet shajaa gadiijumaa (ja runaajam par topic) - tas, ka Roberts ir salicis abletonaa pamata tracklist, nenoziimee, ka vinjsh buutu jaapieliidzina iepriekshmineetai dj grupai. atkaartoshos - esmu redzeejis un dzirdeejis sho cilveeku darbiibaa - cepuri nost, jo tas, ko dzirdu nav pliks sets, bet gan dziiva improvizaacija un jaa - arii maaxlasdarbs, kas ir neatkaartojams savaa zinjaa.